reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Megann - wszystkiego najlepszego: zdrówka, szczęścia, pomyślności [emoji8][emoji8][emoji8]
1483961428701.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483961428701.jpg
    1483961428701.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Megan coz zyczyc Sto lat i spelnienia marzen [emoji5]

Truskawka tyle kcukow zacisnietych bedzie dobrze [emoji8]

Sylver zazdroszcze widokow resetu ale jelenia i sarny juz mniej bo od swiat do wczoraj meczylam jelenia w kazdej postaci w koncu sie skończył[emoji3][emoji106] a tu moj tatus dzwoni ze dzika upolował a ja nie moge juz patrzeć na to miecho [emoji21][emoji15] i steskniłam sie za zwykłą [emoji200]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, 100 latek, dużo uśmiechu i słoneczka! :D

Wendy, to masz dobrze z Tatusiem :) Choć przyznam szczerze, że po dwóch dniach jedzenia tego miesiwa, zatęskniłam za lekką sałatką z vinegretem, a później za krewetkami (na te jechaliśmy 1,5 godz do Sanoka :p). Teraz siedzę z Córką w domu, bo chora, i wsuwam kanapki z pomidorem i cebulą. Nic, tylko mnie całować! ;)

Dziewczyny, co ja bym oddała za takiego czerwonego, soczystego arbuza! Mniammm... :D

Hej dziewczyny :-) . Może mnieszosc mnie pamięta większość zapomniala , ale jeszcze jakiś miesiąc temu sie udzielałam. Później naszla przerwa , problemy, praca . Kiedy chciałam wrócić to mnie zaskoczyło 150 stron do nadrobienia , i sie poddałam . Teraz mam chyba z 300 :-D
Megan sto lat sto lat :-) . Mam nadzieje ze się zmobilizuje i uda mi się od nowa do was wkręcić .

Vicarika, witaj z powrotem, i daj sobie spokój z nadrabianiem. Udzielaj się na bieżąco :) Ja miałam ok 50 stron zaległych i okazało się, że co przeczytam, to nowe wpadają, i tylko przeciągałam napisanie ;)

Dziękuje kochane :* [emoji173]
sylver80 - ale narobilas smaka na arbuza :D ja juz nie moge sie doczekac czerwca i tych wszystkich soczystych owoców mmmm:D a truskawek to juz wgl nie moge sie doczekać :D niby juz mozna w sklepie kupic ale kiedys kupilam i mega sztuczne byly :/ chyba ze to trzeba trafic[emoji14]
Vicarika - wydaje mi sie ze czym pozniej tym bardziej kazda bedzie aktywniejsza:p ja np czasem tak sie źle czułam ze ostatnie na co mialam ochote to łapanie za telefon[emoji14]teraz oczywiscie jest coraz wiecej tych lepszych dni [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania,Megan sto latek,zdrowka, spokojnej ciazy i oby Do lipca.

Truskawka trzymamy kciuki.wszystko bedzie dobrze

Sylver ale mialas fajna odskocznie

Vicarika witaj spowrotem

Ja dzisiaj zabralam sie za moja szafe bo chcialam znalezsc moja jedna sukienke ciazowa i znalazlam po wywaleniu calej szafy. Takze od razu pochowalam do tylu wszystkie spodnie 36 na lepsze czasy.teraz zostaly Leginsy, sukienki i spodnice.do tego ogarnelam mieszkanko bo dzisiaj ostatni dzien L4 i plecy juz Mi dokuczaja.zaraz po mala i Do lekarza

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry