Karoo łatwo nie będzie ale jak Ewcia napisała..jeśli są prawdziwymi przyjaciolmi zrozumieja.
Dzień faktycznie udany i smaka zrobiłaś, choc ja bym do tego roladke przytulila mmmm. święta juz niedługo.. Sama pamiętam moje oczekiwania choć Tobie ciezej bo bliskich masz bliżej.
A brzuszek ukrywasz??
Ewcia no tak ale powiem Ci, że jak mi lekarz mówił o tym ryzyku tez było mi to obojętne byleby Dex był z nami. w 36tc dopiero się wyjaśniło, że jest Oki i ze mogę też do cc spokojnie podejść. dobrze też, że z praca widzisz plusy nie bycia w niej a w domu. teraz jak mowjsz, dzieci najważniejsze.
Kasiulka kciukasy mocniutko zacisniete!!
Mi dzis 10t na suwaczku wyskoczył hihi ale fajnie wygląda. dwa tygodnie i Prenatalne ja, dam radę.
Żonagraja Tule, na szczęście niedługo taki ciężki okres się skończy i odzyjesz pełna sił i energii oraz dobrego humoru!
Aga u mnie podobny problem, brak czasu. do tego musiałabym usiąść na dłużej a to juz czas stracony.. dochodzi do tego roztargnienie ogromne wiec aż szkoda czasu..
Aga Żona Grają, lepiej nie będzie haha. Judyta ma ponad 10 i tragediaaaaa. wszystko co Aga napisała razy 10 plus Zapomnialam. nigdy nie pamięta.. czasem się boje, że zginie w kolejnej szkole do której idzie w przyszłym roku.
My byliśmy zupełnie inni.. ja z pokolenia tych z kluczem na szyji hihi.
Arrow a beta z dzis odpowiada tygodniowy czy niska jest??
Przykro mi.. choć nadzieja zawsze pozostaje.
Jeśli byłby pusty pecherzyk to lyzeczkowanie albo tabletki dają poronne..
Bądź dobrej myśli. Tea tyle czekała i się doczekała!! trzymamy kciuki za Was a faceta masz super!! poplacz sobie, nie dus emocji bo to też dobre nie jest.
Sandra nospa/Buscopan i mg na pewno regukarnie musisz brać! mg jak z najwyższą dawko one się kiepsko przyswajaja no i z b6 i potasem jak Aga napisała.
Megan witaj!! pisz pisz co i jak.
Sandra bo nospa kiepska jest może dla Ciebie. masz problemy z plecami? w ciazy z cora miałam megaa bole krzyża ledow się ruszalam..taki urok..
Maziajka dzielna jesteś! przynajmniej juz z głowy. z badaniami lipnie tak, że płacić trzeba.. obynwyniki były Oki!
Na suwaku mam dzis 10tc wow fajowo a serduszko pięknie pika. chyba maluch na tylnej ścianie będzie ale kto wie..
Zbieram się do roboty, dzis dol.. A akurat mi źle