reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ej niech ktoś napisze że nie tylko ja się nie wybieram na wakacje :p nie chce być sama jak jeleń :p

Co do udzielenia się w dwóch wątkach obawiam się że dla mnie już za dużo. I tak jak mam mniej czasu to olewam część stron i ich nie nadrabiam to w dwóch wątkach już w ogóle mnie nie będzie wcale i nie będę wiedzieć co się dzieje... :(

reklama
Pumelova - zawsze możesz podejść do swojego lekarza i poprosić o rozszerzone badania morfo.
Ja przy akcji z zatokami zostałam zaskoczona ilością badań morfo, które mi moja doktorka zaleciła, ot tak.. Dla pewności [emoji6]. Crp też miałam - więc.. Działaj. Zawsze to coś więcej wiadomo.

A co do podczytywania - bądź inna niż reszta wpisanych [emoji14]. Jeżeli Ty wyjdziesz do Nas, to i My zawsze zareagujemy. Taka forma jest napewno lepsza i przyjemniejsza. No i masz to poczucie, że w czymś uczestniczysz/współtworzysz [emoji6].

Megann - super [emoji3], gratuluję udanej wizyty [emoji3] [emoji3][emoji3].

Maniek - przy tych otulaczach trzeba uwzględnić jeszcze sam środek lata, co by dziecka nie zagotować.
A tamten rożek był naprawdę świetny.
Co do mięsa.. Ja nigdy miesolubna nie byłam, więc teraz tymbardziej. Z wedlina mam nawet problem. A działy mięsne muszę omijać szerokim łukiem [emoji1]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim ja też raczej bez wakacji. Chociaż dziadkowie mieszkają na Warmii więc myślę że w okolicach września wybierzemy się tam na kilka dni. Biorę też pod uwagę krótki wyjazd nad morze ale to moje pierwsze dziecko więc nic nie planuję bo nie wiem na co rzeczywistość mi pozwoli [emoji6] pociesza mnie to, że mieszkam w takim miejscu, z którego w wiele miejsc jestem w stanie dojechać w 2-3 godziny. Ale w tym roku to nie my będziemy decydować tylko Ktosiek [emoji16]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim - otwarty zostanie dla nowych mam, i problemów ogólnych [emoji6].
Zresztą zobaczymy w praniu jak to hulac będzie [emoji5]

Kochana - mnie już wszyscy wykluczają z wyjazdów od maja do końca wakacji [emoji1][emoji1][emoji1].
Jedyna nadzieja, że we wrześniu zrobimy wagary J i gdzieś pojedziemy.

Pumelova - zawsze możesz podejść do swojego lekarza i poprosić o rozszerzone badania morfo.
Ja przy akcji z zatokami zostałam zaskoczona ilością badań morfo, które mi moja doktorka zaleciła, ot tak.. Dla pewności [emoji6]. Crp też miałam - więc.. Działaj. Zawsze to coś więcej wiadomo.

A co do podczytywania - bądź inna niż reszta wpisanych [emoji14]. Jeżeli Ty wyjdziesz do Nas, to i My zawsze zareagujemy. Taka forma jest napewno lepsza i przyjemniejsza. No i masz to poczucie, że w czymś uczestniczysz/współtworzysz [emoji6].

ok :) ja skierowania i tak nie dostaję, badania robię prywatnie i właśnie się łamię - wizytę mam dopiero 2 lutego i mam zrobić morfo, mocz i CRP. jak zrobię teraz to do wizyty mój stan się 10 razy może zmienić. Przy stanie zapalnym w morfologii coś wyjdzie? Pewnie leukocyty. Może zadzwonię dziś do dentystki najpierw. Przez to myślenie mam przynajmniej lepszą przemianę materii :D

truskawka gratuluję :)

Ej niech ktoś napisze że nie tylko ja się nie wybieram na wakacje [emoji14] nie chce być sama jak jeleń [emoji14]

Co do udzielenia się w dwóch wątkach obawiam się że dla mnie już za dużo. I tak jak mam mniej czasu to olewam część stron i ich nie nadrabiam to w dwóch wątkach już w ogóle mnie nie będzie wcale i nie będę wiedzieć co się dzieje... :(
Ja sie nie wybieram na wakacje w tym roku. Czesto latamy do Wloch ale w tym roku lot samolotem odpuszczam.

Truskawka wiec teraz juz spokojnie i bez stresu do lipca bedzie [emoji5]

xnw43e3k256g9p2p.png

Megan gratuluje ciesze sie ze wszystko ok:-) ja Ci juz jakis czas temu mowilam ze to chlopak imie macie??

Maniek na zakipowym Lilith wrzucala juz otulaczki.Ja tez kupie na pewno .Rozek bede miec po siostrzencu.

Co do miesa ja juz teraz w miare jem choc bron Boze tluste...kurczaka nie za bardzo ewentualnie wlasnie wolowina.A za tatara bym sie pochlastala!!!:D

No i wraca mi smak na kawe jutro musze koniecznie kupic !! Mhmm takie ze spienionym mleczkiem.A jeszcze tydzien temu na sama mysl bym zwymiotowala.Bardzo sie ciesze ze to minelo!!!

I piwa bym sie napila!! Takie Lane Tyskieee Pszeniczne
[emoji44] [emoji44] [emoji44] [emoji44]

Co do drugiego zamknietego watku ja bym wolala zostac tutaj ale pojde za wiekszoscia oczywiscie.

010igov35ye70zfx.png

Dziewczyny wpadam szybciutko tylko powiedzieć ze dziś jadę po wynik harmony, proszę trzymajcie kciuki! Za wiele się nie odzywam bo jakoś tak strasznie się denerwuje ze mi się udzielać nie chce :( ale może odetchnę dziś.
Odebrałam wynik na cytomegalię i znow mam problem bo wyszło mi tak: IgG ujemny wynik a IgM wątpliwy, co to może oznaczać? moze uda mi się dopaść dziś mojego gina to podpytam. Znowu stres ja się wykoncze :(

reklama
Do góry