reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maniek07 u mnie mam nadzieje ze sie uspokoi z tymi bólami ...w zasadzie to była pierwsza taka dziwna noc .Mam nadzieje ze to jednorazowo :) Ale jeśli dowiesz sie coś od swojego gina to daj znać co mówił ok ..czy to jest coś do niepokoju .Ja narazie nie panikuje bo rano i przez cały dzień jest wszystko ok ..:)

angorka , popo ja tez mam w planach aby zaraz zajść w kolejna ciąże ...wiec moze jeszcze spotkamy sie na jakimś innym forum :) [emoji12][emoji12]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już 11 lat w irlandii więc to tak jakby moj Dom. Owszem tesknie za polska ale nie za wszystkimi aspektami. Znajomych już nie mam. Tylko rodzina zostala. A w irlandii już zbudowalam życie 8 teraz nie wyobrazam sobie wrocic I zaczynac wszystko od poczatku
Ja uważam że ojczyzna jest tam gdzie Twoje serce i dusza.
Moje serce nigdy nie było w Irlandii. Jestem tu 4 lata a cały czas żyje Polskim czasem.
Jak wylatuje z Polski to płacze jak bóbr i nie można mnie uspokoić...

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka - jak sloooodko - Dzieciaczki w komplecie [emoji7][emoji7][emoji7]. Już widzę podobny obrazek przy Tobie, przy łóżeczku czy przy wózku. Pełna fascynacja i duma [emoji4]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pera- wspaniala gromadka, az zazdroszcze bo u mnie w drodze pierwsze dzieciatko, a ze sama jestem jedynaczka, to marzy mi sie wiecej dzieci.

Co do dziewczyn- fakt wiekszosc z poludnia Polski, ale sa tez dziewczyny, ktore mieszkaja za granica, sa z zachodniopomorskiego, czy jak ja- z Poznania :) a ze miejsce zamieszkania zobowiazuje to dzis sobie chyba zaserwuje pyre z gzikiem bo za mna chodzi od kilku dni ;)
Maniek ja tez z Poznania! [emoji2]
Pyrki to coś co lubimy najbardziej[emoji38]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry