Hej dziewczyny!wow nadrobiłam zaległości !a trwało to chyba 3 dni[emoji12][emoji12]
Widze ze dzieje sie na forum i rownież witam nowe przyszłe mamuśki
Ja dziś miałam okropna noc ...miałam jakis straszny ból po lewej stronie w żebrach i pod nimi ...spać nie mogłam ze aż musiałam wstać i to trochę rozchodzić ...
Tez tak macie?
W sumie jest to jakis 16 tydzień i wydaje mi sie ze to chyba za wcześnie zeby dzidziuś tak harcował [emoji44] ale przyznać muszę ze to było bardzo nieprzyjemny i rwący ból ...
Ale czytałam na forum gdzieś ze dużo osób ma z tym problem ..
takze chyba trzeba zacząć sie przyzwyczajać [emoji3]
Widze ze temat imion juz był [emoji4]
U mnie prawdopodobnie ma być dziewczynka i ostatnio bardzo spodobało mi sie imię Nela (Nelka tak słodko brzmi
(o dziwo podoba sie tez mężowi )ale wyczytałam na forum coś o Liwii i muszę przyznać ze tez superowe !
Mi od dawna sie podoba Natasza ale mąż sie nie zgadza i coś czuje ze cieżko bedzie go przekonać bo to tez taki uparciuch jak cholera
Dziewczyny napiszcie coś więcej jak wyglądają połówkowe badania ..to moja druga ciąża , natomiast pierwsza tak długo dotrzymana .Dlatego jestem zielona w temacie ..
Czy te badania sa tez tak szczegółowo wyliczane jak przy prenatalnych ? I w jakim czasie sie je wykonuje?
A co do mojej wagi skoczyło mi juz 3 kg .. czy to jest ok ? Czy za mało/dużo?
ale słyszałam ze skok wagi zaczyna sie tak naprawdę od 7 miesiąca ..
jak to u Was bywa ?
Miłego dnia kobitki !!!
[emoji4]
Napisane na iPad w aplikacji
Forum BabyBoom