Ewcia zglosilismy na bilansie 2 latka, że Dex mruzy oczy, czasem dużo trze. Nie sądziłam, że się okaże że to wada wzroku tym bardziej, że minęło mu to po jakiś 2m od bilansu. Byliśmy zasoczeni..
Aga Twoja Jagoda jak moja Judyta i chyba ja z dzieciństwa. Ale to jest jak oisalam.. Chce, chce dopóki nie musisz nosić z nakazu innego niż swojego wymyslu.
Mamy już zakupione dwie oprawki ekstra, syn wybierał. Był zadowolony bo to nowość i jej jak ekstra wygląda.. Zrobiliśmy kolo tego taki ala szumik jak napisałaś i działa. Teraz niemoze się doczekać jak pójdzie w sobotę odebrać.
Ale.. Ta fascynacja i radocha mogą się skończyć tak szybko jak się zaczęły. I 2 latek.. Rzadko się przewraca ale jednak to 2 latek.. Ciężko mi sobie to wyobrazić..
Zaraz ja mam wizytę. Zobaczę jak się pogorszylo.
Tez rozwazalam soczewki, przez ten wstręt do okularów ale.. Po 1 syn, raźniej mu będzie jak będę miała swoje i będziemy nosić razem. Po 2 jak Truskawka pisała, boje się zapalenia spojówek które juz mi się zdarzały i tak wkładać, wyciągać..
Chyba zawsze się czegoś uczepie Hihi
Te ruchy tak widać przez.. Przepukline. Jak się ruszał to ja dodatkowo wypychal. Ona jest duża. Teraz jak się położę i np.mam wzdety brzuch to widać ją, tworzynp.pasy.. I bólu sprawia coraz więcej.
Karoo ale imprezka, super pomysłowa i roboty tez troszkę Cie czeka ale warto!!
Ciśnienie całkiem ładne, lepsze to niż to co przechodzilas.
Tak poza tym jak się czujesz?? Bo na pewno zmęczona..
Wyobraź sobie, że dalej nie mam listu..
Aga patrząc na listę mam tomszok, jaką garstka nas tu jest. Juz taka faktycznie pod zamknięta grupę. A mam pytanie o zamknięta od Aniaslu ale myślę, żeby doczeakc tych polowkowych jeszcze
Zbieram się
trochę się denerwuje oo..