reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aaaaaaa, ale zrobilyscie mi smaka na to kfc!!! Masakra, Slinotok mam:-/
A szczerze mowiac od jakichs dwoch lat raczej jestem zwolennikiem zdrowego odzywiania, a tu taki napad:p

reklama
Jezu dziewczyny ale Wam zazdroszcze tych smakow ja nie mam na nic ...nie dosc ze jakies przeziebienie mnie dopadlo to mdlosci jakby wieksze...ledwo dzis na zakupach dalam rade.A tu juz wlasciwie za kilka dni 16 tc zaczynam:-((.
Myslalam ze || trymestr bedzie laskawszy a tu dupaaaaa:-(((

Lilith bardzo ladnie to opisalas .Poza tym jak na to co przeszlas jestes mega optymistycznie nastawiona osoba! Ja na pewno tak szybko bym sie nie pozbierala.

Zonograja ja biust mam taki sam jesli chodzi o wielkosc .Sa tylko zdecydowanie bardziej jedrne:-)

010igov3fkey3mez.png

Zonagraja tyle stresów z tym USG a takie szczęście! Mam nadzieje ze migreny odpuszcza
Lilth dobrze, ze możesz mieć prochy w PL to nielegalne. Piernik Love
Zonagraja mnie jakby na nowo zaczął bolec na nowo cycochy
Truskawka ;) ja tez straszę ludzi swoją zasyfiona buzia

Ja dziś miałam chwile grozy. Moj dwulatek skoczył mi na brzuch całym ciężarem ciała przestraszyłam sie, ale myśle będę racjonalna.
Moj racjonalizm skończył sie jak zobaczyłam brązowa plamę na wkładce. Od razu z płaczem do przychodni żeby przyjęli mnie na juz. Jestem juz po, wszystko ok, mała dziewczynka ma sie dobrze. Fikala serduszko bije. Pomiary wskazują na ciut większa ciaze o pare dni. Dziś mam odpuścić dzien i leżeć
Uważajcie na siebie!!!

Hej Dziewczyny!
Ja mam dość mojej rodzinki. Wszyscy mi mówią "co Ty tak marudzisz, ciągle stękasz" Jestem ciekawa jakby tak im codziennie na zmianę dokuczała biegunka i mdlosci. do tego co za dużo poodkurzam to już ciągnie w podbrzuszu. Siedzę cicho nic nie mówię ale jeśli pytają to co mam ściemniać i udawać, że cudnie znoszę tą ciążę? ! Pewnie , że sama chciałam być w ciąży i kocham już to dzieciątko ale to nie znaczy, że nie mam prawa źle jej znosić. :(

ehhh wygadałam się komu jak nie Wam :( ,nikt inny mnie nie zrozumie

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Hejka

Właśnie skasował mi się post buuu a tyle się opisałam, więc teraz zrobię to w skrócie. ...

Lilith podziwiam ,silna kobietka z Ciebie, ja to pewnie długo nie pozbieralabym się. Ja w tej ciąży to jakaś wystraszona jestem, boje się, że coś pójdzie nie tak ... tyle jest tragedii [emoji22] poczytałam Wasze posty i aż mam gesia skórkę ... musimy myśleć pozytywnie i trzymać kciuki , żebyśmy wszystkie pięknie zamieniły się w słonie i urodziły w terminie cudne dzieciaczki

Odnosnie wygladu to mi tez ciężko zaakceptować siebie w tej ciąży, w pierwszej to wręcz uwielbiałam i ciało i umysł i duszę swoją hehehe a teraz jakas jestem bez energii ... co do cery to akurat jest ok ,chociaż tyle

Kasiulka dobrze, że sprawdzilas i wszystko ok. Uważaj na siebie i odpoczywaj ,tak jak kazali [emoji6]

ŻonaGraja super , że już lepiej. Ja mam ogólnie spory biust i niestety robi się coraz większy i tez muszę po nowe cyckonosze się udać

Dobra wracam do pracy, milego

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

hej.
Wczoraj byłam na usg prenatalnym i mam mieszane uczucia. Dziś zastanawiam się co robić...
kość nosowa widoczna, akcja serca : 148 uderzeń, serce z 4 komorami, żołądek, pęcherz jest, tylko nt: 2,35 :/. Lekarka robiła w sumie 3 pomiary i wyszło :1. 2,23, 2: 2,35 3: 1,93.
Niby mieścimy się w normach, ale wszystkei tutaj mają tak nisko w okolicy max 1,5 :/

Hej dziewczyny :) dopiero teraz tu trafiłam :( mam dużo do nadrobienia :p ale jedna rzecz od wczoraj nie daje mi spokoju dlatego mam pytanie do pań które są w drugiej ciąży.. od wczoraj mam wrażenie że czuje ruchy maleństwa jakoś ciężko jest mi w to uwierzyć ale to moja 2ga ciaza wiec wiem jakie to uczucie :) termin mam na 1 lipca ogólnie jestem bardzo szczupła brzuch mam idealnie płaski ważę 50kg ale nie wiem czy jest to możliwe? Co myslicie na ten temat?

Bosz... mowicie , że cycochy co najwyżej jędrniejsze??? ja się załamię -niby nic jeszcze nie przytylam, ale cycochy to szaleją ! z rozmiaru 70d juz mam 70 F !!!! a co będzie dalej ??? aaaaaaaaaaaaa!
Już chodzę jak mleczarnia :baffled:

chociaż w pierwszej ciąży tez najmniejsze nie były....

hej.
Wczoraj byłam na usg prenatalnym i mam mieszane uczucia. Dziś zastanawiam się co robić...
kość nosowa widoczna, akcja serca : 148 uderzeń, serce z 4 komorami, żołądek, pęcherz jest, tylko nt: 2,35 :/. Lekarka robiła w sumie 3 pomiary i wyszło :1. 2,23, 2: 2,35 3: 1,93.
Niby mieścimy się w normach, ale wszystkei tutaj mają tak nisko w okolicy max 1,5 :/

najważniejsze , że mieścisz się w normie , do 3 ( chyba ?)
jest jeszcze w porządku. wielkość nt zlezy też od tygodnia ciąży- jak to jest u ciebie ?

reklama
Do góry