Ewcia bardzo bardzo się ciesze!! kiedy kolejna??
Taka tarczyca?? w ciazy powinno być kolo 1, choc w zawyzeniu podają 2,5. biefz leki jak najszybciej.
Maziajka u mnie też źle ale dobrze zawiazana to inna sprawa.. zobaczę co fizjoterapeuta powie. Bondolino nosił mój mąż. wiec bez znaczenia.
Tymuniem kciukasy!!
Nath u nas już dom ogarnięty i w każdej sypialni zrobione.
Kasiulka Tula moja!! nie, nie. nie o nią chodzi bo sama mam Bondolino a to nie chusta haha. Tula wspania jest!! i szybka. jak bondo. mi chodzi o wisiadla typu babybjorn, mamasy etc. gdzie nogi wiszą.
U mnie powtórka krwi pewnie ba dniach grrrrr
Nath ja bym nie mog,a tak żyć.. mąż tu przyleciał i sam musiał w tydzień ogarnąć chatę i robotę. tez pierwsza agencja to masakra była bo pk ale na pół roku.. i dał radę a musiał bo dokładnie po 5 dniach przylatywalam z córką.. Nie wiem jak Wy sobie radzicie tak.. no i Londyn nie jest najlepszym miejscem do startu bo ceny powalające..
Arrow bardzo mi przykro.. życzę by z kolejną ciąża nie było problemów.
Mega dobre wieści od Ciebie. nie wiadomo z czego to?? może to ten termin @??
Paalina w 10 Prenatalne?? to niemożliwe.. wszędzie jest zakres 11+6 do 13+6 czasem może być 11+2.. takie badania są niemiarodajne,, powodzenia na usg!!
Sandra oby byko dobrze, trzymamy tu kciuki za Ciebie!
Katanka witaj
każda z nas jest inna i ciaze ma inną.
Sama mam zaraz wizyte. jeste wykonczona. pół nocy nie spalam. to taka zwykla wizyta jak co.
Miłego dnia!!