reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megann - wszystkiego najlepszego: zdrówka, szczęścia, pomyślności [emoji8][emoji8][emoji8]
1483961428701.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483961428701.jpg
    1483961428701.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Megan coz zyczyc Sto lat i spelnienia marzen [emoji5]

Truskawka tyle kcukow zacisnietych bedzie dobrze [emoji8]

Sylver zazdroszcze widokow resetu ale jelenia i sarny juz mniej bo od swiat do wczoraj meczylam jelenia w kazdej postaci w koncu sie skończył[emoji3][emoji106] a tu moj tatus dzwoni ze dzika upolował a ja nie moge juz patrzeć na to miecho [emoji21][emoji15] i steskniłam sie za zwykłą [emoji200]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, 100 latek, dużo uśmiechu i słoneczka! :D

Wendy, to masz dobrze z Tatusiem :) Choć przyznam szczerze, że po dwóch dniach jedzenia tego miesiwa, zatęskniłam za lekką sałatką z vinegretem, a później za krewetkami (na te jechaliśmy 1,5 godz do Sanoka :p). Teraz siedzę z Córką w domu, bo chora, i wsuwam kanapki z pomidorem i cebulą. Nic, tylko mnie całować! ;)

Dziewczyny, co ja bym oddała za takiego czerwonego, soczystego arbuza! Mniammm... :D

Hej dziewczyny :-) . Może mnieszosc mnie pamięta większość zapomniala , ale jeszcze jakiś miesiąc temu sie udzielałam. Później naszla przerwa , problemy, praca . Kiedy chciałam wrócić to mnie zaskoczyło 150 stron do nadrobienia , i sie poddałam . Teraz mam chyba z 300 :-D
Megan sto lat sto lat :-) . Mam nadzieje ze się zmobilizuje i uda mi się od nowa do was wkręcić .

Vicarika, witaj z powrotem, i daj sobie spokój z nadrabianiem. Udzielaj się na bieżąco :) Ja miałam ok 50 stron zaległych i okazało się, że co przeczytam, to nowe wpadają, i tylko przeciągałam napisanie ;)

Dziękuje kochane :* [emoji173]
sylver80 - ale narobilas smaka na arbuza :D ja juz nie moge sie doczekac czerwca i tych wszystkich soczystych owoców mmmm:D a truskawek to juz wgl nie moge sie doczekać :D niby juz mozna w sklepie kupic ale kiedys kupilam i mega sztuczne byly :/ chyba ze to trzeba trafic[emoji14]
Vicarika - wydaje mi sie ze czym pozniej tym bardziej kazda bedzie aktywniejsza:p ja np czasem tak sie źle czułam ze ostatnie na co mialam ochote to łapanie za telefon[emoji14]teraz oczywiscie jest coraz wiecej tych lepszych dni [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ania,Megan sto latek,zdrowka, spokojnej ciazy i oby Do lipca.

Truskawka trzymamy kciuki.wszystko bedzie dobrze

Sylver ale mialas fajna odskocznie

Vicarika witaj spowrotem

Ja dzisiaj zabralam sie za moja szafe bo chcialam znalezsc moja jedna sukienke ciazowa i znalazlam po wywaleniu calej szafy. Takze od razu pochowalam do tylu wszystkie spodnie 36 na lepsze czasy.teraz zostaly Leginsy, sukienki i spodnice.do tego ogarnelam mieszkanko bo dzisiaj ostatni dzien L4 i plecy juz Mi dokuczaja.zaraz po mala i Do lekarza

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry