reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Maniek07 u mnie mam nadzieje ze sie uspokoi z tymi bólami ...w zasadzie to była pierwsza taka dziwna noc .Mam nadzieje ze to jednorazowo :) Ale jeśli dowiesz sie coś od swojego gina to daj znać co mówił ok ..czy to jest coś do niepokoju .Ja narazie nie panikuje bo rano i przez cały dzień jest wszystko ok ..:)

angorka , popo ja tez mam w planach aby zaraz zajść w kolejna ciąże ...wiec moze jeszcze spotkamy sie na jakimś innym forum :) [emoji12][emoji12]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już 11 lat w irlandii więc to tak jakby moj Dom. Owszem tesknie za polska ale nie za wszystkimi aspektami. Znajomych już nie mam. Tylko rodzina zostala. A w irlandii już zbudowalam życie 8 teraz nie wyobrazam sobie wrocic I zaczynac wszystko od poczatku
Ja uważam że ojczyzna jest tam gdzie Twoje serce i dusza.
Moje serce nigdy nie było w Irlandii. Jestem tu 4 lata a cały czas żyje Polskim czasem.
Jak wylatuje z Polski to płacze jak bóbr i nie można mnie uspokoić...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka - jak sloooodko - Dzieciaczki w komplecie [emoji7][emoji7][emoji7]. Już widzę podobny obrazek przy Tobie, przy łóżeczku czy przy wózku. Pełna fascynacja i duma [emoji4]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pera- wspaniala gromadka, az zazdroszcze bo u mnie w drodze pierwsze dzieciatko, a ze sama jestem jedynaczka, to marzy mi sie wiecej dzieci.

Co do dziewczyn- fakt wiekszosc z poludnia Polski, ale sa tez dziewczyny, ktore mieszkaja za granica, sa z zachodniopomorskiego, czy jak ja- z Poznania :) a ze miejsce zamieszkania zobowiazuje to dzis sobie chyba zaserwuje pyre z gzikiem bo za mna chodzi od kilku dni ;)
Maniek ja tez z Poznania! [emoji2]
Pyrki to coś co lubimy najbardziej[emoji38]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry