reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Truskawka to faktycznie spore, jeszcze przez taki czas. Choć szkoda, że tylko dwa takie badania. Mam nadzieje, ze uda Ci się coś załatwić i jednak będziesz mogła wcześniej to sprawdzić.
Popatrz, już wekeend :) jakoś zlecialo.

Pola tez mam takie zdanie jak Ty i cześć dziewczyn. Do tego różni są lekarze.. A już na takich byle jakich się natknęłam..

Misia żal się ile potrzebujesz, od tego tu jesteśmy, szkoda tylko że nie możemy pomóc.

Samotna ja, jejku co się dzieje??

Nie porownam witamin bo mam ukowe plus dha plus mg i żelazo i aspiryne. Lutke odstawiłam 4 dni temu.ale normalnie nie powinno się przesadzać. Ja mam zalecone z powodu złych wyników.
Pola odstawiam w 16 a od 12 zmniejszykam z 2 na jedną. W okresach plamien brałam 3. Tylko ja sama, nie z lekarzem. Tak robiłam co ciążę.

Misia właśnie z podciagnietymi czuć szybciej jak się macice jakby ugniecie. Kto wie, może to to,

Ewella ładne wyniki :)

Moje jak patrze na wasze dziwne,, ale pappa zła wyszła ( 1:500) dopiero ten drugi dobrze i wszystkie takie same 1:50000.

Byłam dziś z synem u okulisty i ma ta sama wadę co ja. Astygmatyzm. Jutro jedziemy wybrać okukary..

reklama
Dziewczyny przepraszam nic się nie odzywam. Wylądowałam w szpitalu. Te silne skurcze nasiliły się po odstawieniu luteiny, dostałam krwawienia.
Boję się :-(

hchy3e3k0ot2nxfe.png

Buuu :( Trzymaj się tam i informuj nas na bieżąco. Będzie dobrze :*

Lilith tez mam astygmatyzm ...z tym ze u mnie wykryty w wieku 22l juz nie do skorygowania..okulary nosze od 7 r.z ale na inna wade ...Moj synek na szczescie tego po mnoe nie odziedziczyl u nas kobiety maja...mama, siostra, ja.

010igov35ye70zfx.png

Maziajka ja noszę a raczej nosiłam od 6 roku. Teraz muszę iść koniecznie, przez olewanie sprawy mam spory kłopot ze wzrokiem, wręcz mruze oczy by coś odczytać bo rozmazane..
Córa była na kontroli i ona zdrowa. Syn to większy pech..

reklama
Do góry