Aluska mialam badania na nfz.Hej powiedz mi proszę ile płaciłas za prenatalne?
Ale ok.400zl kosztuja.
Lilith podziwiam, silna z Ciebie kobietka [emoji18]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aluska mialam badania na nfz.Hej powiedz mi proszę ile płaciłas za prenatalne?
Kabelek z KFC, lody i frytki miałam tak w pierwszej ciąży i urodził się Rysiek.Witam sie i ja, niestety cos mi tel szwankuje i nie moge pisac.
My dalej nawy jezdzie jutro wracamy.
Czytam na biezaco ☺
Co do cery postrach wzbudza, brzuch czekam az urosnie ale ja sie akurat bardzo z niego ciesze dlugo sie o niego staralismy ☺ a jak zanim idzie jeszcze biust to juz w ogole super
Wspolczuje zlego samopoczucia mi minely mdlosci pozostal tylko bol cyckow i tyle
Tyc nie tyje waga stoi. jem wszystko juz ale w malych ilosciach.
Co do Sylwka to siedzimy w domu mam straszna ochote na kubelek z kfc i duzo frytek i shake i lody taki mam plan na menu sylwestrowe w nowy rok.odchoruje ale co tam.
Lilith jestes naprawde silna osoba....podziwiam :*
Gratuluje udanych rozmow w pracy w nowy rok z czystym sumieniem mozna wejsc, ja tez bylam u siebie i tez nie bylo źle choć gł. ksiegowa pominelam jakos nie przepadamy za soba a swiąt nie chcialam sobie psuć.
Dziewczyny zdrowka Wam życze zeby doleglwosci mijaly i zebyscie mogly cieszyc sie w koncu z bycia w ciaży
Ja teraz odwiedzilam 3 maluszki ktore dopiero co sie urodzily slodkie a moj synus pokazal sie z bardzo dobrej strony, nadaje sie na starszego braciszka a bedzie mial wtedy 2latka i 5m
Umowilam sie tez na prenatalne na 10.01 na 11 30 ciekawe czy powie co tam sie kryje cala rodzina czeka na przelamanie passy bo od 8 lat rodza sie tylko chlopcy,jak nam sie uda to kolejne 3 mamuski dzialaja w nadzieji ze bedzie corcia
Kurcze nie pamietam co jeszcze mialam.pisac,zycze wiec spokojnej nocy
Trzymam kciukiZ niecierpliwością czekam na wyniki testu harmony jeszcze ok. Tygodnia. Jedyna pocieszające wiadomość tego testu to że będę znała stu procentowo płeć dziecka :-)