reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

ŻonaGraja hehe to my w podobnym rozmiarze mamy hehe na koniec ciąży porównamy rozmiary .... mi po pierwszej o jeden rozmiar większe zostały

Tęczowa89 ja to panikara jestem więc i kiepski doradca,jak mieści się w normach to ciesz się, po coś te normy są .... ale jak masz się mega stresować i niewinną, zdrową dzidzie też to może udaj się jeszcze gdzieś na konsultacje

Werka20 ja jestem w drugiej ciąży i leci mi 15 tydzień i niestety jeszcze nie czuje ruchów, ale to nie znaczy , że ty szczęściaro [emoji6] nie czujesz [emoji4]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teczowa ja mialam nt 1.9 mysle ze nie masz sie czym martwic u nas crl bylo 7

Kasiulka dobrze ze wzzystko dobrze to jednak dziewczynka u Was? Bo cos mi sie wydawalo ze wspominalas ze chlopczyk albo cos pomieszalam:D

010igov3fkey3mez.png

niby tak, ale po moich przejściach to jestem jak tykająca bomba :/
najbardziej zadziwiająca jest waga 55 g! chyba coś się pomyliło, choć ona przez całe badanie powtarzała te 55, a nie 5,5 i wtf? :D z wagi jak na 16 tc ...i weź tu człowieku bądź spokojny

Tęczowa norma to norma po co szukać odchylow jak ich nie ma?
Werka sama wiesz najlepiej podobno juz ok 14 można odczuwać, wiec moze masz to szczęście ze juz
Maziajka nic nie pomyliłaś, na pierwszy rzut oka w 12 tc wyglądało na chłopaka, pózniej lekarz nie był pewien. A dziś na przypadkowym USG 16+3 dwa razy sprawdzał i mówi ze dziewczynka. Za miesiąc połówkowe wiec zobaczymy jescze raz

Kasiulka dziękuję za opinię :/ miło przeczytać słowa wsparcia. Ciesz się, że Ty nie musisz szukać odchyłów i wszystko przebiega książowo

Tęczowa ale Ty tez ich nie masz. Chciałaś usłyszeć, ze powinnas sie martwic i ze powinnaś iść na kolejne USG? Norma jest do 2,5 w innych krajach nawet do 3. W największym pomiarze masz 2,35 to dalej norma
Cofnij sie dwie strony wcześniej czy na pewno przebiega u mnie książkowo

reklama
nie skomentuję już, bo szkoda nerwów. Bezstresowej ciąży Ci życzę i większego zrozumienia dla innych, a może innego sposobu pisania przekazu, tak by nie było to rozumiane jako złośliwość...

Do góry