reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bulkaasia gratuluję udanej wizyty :)

Ania023 wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń :*

Ja na piersi używam Tołpe bardzo fajny jest a na resztę z rana oliwka a wieczorem też Palmers.
Z tego co mi Pani w aptece mówiła ze jeżeli krem nie jest specjalny dla kobiet w ciąży to nie może być w nim Wit. A.

Kciuki za wizyty i badania w tym tygodniu :)
ja jutro wizyta u swojego gin. Zobaczymy co powie na tą pepowine dwunaczyniowa... no i czekam jeszcze tydzień na wyniki Pappy
Miłego dnia :)

reklama
Ania, ja również dołączam się do życzeń! Spełnienia marzeń i zdrowej, ślicznej Dzidzi! :)

Dziewczyny, zresetowałam się jak nigdy. Miejsce na końcu świata, piękne małe domki z bali, właściciele z dość sarkastycznym poczuciem humoru (ja takich ludzi akurat lubię) i jeszcze raj dla podniebienia, mmm... A gulaszowa z jelenia i carpacio z sarny masaaakraaa, takie dobre :D Jak któraś będzie chciała namiary, to chętnie die podzielę, bo nie chcę reklama na forum robić. Byliśmy tam drugi raz i w czasie imprezy sylwestrowej obiecaliśmy sobie, że przyjmie raz w roku musimy ta być. Pierwsze plany na październik z maleństwem, mam nadzieję, że nam pozwoli :)

Wendy, trzymam kciuki jak nie wiem co za jutrzejsze badania i żeby CÓRCIA była! :) :D

Ania023, to ja też się dołączam do życzeń, wszystkiego najlepszego! ;-)

Widzę, że już kilka dziewczyn poleca Palmers do piersi, ale powiedzcie mi czy te kremy można stosować już w 1 trymestrze czy dopiero od 2?

Karo - Palmers ogólnie pisze, że ich produkty są przeznaczone w czasie ciąży lub dla osób z tendencjami do powstawania rozstępów.
Jeżeli miałabym porównywać preparaty do biustu, które ostatnio nabyłam - to chyba bardziej mi perfecta podpasowala. Ma lżejsza konsystencję, i zapach kakaa mnie nie dusi już od wysokości piersi (a tak mam z palmersem - stąd palmersem smaruje się od brzuszka w dół) [emoji6]. Perfecta jest od 4 miesiąca.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
O tym pisałam
1483954093620.jpg
1483954100166.png

Załączniki

• 1483954093620.jpg
    1483954093620.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 228
  • 1483954100166.png
    1483954100166.png
    26,7 KB · Wyświetleń: 226
Byłam na urologii. Oprócz tego że trafiłam na mega buraka to za wiele się nie dowiedziałam. Prawdopodobnie nic złego się nie dzieje. Nic z tym nie trzeba robić. Gość coś na zmianę chrzanił o tym że z tym się nigdy nic nie robi i że to jest wskazanie do operacji, ale tak pieprzył że w końcu nie wiem które z tego. Ale raczej jeszcze z tydzień mogę krwawić, ciąży to nie zagraża a jak za tydzień nie przejdzie to idę do kogoś innego. Jednak jestem przerażona jak mnie potraktował. Skoro tak się zachował względem jak koleżanki z pracy to jak on się musi zachowywać do pacjentów :/ karygodne :/

aim - może warto skonsultować słowa tego pacana i nie czekać tygodnia? Nienawidzę takich ludzi, a już lekarzy tymbardziej..

Wychylilas już dzisiaj parę głębszych szklanek ? [emoji6]

Sylver - ja poproszę info na priv odnośnie Bieszczad [emoji3]

Pytałam mojej gin. Uznaliśmy że jednak jakby to było coś poważnego to by to powiedział bo rozpoznanie postawił takie jak gin podejrzewała. Także jedyne co to właśnie on twierdził że mam to olać ale z gin postanowiliśmy skontrolować za tydzień u kogoś innego.

Bulkaasia to uff teraz powinno byc juz ok, zaszłaś bardzo daleko. Teraz oby jak najdłużej. Przynajmniej do 36

Karo powodzenia!

Ania cała masę miłości i radości

Sylver i ja ciekawa jestem gdzie byłaś. Moj teściowie z prawie Bieszczad. Z Sanoka

Aga tez jestem mało ufna co do płci przed 20 tc ;)

Aim :/ szkoda ze burak buraczany Ci sie trafił, ale tak jak mówisz gdyby coś było bardzo na rzeczy to i burak by powiedział

reklama
Aim, głupich nie sieją, chamów i buraków też pewnie nie :/ Unikaj go na przyszłość, bo szkoda Twoich nerwów...

Kasiulka, byłam jeszcze 60 km za Sanokiem (sam Sanok też odwiedziliśmy, w tym Muzeum Beksińskiego - ten to miał zrytą głowę :p), 4 km od granicy Ukraińskiej, gm. Lutowiska :)

Do góry