reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Sylveco ma rożne opinie, nie co do naturalności, a działania. Dużo osób przesusza i wysypuje po tych kometykach. Resibo tez chce spróbować.
Aim sroka o znasz bloga oczywiście?

Tęczowa nifty u mnie w klinice 2400 i można je robić od 10 do 24 tc, sa bardzo dokładne. Jest to badanie z krwi matki czyli nieinwazyjne dla dziecka.

Aim czyzbys robiła zakupy w pigmencie?;)) ja nie lubię naturalnych kosmetyków, u mnie na cerę zle działają. Z takich lepszych to fajne sa ze śluzu ślimaka, jedynie po nim widzę jakieś tam efekty. Lubię tez sera z wit c. Lubię tez z nocnymi kwasami złuszczające ale w ciazy nie można wiec sie tymi co napisałam ratuje :)

Cześć Kobietki [emoji3]

Mam chwilę czasu - towarzystwo skacze na trampolinach (Go Jump), więc nadrobilam Was, i jeszcze zdążę coś odpisać [emoji6]

Lilith - podziwiam Twoją siłę - przeszłas kilka dramatów w życiu, a..ostatni masz cały czas na oczach - i tu ogromny szacunek do podejścia. Mi osobiście ciężko trzymać pamiątki po bliskich zmarłych - ale..nigdy nie straciłam dziecka, więc ni jak tego porównać nie mogę. Buziaki i tulasy wielkie dla Ciebie i Rodzinki - tym razem wszystko skończy się happy endem [emoji4]

Kasiulka - ciary mi przeszły po Twojej dzisiejszej historii.

Podobna miałam historie na 1 dzień świąt - 6 letnia bratanica męża skoczyła na mnie z rozbiegu, gdzie ja żeby dodatkowo zdramatyzowac stałam na schodach. Tyle dobrze, że od razu zgielo mnie z nią i młoda szybko stanęła na nogach. Na szczęście skończyło się bez żadnych plamien.

Gratuluję Córeczki [emoji3]

Żonograja - to możemy sobie miseczkowo piątkę przebić. U mnie z d/e zaraz zrobi się f. Koronki poszły w diabły. Jedynie w gładkich jest mi wygodnie, i oczywiście bez dodatkowych usztywnien poza fiszbinami [emoji6].
Solpedeine nie pomogło Ci? A brałas 1 czy 2 tabletki na raz. Dobrze, ze juz lepiej

Karolina - trzymam kciuki za Twoje wyniki [emoji5]

Aha - koszmar? [emoji23][emoji23][emoji23]. A później każdemu Chłopu odpierdziela na punkcie baby (choćby tej w domu) [emoji6]

Werka - witaj [emoji3]
Ja bym obstawiala ruchy - całkiem możliwe, że już możesz je czuć [emoji5].

Wendy - zestaw sylwestrowy pierwsza klasa [emoji3]. Mnie bardziej lody przekonały [emoji6]

Morela - następnym razem zapytaj rodzinki jakiej odpowiedzi oczekują? I się szyderczo do nich uśmiechnij [emoji6]
A w ogóle to wiesz... Jest Ci ostatnio tak zajebiscie...ze aż Cie to słabi [emoji6][emoji3]

Mój mąż z humorem wszystko komentuje. Moje spanie, reakcje żołądkowe na moje przedciazowe hity, czułość zapachowa, itd. Sam na wszystkim korzysta - kładzie się szybciej przy mnie, zjada to czego mi nie wolno, z zapachami jest mu gorzej - bo często na niego reaguje (szczególnie na to co jadł i czym mu z paszczy później daje) [emoji3]

Joanna - ufff - cieszę się, że Ci przeszło - oby tak dalej! Niech od teraz będzie już tylko dobrze [emoji4]

Lilith, aim - to ja chyba pierwsza z Naszej trójki będę miała badanie. Wizytę mam o 10:00 [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Kobietki [emoji3]

Mam chwilę czasu - towarzystwo skacze na trampolinach (Go Jump), więc nadrobilam Was, i jeszcze zdążę coś odpisać [emoji6]

Żonograja - to możemy sobie miseczkowo piątkę przebić. U mnie z d/e zaraz zrobi się f. Koronki poszły w diabły. Jedynie w gładkich jest mi wygodnie, i oczywiście bez dodatkowych usztywnien poza fiszbinami [emoji6].
Solpedeine nie pomogło Ci? A brałas 1 czy 2 tabletki na raz. Dobrze, ze juz lepiej

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
w takim razie piątka :) ja zaraz z F wyrosnę :baffled::oo:

Solpadeine- byłam tak zdesperowana , że wzięłam 2 . To lek który na moje migreny jako jedyny dzialal , a teraz du*a :errr:
Nie licząc ciąży miałam migrenę chyba 3 razy w życiu / potrafiłam 2-3 dni być nieprzytomna ale później był rok czasem 1,5 z głowy, a teraz w tej ciąży no masakra jakaś - takie mam okropne bóle ( co prawda najczęściej kończą się po ok dobie ) , że nic na nie nie pomaga :baffled::wściekła/y:

w takim razie piątka :) ja zaraz z F wyrosnę :baffled::oo:

Solpadeine- byłam tak zdesperowana , że wzięłam 2 . To lek który na moje migreny jako jedyny dzialal , a teraz du*a :errr:
Nie licząc ciąży miałam migrenę chyba 3 razy w życiu / potrafiłam 2-3 dni być nieprzytomna ale później był rok czasem 1,5 z głowy, a teraz w tej ciąży no masakra jakaś - takie mam okropne bóle ( co prawda najczęściej kończą się po ok dobie ) , że nic na nie nie pomaga :baffled::wściekła/y:
ja zawijam głowę bluzką, która z bardzo elastyczna, tak by ból przestał pulsować, lub choć trochę nie pulsował i torebki z rumiankiem na powieki. Potem leżę i modlę się żeby przeszło. Wczoraj już płakałam z bólu :/

Aim - ja tez od jakiegos czasu trzymam sie tylko naturalnych kosmetykow, ale chce teraz wyprobowac cos zamiast sylveco. Nastawiam sie na ecolab. Mam ostatnio straszna cere, czolo wysuszone, a reszta jakas tlusta, zaskornikow multum - masakra!!!
Na czolo lece z olejem kokosowym, albo olejkiem z korzenia lopianiu...

A co do biustu, to ja mam raczej maly, tylko ostatnio przed okresem zwiekszal mi sie o jakis rozmiar. Wiec juz wczesniej sie powiekszyl, teraz tez troche, takze z 1,5 rozmiaru bedzie na plus. A taki jak mam teraz to chcialabym na stale... Ale niestety, pozniej zostana mi smutne woreczki ( przynajmniej tak mialam po pierwszej ciazy)...

reklama
Do góry