reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej powiedz mi proszę ile płaciłas za prenatalne? :)
Aluska mialam badania na nfz.
Ale ok.400zl kosztuja.

Lilith podziwiam, silna z Ciebie kobietka [emoji18]

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Kasiulka moja dobra znajoma tez tak zrobiła. My nie chcieliśmy do grobu, szczegolnie w obcym kraju.. Co jakbyśmy się przenieśli a tak planujemy..

Wendy a jak czujesz??

Joanna musiało być ciężko. Ja od mojego tak trochę uzależniona, jeszcze po tylu latach.. Sama się nie Poloze. Wiem, śmieszne ale mamy takie swoje głupie rytuały. Jeszcze musisz wszystko sama ogarniać. Jemu też musi być niełatwo. Dodatkowo ciąża teraz. Nie myślisz o przeprowadzce? Jak tak długo już tam pracuje to mógłby zapewnić Wam tam lepsza przyszłość??

ZonaGraja a tyle czekalas na to usg i juz po!! Może cora będzie?? Tule mocno.. Tez cierpię od kilku dni z bólami..

Tutaj na forum, tak dużo dziewczyn jej po strasznych przeżyciach.. Nie można mówić, że gorszych czy lżejszych bo dla każdej kobiety to jest dramat.. I w sumie rodziny.. Przez te lata co tu jestem tyle nieszczęść było.. A i sama się naczytywalam.. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze najczesxiej cierpią osoby, które marzą o dzieciach.. Zaś te co mają je gdzieś szczęśliwie donoszą. I to się tyczy ogólnie.. Zachodzenia w ciaze i całej niesprawiedliwości,.

Zmiana tematu na bardziej pozytywny :)

Zrobilam piernik. Wyszedł ogromny. Naszło mnie na leczo mmm zrobię jutro. Jeszcze sałatka z gyrosa i chata i znowu trochę wolnego.

Witam sie i ja, niestety cos mi tel szwankuje i nie moge pisac.

My dalej nawy jezdzie jutro wracamy.
Czytam na biezaco ☺

Co do cery postrach wzbudza, brzuch czekam az urosnie ale ja sie akurat bardzo z niego ciesze dlugo sie o niego staralismy ☺ a jak zanim idzie jeszcze biust to juz w ogole super

Wspolczuje zlego samopoczucia mi minely mdlosci pozostal tylko bol cyckow i tyle ;)

Tyc nie tyje waga stoi. jem wszystko juz ale w malych ilosciach.

Co do Sylwka to siedzimy w domu mam straszna ochote na kubelek z kfc i duzo frytek i shake i lody taki mam plan na menu sylwestrowe w nowy rok.odchoruje ale co tam.

Lilith jestes naprawde silna osoba....podziwiam :*

Gratuluje udanych rozmow w pracy w nowy rok z czystym sumieniem mozna wejsc, ja tez bylam u siebie i tez nie bylo źle choć gł. ksiegowa pominelam jakos nie przepadamy za soba ;)a swiąt nie chcialam sobie psuć.

Dziewczyny zdrowka Wam życze zeby doleglwosci mijaly i zebyscie mogly cieszyc sie w koncu z bycia w ciaży :)

Ja teraz odwiedzilam 3 maluszki ktore dopiero co sie urodzily slodkie a moj synus pokazal sie z bardzo dobrej strony, nadaje sie na starszego braciszka a bedzie mial wtedy 2latka i 5m :)

Umowilam sie tez na prenatalne na 10.01 na 11 30 ciekawe czy powie co tam sie kryje :)cala rodzina czeka na przelamanie passy bo od 8 lat rodza sie tylko chlopcy,jak nam sie uda to kolejne 3 mamuski dzialaja w nadzieji ze bedzie corcia :)

Kurcze nie pamietam co jeszcze mialam.pisac,zycze wiec spokojnej nocy
Kabelek z KFC, lody i frytki miałam tak w pierwszej ciąży i urodził się Rysiek. :-D

Z niecierpliwością czekam na wyniki testu harmony jeszcze ok. Tygodnia. Jedyna pocieszające wiadomość tego testu to że będę znała stu procentowo płeć dziecka :-)

Karolina trzymam kciuki za wyniki testu :)
Dzień dobry dziewczyny... już chyba żyję .. trochę średnio bo przytępiona po tej migrenie jestem niesamowicie ... więc jadę na kawie .
Po obserwacji stwierdziłam przekonana niemal na 100 % ,że moje migreny są zawsze jak mam niskie ciśnienie - przy ostatnich 3 atakach mierzone -zawsze było niskie np wczorajsze to 89/49 wcześniejsze 92/47... a ja raczej mam skłonności do podwyższonego ciśnienia ..
Najgorsze, że przy takim bólu niewiele pomaga - wczoraj wzięłam solpadeinę ( na paracetamolu ), która zawsze na mnie działała , a wczoraj nic!

Dziewczyny - czy Wy też macie takie biusty ?? Ja to już nie wyrabiam... niedługo spadochrony będę musiała kupować !

reklama
Hej dziewczyny :)
Ja dziś salon piękności sobie zrobiłam, rano prostowanie kreatynowe i henna na brwi, ale dalej nie wyglądam dobrze :p

Lilith słyszałam ze dobrze jest jakoś pożegnać dziecko, ja tego nie zrobiłam, nie oplakalam i niestety to dopiero po czasie wychodzi, bardzo cieżko psychicznie znosiłam początki tej ciazy i niestety dalej tak jest, tym bardziej ze ciąża bardzo wystarana, dużo przeszłam zeby w niej w ogóle być.

Zonagraja dobrze ze migrena przeszła, niestety u mnie tez trzyma kilka dni jak juz ja dostanę :/ a co do biustu moj tez inaczej wyglada, widać każda żyłkę i tez sutki sa dużo większe. napewno muszę jechać po nowy biustonosz

Do góry