reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Arow jesli 3.11 mialas juz pozytywny test to mysle ze do implantacji doszlo pare dni wczesniej 48h po implantacji juz zacztna sie produkowac beta hcg ale wtedy blada kreseczka jest ja robilam test jakies 2 dni wlasnie po implantacji i mialam bladziocha.

Ja juz po pobraniu krwi bylo ciezko musieli.dodatkowa pielegniarke wolac i pobic mnie po zyle:D ale pobrali.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Arrow - nawet bardzo dobry ten Twój chłop :-).
Nie zawsze końcówka ciąży daje w kość, początki również bywają ciężkie. Grunt, to nie tracić nadziei. Nigdy!

Edit :

O matko - Maziajka! Aż mnie ciary przeszły... Ja za tydzień idę walczyć z badaniami. Mam nadzieję, że dam radę się z rana ogarnąć. Mam m.in.glukoze... Więc wszystko na czczo pójdzie :-S

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Arrow tylko się cieszyć bo mało takich dobrych chodzi po tej Ziemi ;;)

Aga - bywają . .. po 1 nospie ból prawie wogole nie zmniejszył się. ..

Arow jesli 3.11 mialas juz pozytywny test to mysle ze do implantacji doszlo pare dni wczesniej 48h po implantacji juz zacztna sie produkowac beta hcg ale wtedy blada kreseczka jest ja robilam test jakies 2 dni wlasnie po implantacji i mialam bladziocha.

Ja juz po pobraniu krwi bylo ciezko musieli.dodatkowa pielegniarke wolac i pobic mnie po zyle:D ale pobrali.

010igov3fkey3mez.png
Biedna... :( A mówią że ciąża to piękny czas :)

Takie miałam krechy 3 listopada, godzina około 13. O 17.00 bylo potwierdzenie u gin ze jest pecherzyk.
20161103_092803.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161103_092803.jpeg
    20161103_092803.jpeg
    23 KB · Wyświetleń: 394
Cześć dziewczyny
Arrow moze jednak coś sie pojawi w pecherzyku, trzymam za to mocno kciuki :)

Pisałyście o kuchni- ja mam w domu super piekną biała kuchnie :D taka wymarzoną własnie w stylu angielskim/klasycznym, bardzo duzo piekę i gotuję, wiec robiłam konfigurację pod moje potrzeby kulinarne.

Kurcze ja dalej nie mam zadnych objawów, tzn rano od kilku dni mnie ciagnei na wymioty, ale to dosłownie przez chwlke, niby w 1szej ciazy zupełnie nie mialam mdłosci, ale dalej się martwie :( wieczorami tez pobolewa mnie brzuch, ale nie jak na @ tylko raczej takie kłucia/ciagniecia w dole brzucha, nie wiem czy któras z was tez tak ma?
jA TAK MAM JAK WSTAJE ZA SZYBKO , ALBO KICHNE TO TAK MNIE W BOKU ZAKUJE, ŻE AŻ MNIE ZGINA ZA KAŻDYM RAZEM. MAM NADZIEJĘ, ZE TO NIE JEST NIC ZŁEGO

Arow nie pozostaje Ci nic innego jak czekac, niestety:-(.Jesli juz byl pecherzyk tego 3 to pewnie z tydzien wczesniej byla implantacja.

Aga no wszystko na czczo trzeba ja mialam 13 badan...niestety 3 platne i 150 zl poszlo...

Co do kluc to musicie sie wsluchac czy to nie jelita mnie wlascnie jelita czesto kluja w tej ciazy..

010igov3fkey3mez.png

reklama
Karoo łatwo nie będzie ale jak Ewcia napisała..jeśli są prawdziwymi przyjaciolmi zrozumieja.
Dzień faktycznie udany i smaka zrobiłaś, choc ja bym do tego roladke przytulila mmmm. święta juz niedługo.. Sama pamiętam moje oczekiwania choć Tobie ciezej bo bliskich masz bliżej.
A brzuszek ukrywasz??

Ewcia no tak ale powiem Ci, że jak mi lekarz mówił o tym ryzyku tez było mi to obojętne byleby Dex był z nami. w 36tc dopiero się wyjaśniło, że jest Oki i ze mogę też do cc spokojnie podejść. dobrze też, że z praca widzisz plusy nie bycia w niej a w domu. teraz jak mowjsz, dzieci najważniejsze.

Kasiulka kciukasy mocniutko zacisniete!!
Mi dzis 10t na suwaczku wyskoczył hihi ale fajnie wygląda. dwa tygodnie i Prenatalne ja, dam radę.

Żonagraja Tule, na szczęście niedługo taki ciężki okres się skończy i odzyjesz pełna sił i energii oraz dobrego humoru!

Aga u mnie podobny problem, brak czasu. do tego musiałabym usiąść na dłużej a to juz czas stracony.. dochodzi do tego roztargnienie ogromne wiec aż szkoda czasu..

Aga Żona Grają, lepiej nie będzie haha. Judyta ma ponad 10 i tragediaaaaa. wszystko co Aga napisała razy 10 plus Zapomnialam. nigdy nie pamięta.. czasem się boje, że zginie w kolejnej szkole do której idzie w przyszłym roku.
My byliśmy zupełnie inni.. ja z pokolenia tych z kluczem na szyji hihi.

Arrow a beta z dzis odpowiada tygodniowy czy niska jest??
Przykro mi.. choć nadzieja zawsze pozostaje.
Jeśli byłby pusty pecherzyk to lyzeczkowanie albo tabletki dają poronne..
Bądź dobrej myśli. Tea tyle czekała i się doczekała!! trzymamy kciuki za Was a faceta masz super!! poplacz sobie, nie dus emocji bo to też dobre nie jest.

Sandra nospa/Buscopan i mg na pewno regukarnie musisz brać! mg jak z najwyższą dawko one się kiepsko przyswajaja no i z b6 i potasem jak Aga napisała.

Megan witaj!! pisz pisz co i jak.

Sandra bo nospa kiepska jest może dla Ciebie. masz problemy z plecami? w ciazy z cora miałam megaa bole krzyża ledow się ruszalam..taki urok..

Maziajka dzielna jesteś! przynajmniej juz z głowy. z badaniami lipnie tak, że płacić trzeba.. obynwyniki były Oki!

Na suwaku mam dzis 10tc wow fajowo a serduszko pięknie pika. chyba maluch na tylnej ścianie będzie ale kto wie..
Zbieram się do roboty, dzis dol.. A akurat mi źle :(

Do góry