reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilith - bidulka :-(. Z przepuklina nie ma przelewek. Jakieś pasy stosujesz?

Tymuniek - też się tymi tabletkami leczylam. Na zatoki polecam to co i mi lekarz polecił - czyli inhalacje (może być samą solą fizjologiczna). Na ból głowy wiadomo - apap, ale.. Jak już nie dawałam sobie totalnie rady z bólem wzięłam 1 tabletkę solpedeine. I szybko pomogło. Zdrówka!

Bulkaasia - kurcze, szkoda, że niczego w realu nie widziałaś. Jakby nie było, fajnie dopasować wózek pod siebie, obejrzeć dokładnie, przetestować jazdę..

Chybra - pisałaś, że masz wyjść w czwartek, przy okazji narobilas mega smaka na curry :p.
Musisz teraz jak najbardziej dbać i siebie, więc dobrze mieć też jasną sprawę w pracy.
Ja o ciąży powiedziałam Szefowi przed Sylwestrem, tj.w 12/13 tc ;-). Od razu mi ulzylo [emoji3]
Cześć ekipy firmowej dowiedziała się w tym tygodniu - w środę [emoji6]. A reszta pewnie w ciągu miesiąca albo się dowie od kogoś, albo się domyśli - trabic nie mam zamiaru. Wiedzą Ci co są najbliżej mnie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Bulkasia a wiesz już co oczekujesz? Bugabuu czy raczej baby joger? Chodzi o styl.
Dziwne, że nie miałaś sklepu z możliwością oglądania..

Tymuniek 2 cm? Dobrze zrozumiałam?? Mało chyba, co lekarz na to?? Luty juz niedługo, ważne że dzidzia jest zdrowa, nie denerwuj się niepotrzebnie :*
Na zatoki plukanki działają cuda i..

Kiedyś koleżanka tu na forum mi lolecila rozgrzana sól na czoło i wiecid..pomaga!!

Chybryna lepsza nuda niż takie szpitalne rewelacje, ciesz się z niej. Powodzenia w pracy!

Nic nie stosuje. To mam od ciąży z synem. Nie zdarzylam ogarnąć do tego między ostatnia ciąża a ta.. Zalatwialam kd razu po,porodzie a wezwanie zmieniane 3 razy z końcowym terminem na styczeń..

Hej dziewczyny, wkoncu się odzywam, doszłam do siebie po nockach w pracy w koncu :D

Lilith gdzie dokładnie masz przepukline? Ja mam zoladkowo przelykowa i jak zacznie boleć to aż spać nie mogę, jedyne co mi pomagało to ketonal a teraz mi nie wolno.

Samotnaja trzymaj się tam, buziaki i uściski :*

Mam do nadrobienia kilka stron, więc nie wiem co się konkretnie dzieje i o czym pisać :)

Dzień dobry:) a propos pracy ja szefowi powiedziałam w 7tyg bo ucieklam na L4 a reszcie powiedzial przedwczoraj (14+5) co mnie okropnie stresowało bo u mnie w pracy ploty rozchodzą sie z prędkością światła a ciągle boje się mówić calemu światu :D

Pisze bo mam pytanie. Co tydzień czytam sobie opisy kolejnego tygodnia i teraz trafiłam na opis 16tc na portalu na ktorym sie znajdujemy. Tu jest napisane o jakimś badaniu AFP o ktorym lekarz nic mi nie mowil i chciałabym sie czegos o nim od was dowiedziec - robicie cos takiego? Poniżej zalaczam zrzut ekranu z tego akapitu. Dzieki!

Załączniki

• wp_ss_20170115_0001.png
    wp_ss_20170115_0001.png
    53,2 KB · Wyświetleń: 67
Dzień dobry:) a propos pracy ja szefowi powiedziałam w 7tyg bo ucieklam na L4 a reszcie powiedzial przedwczoraj (14+5) co mnie okropnie stresowało bo u mnie w pracy ploty rozchodzą sie z prędkością światła a ciągle boje się mówić calemu światu :D

Pisze bo mam pytanie. Co tydzień czytam sobie opisy kolejnego tygodnia i teraz trafiłam na opis 16tc na portalu na ktorym sie znajdujemy. Tu jest napisane o jakimś badaniu AFP o ktorym lekarz nic mi nie mowil i chciałabym sie czegos o nim od was dowiedziec - robicie cos takiego? Poniżej zalaczam zrzut ekranu z tego akapitu. Dzieki!

A nie robiłaś pappa? Według mnie test potrójny nie ma sensu jak pappa wyszła ok, zreszta koło 20 tc juz ewentualne wady widać na usg. Ja juz sie na żadne testy tego typu nie dam namówić.

Robilam pappa wszystko wyszlo ok, zdziwilam sie bo dużo czytam o tych wszystkich badaniach i o tym nie słyszałam dlatego Was pytam czy to trzeba robic bo mi lekarz tego teraz na wizycie nie zlecił;) dzieki za odp;)

Pumelova ja nie robilam pappy bo na usg bylo ok, o tym badanii tez nie slyszalam .Robic nie bede jesli usg bedzie ok.

Aaaa ja dzisiaj zaczynam 18tc toz to istne szalenstwo jeszcze kolejne 18 tc i bede na cc sie szykowala!!
Wam tez to tak leci?!
Z objawow mdlosci minely ale przyszly wzdecia, zaparcia i zgaga!! O zgrozo!
No i cycki dalej mnie bola! A w pierwszej ciazy nawet raz mnie nie bolaly.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry