reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith - trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
Z zamknięta może poczekamy jeszcze do końca lutego. Aczkolwiek nic nie stoi na przeszkodzie, aby już tą grupę założyć [emoji6][emoji2], a udzielać się na 2 wątkach.
Bardziej aktywne mamy zawsze można później dołączyć, a jakby nie było tutaj coraz więcej naszej prywaty wchodzi.

O matko - Karo - 50 osób??! Szacun Ci powiem..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith dzieki ze pytasz. Nieczuje sie tak super jak pierwsze 14 tyg ciazy ale juz lepiej.proboje duzo odpoczywac dopoludnia jak mam wolne a mala w przedszkolu.czy tak jak dzisiaj wybralam mala Do przedszkolu i spowrotem sie polozylam i zasnelam. Popoludniami jak Teraz M Popoludniu to proboje z mala duzo robic zeby niepoczula sie jakas odepechnieta czy cos. Dzisiaj mamy obie wyskok Do fryzjera. Ona podekscytowana bo ja chodze Do fryzjera u Mnie w pracy i Ona uwielbia ran wszystkim a ci ja tez. Wiec mamy mama -coreczka wypadac dzisiaj i pojdziemy sobie na lody.

Samotnaja trzymam kciuki by bylo wszystkim okay

Lilith za wizyte kciuki

Karuzela i za twoje cisnienie kciuki

f2w3flw15r2h1ssa.png

Aga do Zakopanego wyjeżdzam 11 lutego, o ile dostane pozwolenie od lekarza, dowiem się dzień przed :)
Wczoraj ograbiam z młodym lekcję i mówię Rysiu Ty już się uczysz czasowników. A on tak urósł z 5 cm minę zrobił poważną i powiedział ... mama ja już się uczę CZASOWNIKA, RZECZOWNIKA I PRZYPOMNIKA HEHEHE PĘKŁAM KOCHAM GO :D :-D:D:laugh2:

Samotnaja bardzo bardzo się cieszę :)
Lilith fantastyczne :)
Ja jestem od dwóch godzin w pracy i już wymiękam, wczoraj miałam to samo. Mam straszny problem z siedzeniem przy biurku . Mam wrażenie że moje wnętrzności wlazły mi pod żebra i strasznie mi nie wygodnie zadyszkę łapie po kilku wypowiedzianych słowach :)
Najwygodniej na stojący i na leżący.
Miłego dnia :D

Hejka dziewczyny [emoji4]

Karolina niestety mam identycznie. ..łącze się w bólu.
Nie mogę się ułożyć na krześle. ...po prawej stronie pod żebrami tak mnie boli ..koszmar

Odnośnie wyjazdu to ja marzę o jakimś wyjeździe za granicę we wrześniu, ale ja mam termin na 27 czerwca,więc dzidzia będzie juz w miarę duża . Z Filipkiem lecialam pierwszy raz jak miał 2 miesiące i tydzień. Ale on był mega grzeczny,nic mu się nigdy nie ulewalo. Teraz na ta chwilę planuje wyjechać na całe wakacje z tego warszawskiego smogu do rodziców na Mazury i oby to mi wyszło [emoji6]
Ale z Waszych wypowiedzi na temat wakacji to wyniosłam jedno: chce mieć druga cesarke [emoji23] losie SN to brzmi jak jakiś koszmarek. ...siadać nie można,sączy się 2 miesiące itp itd. Ja po cc doszłam do siebie w tydzień.

A wyobraźcie sobie ze moje wyniki pappa były już na koniec grudnia, ale ani gin na wizycie 4 stycznia nic nie powiedziała, ani nie zadzwonili no wkurzylam się na maksa ....

Luknijcie please swoim okiem,dopiero w sobotę mam wizytę,a już sporo z Was miało wynik i cokolwiek wie [emoji6] ja w temacie zielona

1484734670-aaaaaa.jpeg

Karo podziwiam impreze na tyle osob, my robilismy we wrzesniu impreze na 25 osob ale wszystko na tarasie i obiad był w restauracji, a u nas tylko grill i jakies gotowe sałatki pokupowalismy, ale ogarniania było strasznie duzo, cały czas latałam z talerzykami i mało co siedziałam.

