reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Bulkaasia gratuacje!!
Sylver my mamy zarezerwowane bieszczady na koniec stycznia, uwielbiam tam jezdzic, mamy jeden duzy osrodek do ktorego jezdzimy. Nie przewidziałam tylko, ze z ciaza moze byc cos nie tak i moze czekaja mnie dodatkowe badania, a hotel juz oplacony i nie da sie odwołac.
AIM trafiałam na gorszych lekarzy ;p nie ma sie co przejmowac. Szkoda tylko, ze niewiele wynioslaś z konsultacji.
Ja dzis jade na nifty, strasznie sie boje wyniku, na stronie producenta jest napisane, ze do 9 dni roboczych wynik, nie wiem jak tyle wytrzymam
Bulkaasia gratuacje!!
Sylver my mamy zarezerwowane bieszczady na koniec stycznia, uwielbiam tam jezdzic, mamy jeden duzy osrodek do ktorego jezdzimy. Nie przewidziałam tylko, ze z ciaza moze byc cos nie tak i moze czekaja mnie dodatkowe badania, a hotel juz oplacony i nie da sie odwołac.
AIM trafiałam na gorszych lekarzy ;p nie ma sie co przejmowac. Szkoda tylko, ze niewiele wynioslaś z konsultacji.
Ja dzis jade na nifty, strasznie sie boje wyniku, na stronie producenta jest napisane, ze do 9 dni roboczych wynik, nie wiem jak tyle wytrzymam
Truskawka - trzymam kciuki Kochana [emoji110][emoji110]. Obys za 9 dni mogła spokojnie odetchnąć, i na nowo zaczęła się cieszyć ciążą. [emoji8]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
sylver80
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Bulkaasia gratuacje!!
Truskawka, a robiłaś Nifty z medycznych wskazań, czy chciałaś? Przepraszam, przez ten reset jest trochę do tyłu...
Mimo wszystko trzymam kciuki, wiem, że będzie dobrze :*
A w Bieszczady macie jechać i już!
D
Deleted member 134305
Gość
Truskawka, a robiłaś Nifty z medycznych wskazań, czy chciałaś? Przepraszam, przez ten reset jest trochę do tyłu...
Mimo wszystko trzymam kciuki, wiem, że będzie dobrze :*
A w Bieszczady macie jechać i już!
Niestety z medycznych- ryzyko trisomii 13 wyniosło 1:216 :/ kuzwa naprawde to taka rzadka choroba jedno dziecko na 10 tys sie z tym rodzi i akurat mi wyszło takie ryzyko :/ nie wiem jak wyjda zle nifty to nie wyobrazam sobie wtedy jechac, cały wyjazd by był przepłakany. Jednak jestem dobrej mysli, nie ma wyjscia
sylver80
Fanka BB :)
Niestety z medycznych- ryzyko trisomii 13 wyniosło 1:216 :/ kuzwa naprawde to taka rzadka choroba jedno dziecko na 10 tys sie z tym rodzi i akurat mi wyszło takie ryzyko :/ nie wiem jak wyjda zle nifty to nie wyobrazam sobie wtedy jechac, cały wyjazd by był przepłakany. Jednak jestem dobrej mysli, nie ma wyjscia
Rzeczywiście, trisomia 13 baaaardzo rzadko się zdarza, a Papp-a to jednak statystyka tylko. Jestem razem z Tobą dobrej myśli. Naprawdę wierzę, że będzie ok
Witam was dziewczynki po krotkiej nieobecnosci ale mialam szalone kilka dni[emoji14]w tyg od rana do wieczora poza domem , bo tu praca , zalatwianie roznych spraw .. W piatek dalam sobie na luz i duuuuzo polezalam w sobote lekka rewolucja lazienki + moja urodzinowa imprezka ( ale urodziny mam dzisiaj [emoji320][emoji322] tak sie troszke pochwale[emoji23] ) a w niedziele tesciowa miala urodzinki i jeszcze od rana dopadła mnie migrena :/ takze dzisiaj mimo ze od rana jestem w pracy , dopiero odżylam Miłego dnia i jesli szykują sie jakies wizyty to powodzonka:*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama