reklama
Teczowa jesli masz byc spokojniejsza to zrob jeszcze u kogos innego choc wydaje mi sie ze wsio ok u Ciebie:-).Wiadomo jak czlowiek ma za soba jakas historie to potem woli dmuchac na zimne.
Kasiulka no to niezle:-)superr
Kasiulka no to niezle:-)superr
Pappa to prawdopodobienstwo i sama bym tego nie robila gdyby nie to ze mialam skierowanie.Liluli robiłam tylko usg. Prawdopodobnie pójdę jeszcze na usg do kogoś innego, pappy nie dam rady finansowo zrobić. Tutaj takie badanie w szpitalu to 480 e
Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Powtorz jeszcze raz usg.
Kiedy bedziesz w pl?
tęczowa89
Fanka BB :)
właśnie pappa jest często myląca...
Chciałabym pod koniec stycznia przylecieć na jakieś tygodnie. Zrobić badania z krwi, popytać lekarzy co i jak sądzą o moim przypadku...bo tutaj nalegają na poród naturalny, no a przy moim SM to mam cykora jednak
Chciałabym pod koniec stycznia przylecieć na jakieś tygodnie. Zrobić badania z krwi, popytać lekarzy co i jak sądzą o moim przypadku...bo tutaj nalegają na poród naturalny, no a przy moim SM to mam cykora jednak
Tęczowa moze ten artykuł Cię uspokoi Link do: Badania prenatalne
Ja poprę Kasiulka, też uważam że norma to norma i jak się ktoś w niej mieści to szukanie w tym odchyłu jest niepotrzebnym napędzaniem się w stresie który jednak dziecku szkodzi...
Co do piersi to mi nieco urosły ale nie na tyle żeby wypełnić większą miskę więc zostaje dalej przy obecnych stanikach. Mam ogólnie bardzo małe piersi ale wolałabym żeby za dużo jednak nie urosły teraz - bo wolę jednak małe ale w miarę się trzymające niż potem duże puste worki...
Hah u mnie wreszcie weekend ale coś czuję że nie odpocznę za bardzo... Choć dziś wreszcie byłam w drogerii i uzupełniam zapasy kosmetyków, może coś polepszą moją skórę bo w tym momencie to jest dramat taka sucha że aż cały czas mnie swędzi :/
Aim ja własnie pustych woreczków się boję , choć po pierwszej ciąży ( karmiłam ok 6 -7 miesięcy ) biust był w naprawdę super stanie biorąc pod uwagę jakie biusty potrafią mieć nawet młodziutkie dziewczyny
Na co dzień pracuję z biustami i uwierzcie , że tyle się ich naoglądałam, że szok!
Mam więc nadzieję , że moje bufory wrócą do swojego D bez większej szkody
Tęczowa ... niepotrzebnie tak ostro reagujesz... ja w odzewie kasiulki nie widziałam niczego złego czy uszczypliwego- dziewczyny mają rację - nie ma co doszukiwać się od razu czegoś złego ..
D
Deleted member 134305
Gość
Kasiulka to bedzie mala ksiezniczka wsrod braci a co do brzucha to ja tez bardzo uwazam jak sie mlody kolo mnie kreci, juz raz mi sie polozyl na brzuchu, ale na szczecie szybko go zgoniłam i nic mnie nie bolało. Jedyne co to mi kilka razy wbił łokcia w cycka to myslalam, ze sie przekrece z bólu.
Teczowa hmm a rozwazalas nifty? nie wiem jaka u was cena, w pl jest to dosc drogie, ale wiem, ze jak wynik na genetycznych wyjdzie niepokojacy to sie zdecyduje. Napewno na Twoim miejscu jeszcze raz poszlabym na dobre usg. Niemniej tak jak dziewczyny pisza- wynik jest w normie, wiec napewno dzidzius jest zdrowy i bedzie wszystko ok.
AIM to na sucha skóre polecam krem z biotherm, kupiłam ostatnio do skóry atopowej taki dosc duzy z pompką i super działa, cała rodzinką go używamy, młody miał niesamowicie podrażnioną skóre na nogach a po tym ładnie przeszło. Ja tez sie pozbyłam dzieki niemu suchych skórej d twarzy (balsam jest do twarzy i ciała).
A co do biustu to mnie urosł napewno przy karmieniu ale pozniej wrocil do swojej dawnej formy, nic mi nie obwisło. Natomiast pogorszył sie po cwiczeniach na klatke piersiowa, jeden miesien mi sie tylko wyrobił a drugi nie i bardzo dziwnie to wygladało, teraz juz wrociło do normy wszystko
Teczowa hmm a rozwazalas nifty? nie wiem jaka u was cena, w pl jest to dosc drogie, ale wiem, ze jak wynik na genetycznych wyjdzie niepokojacy to sie zdecyduje. Napewno na Twoim miejscu jeszcze raz poszlabym na dobre usg. Niemniej tak jak dziewczyny pisza- wynik jest w normie, wiec napewno dzidzius jest zdrowy i bedzie wszystko ok.
AIM to na sucha skóre polecam krem z biotherm, kupiłam ostatnio do skóry atopowej taki dosc duzy z pompką i super działa, cała rodzinką go używamy, młody miał niesamowicie podrażnioną skóre na nogach a po tym ładnie przeszło. Ja tez sie pozbyłam dzieki niemu suchych skórej d twarzy (balsam jest do twarzy i ciała).
A co do biustu to mnie urosł napewno przy karmieniu ale pozniej wrocil do swojej dawnej formy, nic mi nie obwisło. Natomiast pogorszył sie po cwiczeniach na klatke piersiowa, jeden miesien mi sie tylko wyrobił a drugi nie i bardzo dziwnie to wygladało, teraz juz wrociło do normy wszystko
reklama