Lilith dobrze, ze Dex sam sobie wybral okularki, mam nadzieje, ze bedzie chciał w nich chodzic, zawsze jak widze takie małe dzieciaczki w okularach to sie zastanawiam jak ich rodzice ich do tego przekonali/przymusili :D

AIM ja tez na lezaco przy biurku, z tym ze brzuch mi wchodzi nieco pod biurko i uwiera :D

Tez jestem za zalozeniem grupy zamknietej, raczej rzadko pisza juz nowe dziewczyny, albo napisza jednego posta i wiecej juz nic.

Aha83 według mnie super wynik :) nie ma sie czym martwic

Lilith kciuki zaciśnięte [emoji4]

Karo ale IMPREZKA [emoji322][emoji323] i lepszego samopoczucia życzę

Samotnaja ojej ale masz stres. Teraz postaraj się zrelaksować, a jutro pójdziesz tylko po dobre wieści ... złych dla Ciebie nie ma i tak ma być

Karolina2412 ja do Białki 12 lutego jadę, więc będziemy "szusowac po chodnikach " w górskich klimatach razem [emoji38]

Lilth a duża wada Dexowi wyszła? Bo jak ma duża to będzie bardzo chetnie nosił, po prostu zobaczy ze lepiej w nich widzi

Karo, ale fajnie ze ciśnienie masz w ryzach. Tez mi zawsze duże imprezy wychodzą ;) Sił, energii bawcie sie super

Co do wakacji, my pewnie gdzieś wyjedziemy, ale nie bedziemy na razie nic rezerwować. Z tym sie zdąży. Moje dzieci w klimie jeżdżą od małego, moze mam fuksa ale nigdy nic sie nie działo. Wiadomo jak zawsze czy dzieci czy nie trzeba nastawiać temp z umiarem. Nie moze byc tak ze na dworze 30 a w samochodzie 20. A połóg u mnie luks. Ja juz po porodzie 2h pózniej normalnie chodziłam. Ale to tez nie wiadomo jak będzie... czasem wracają dziewczyny z temp na czyszczenie..

Samontaja strasznie Ci współczuje. Jedz na IP i w ogóle sie nie zastawnawiaj czy powinnaś czy nie. Moze pessar założą. W tak mimo wczesnej ciąży nie można czekać na rozkręcenie sytuacji

Lilith kciuki zaciśnięte [emoji4]

Karo ale IMPREZKA [emoji322][emoji323] i lepszego samopoczucia życzę

Samotnaja ojej ale masz stres. Teraz postaraj się zrelaksować, a jutro pójdziesz tylko po dobre wieści ... złych dla Ciebie nie ma i tak ma być

Karolina2412 ja do Białki 12 lutego jadę, więc będziemy "szusowac po chodnikach " w górskich klimatach razem [emoji38]
W białce młody będzie miał codziennie o 12 jazdy z instruktorem a ja w tym roku tylko popatrzę :)

Hej dziewczyny. Bądźcie wyrozumiale, ja Was czytam całymi dniami ale trudno się wbić w rozmowę, nawet jak coś napisze to raczej się tracę w ilości postów;)

Ciągle się stresuje moim dziąsłem, pisałam o tym pare razy ale raczej nikt nie odpisał wiec nie mam co pisać bo to tylko zaprząta moje myśli od tygodnia ;) dzieci nie mam wiec tez nie mam o czym pisac a chciałabym..

Miłego dnia:)

reklama
Karolina, Aha - nooo to przynajmniej, wspólnie będziecie patrzeć i szusowac po chodnikach [emoji6][emoji3]

Samotnaja - jedz mimo wszystko na IP. Nie ma na co czekać, lepiej od razu reagować.

Kasiulka - u mnie też klima była włączona, ale na minimum.. Więcej sie balismy. Zresztą kiepsko wspominam początkowe jazdy z J, a byłam zmuszona jeździć z nią na ostatnie egzaminy, itd.. (M jej pilnował na parkingu, bądź spacerowali w pobliżu uczelni. Ale na alarm cycowy bądź ostro kupkowy musiałam gonić). Liczę na to, ze tym razem nie będziemy mieli takich przygód.

Aha - ja jeszcze swoich wyników na oczy nie widziałam (wiem tylko od lekarki, że są ok) - więc nie pomogę.
A Teść - wysłałaś mu może? On chyba najlepiej je zinterpretuje.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry