reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
No ładnie Aga zeby tak sie zaniedbac nunu szoruj do tego lekarza i bierz sie za siebie :)
Bo fakt z tym pierszenstwem ale w innych placowkach kobiety w ciazy jednak wchodza pierwsze.
Juz wczodze hura

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia [emoji5]

Jestem typem, który idzie do lekarza jak już coś się konkretnie dzieje [emoji6]. Do tej pory byłam pewna, że to osłabienie, i może rzeczywiście tak jest, a zatoki swoją drogą ..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela, Wendy, powodzenia dziś i cierpliwości.

Aga, kopniaki Ci się należą! Musi się coś dziać, żeby do lekarza dotrzeć? Niegrzeczna dziewczynka z Ciebie! ;) Mam nadzieję, że laryngolog pomoże.

Bulkaasia, gratuluję kopniaków! Cudo! :D

Ja już po wywiadzie. Jeszcze usg (najbardziej się doczekać nie moglam) i koniec. Czekam dalej :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Wendy , Morela kciukasy za badania . Ja dzisiaj tez miałam iść zrobić ale wstalam za bardzo glodna i nie dali rady :-D . U mnie laboratorium jest czynne od 7 . Ostatnio bylam o 6:50 a w kolejce juz 15 :-\ . Nastalam sie dwie godziny zanim weszłam . I chyba z tego wszystkiego krew mi nie chciała lecieć 5 wkłuć i wylądowałam na lezaczku bo prawie zemdlałam :-D. Pielegniarka stwierdziła ze moje zyly są gorsze niż u dziecka :-p . Mam nadzieję ze jak jutro pójdę to nie będę miała powtórki .

Dziewczyny, z tego, co czytam, to chyba tylko Bulkaasia miała Papp-ę robioną jak ja... Chciałam mieć wynik z opisem w dniu USG, więc krew pobrano mi tydzień wcześniej plus wywiad, a po USG pani doktor wprowadziła wszystko ładnie do komputera i miałam wyniki :)

Hej dziewczyny
Ewcia az mi łzy staneły w oczach...niesamowitego masz synka

Mój wie tylko, ze jest dzidzius w brzuchu i tyle, nie sadze zeby to jakos szczegolnie ogarnial, wie ze ma nie skakac po mnie i tyle.

Karolina dlatego ja zdecydowałam sie na nifty, bo sa jednak w Pl robione, przynajmniej moge sobie tam teraz wydzwaniac i ich meczyc. A harmony w usa lub w czechach. daj koniecznie znac jak bedziesz juz miala ten wynik.

Morela trzymam mocno kciuki!! Kurcze ciekawa jestem Twojej pappy, bo tez mialas gesto, mam nadzieje, ze u Ciebie bedzie wszystko super :*

Dzień Dobry :)

Bulkaasia super, że już czujesz ruchy :-D. No ale w końcu bliźniaki :p Ja to pewnie jeszcze z ponad miesiąc będę musiała na to poczekać.

Aga masz nerwy ze stali, miesiąc krwawienia i Ciebie to nie zastanowiło? Wiadomo, że w ciąży różne rzeczy mogą się przydarzyć, ale żeby aż tak długo o_O Mam nadzieję, że pani doktor coś Ci na to poradzi :)

Morela, Wendy kciuki na badania :) Zazdroszczę wam tych wczesnych wizyt, ja do 16 to jajo zniosę. Nawet śniła mi się dzisiaj ta wizyta i w tym śnie wyszło, że dziewczynka będzie. Moje marzenie. Ale jak będzie chłopak to znowu dla Igora będzie lepiej :D
Pappy na razie nie zamierzam robić, chyba, że w usg coś by wyszło nie tak.

reklama
Joasiu - to nie były krwotoki. Także nie panikowalam. Katar typowo zatokowy + nitki krwii, później ciut większe plamki. Także.. Dla mnie to jeszcze nie kwalifikowalo się pod stanie pod gabinetem (tymbardziej, że teraz nie wiele rzeczy mogłoby pomóc - a w antybiotyki w 1 trymestrze nie chciałam się pakować). Wyniki krwii miałam o.k. Dopiero ta fontanna z nosa mnie dobila.

Masz identyczne nastawienie do płci jak ja, tj.- odwrotnie do obecnej = marzenie, ale znowu druga taka sama, to lżej i milej dla starszego rodzeństwa [emoji3]

Powodzenia na badaniach [emoji110][emoji110]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry