reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Sylveco ma rożne opinie, nie co do naturalności, a działania. Dużo osób przesusza i wysypuje po tych kometykach. Resibo tez chce spróbować.
Aim sroka o znasz bloga oczywiście?

Tęczowa nifty u mnie w klinice 2400 i można je robić od 10 do 24 tc, sa bardzo dokładne. Jest to badanie z krwi matki czyli nieinwazyjne dla dziecka.

Aim czyzbys robiła zakupy w pigmencie?;)) ja nie lubię naturalnych kosmetyków, u mnie na cerę zle działają. Z takich lepszych to fajne sa ze śluzu ślimaka, jedynie po nim widzę jakieś tam efekty. Lubię tez sera z wit c. Lubię tez z nocnymi kwasami złuszczające ale w ciazy nie można wiec sie tymi co napisałam ratuje :)

Cześć Kobietki [emoji3]

Mam chwilę czasu - towarzystwo skacze na trampolinach (Go Jump), więc nadrobilam Was, i jeszcze zdążę coś odpisać [emoji6]

Lilith - podziwiam Twoją siłę - przeszłas kilka dramatów w życiu, a..ostatni masz cały czas na oczach - i tu ogromny szacunek do podejścia. Mi osobiście ciężko trzymać pamiątki po bliskich zmarłych - ale..nigdy nie straciłam dziecka, więc ni jak tego porównać nie mogę. Buziaki i tulasy wielkie dla Ciebie i Rodzinki - tym razem wszystko skończy się happy endem [emoji4]

Kasiulka - ciary mi przeszły po Twojej dzisiejszej historii.

Podobna miałam historie na 1 dzień świąt - 6 letnia bratanica męża skoczyła na mnie z rozbiegu, gdzie ja żeby dodatkowo zdramatyzowac stałam na schodach. Tyle dobrze, że od razu zgielo mnie z nią i młoda szybko stanęła na nogach. Na szczęście skończyło się bez żadnych plamien.

Gratuluję Córeczki [emoji3]

Żonograja - to możemy sobie miseczkowo piątkę przebić. U mnie z d/e zaraz zrobi się f. Koronki poszły w diabły. Jedynie w gładkich jest mi wygodnie, i oczywiście bez dodatkowych usztywnien poza fiszbinami [emoji6].
Solpedeine nie pomogło Ci? A brałas 1 czy 2 tabletki na raz. Dobrze, ze juz lepiej

Karolina - trzymam kciuki za Twoje wyniki [emoji5]

Aha - koszmar? [emoji23][emoji23][emoji23]. A później każdemu Chłopu odpierdziela na punkcie baby (choćby tej w domu) [emoji6]

Werka - witaj [emoji3]
Ja bym obstawiala ruchy - całkiem możliwe, że już możesz je czuć [emoji5].

Wendy - zestaw sylwestrowy pierwsza klasa [emoji3]. Mnie bardziej lody przekonały [emoji6]

Morela - następnym razem zapytaj rodzinki jakiej odpowiedzi oczekują? I się szyderczo do nich uśmiechnij [emoji6]
A w ogóle to wiesz... Jest Ci ostatnio tak zajebiscie...ze aż Cie to słabi [emoji6][emoji3]

Mój mąż z humorem wszystko komentuje. Moje spanie, reakcje żołądkowe na moje przedciazowe hity, czułość zapachowa, itd. Sam na wszystkim korzysta - kładzie się szybciej przy mnie, zjada to czego mi nie wolno, z zapachami jest mu gorzej - bo często na niego reaguje (szczególnie na to co jadł i czym mu z paszczy później daje) [emoji3]

Joanna - ufff - cieszę się, że Ci przeszło - oby tak dalej! Niech od teraz będzie już tylko dobrze [emoji4]

Lilith, aim - to ja chyba pierwsza z Naszej trójki będę miała badanie. Wizytę mam o 10:00 [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki [emoji3]

Mam chwilę czasu - towarzystwo skacze na trampolinach (Go Jump), więc nadrobilam Was, i jeszcze zdążę coś odpisać [emoji6]

Żonograja - to możemy sobie miseczkowo piątkę przebić. U mnie z d/e zaraz zrobi się f. Koronki poszły w diabły. Jedynie w gładkich jest mi wygodnie, i oczywiście bez dodatkowych usztywnien poza fiszbinami [emoji6].
Solpedeine nie pomogło Ci? A brałas 1 czy 2 tabletki na raz. Dobrze, ze juz lepiej

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
w takim razie piątka :) ja zaraz z F wyrosnę :baffled::oo:

Solpadeine- byłam tak zdesperowana , że wzięłam 2 . To lek który na moje migreny jako jedyny dzialal , a teraz du*a :errr:
Nie licząc ciąży miałam migrenę chyba 3 razy w życiu / potrafiłam 2-3 dni być nieprzytomna ale później był rok czasem 1,5 z głowy, a teraz w tej ciąży no masakra jakaś - takie mam okropne bóle ( co prawda najczęściej kończą się po ok dobie ) , że nic na nie nie pomaga :baffled::wściekła/y:

w takim razie piątka :) ja zaraz z F wyrosnę :baffled::oo:

Solpadeine- byłam tak zdesperowana , że wzięłam 2 . To lek który na moje migreny jako jedyny dzialal , a teraz du*a :errr:
Nie licząc ciąży miałam migrenę chyba 3 razy w życiu / potrafiłam 2-3 dni być nieprzytomna ale później był rok czasem 1,5 z głowy, a teraz w tej ciąży no masakra jakaś - takie mam okropne bóle ( co prawda najczęściej kończą się po ok dobie ) , że nic na nie nie pomaga :baffled::wściekła/y:
ja zawijam głowę bluzką, która z bardzo elastyczna, tak by ból przestał pulsować, lub choć trochę nie pulsował i torebki z rumiankiem na powieki. Potem leżę i modlę się żeby przeszło. Wczoraj już płakałam z bólu :/

Aim - ja tez od jakiegos czasu trzymam sie tylko naturalnych kosmetykow, ale chce teraz wyprobowac cos zamiast sylveco. Nastawiam sie na ecolab. Mam ostatnio straszna cere, czolo wysuszone, a reszta jakas tlusta, zaskornikow multum - masakra!!!
Na czolo lece z olejem kokosowym, albo olejkiem z korzenia lopianiu...

A co do biustu, to ja mam raczej maly, tylko ostatnio przed okresem zwiekszal mi sie o jakis rozmiar. Wiec juz wczesniej sie powiekszyl, teraz tez troche, takze z 1,5 rozmiaru bedzie na plus. A taki jak mam teraz to chcialabym na stale... Ale niestety, pozniej zostana mi smutne woreczki ( przynajmniej tak mialam po pierwszej ciazy)...

reklama
Do góry