reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dzięki laski :) Tak sobie myślę ze gdybym była stracona to by mnie tu nie trzymali. :) jak nie teraz to później się uda. Może okaże się jednak jakims ciekawym przypadkiem? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki laski :) Tak sobie myślę ze gdybym była stracona to by mnie tu nie trzymali. :) jak nie teraz to później się uda. Może okaże się jednak jakims ciekawym przypadkiem? :)

Moja siostra miała bardzo nieregularne cykle - test wyszedł pozytywny i poszła do lekarza. Ten położył ją do szpitala na obserwację - co drugi dzień badali jej betę i jakieś inne badania(to było 7 lat temu więc nie wszystko pamietam). Fasolkę zobaczył dopiero po miesiącu - najważniejsze wg jej lekarza że nie pozamaciczna i że nie plami i że trzeba cierpliwie czekac bo czasami tak jest. Więc głowa do góry - będzie dobrze:)

w4sqcsqvphmegaru.png

Moja siostra miała bardzo nieregularne cykle - test wyszedł pozytywny i poszła do lekarza. Ten położył ją do szpitala na obserwację - co drugi dzień badali jej betę i jakieś inne badania(to było 7 lat temu więc nie wszystko pamietam). Fasolkę zobaczył dopiero po miesiącu - najważniejsze wg jej lekarza że nie pozamaciczna i że nie plami i że trzeba cierpliwie czekac bo czasami tak jest. Więc głowa do góry - będzie dobrze:)

w4sqcsqvphmegaru.png

Cześć dziewczyny
Arrow moze jednak coś sie pojawi w pecherzyku, trzymam za to mocno kciuki :)

Pisałyście o kuchni- ja mam w domu super piekną biała kuchnie :D taka wymarzoną własnie w stylu angielskim/klasycznym, bardzo duzo piekę i gotuję, wiec robiłam konfigurację pod moje potrzeby kulinarne.

Kurcze ja dalej nie mam zadnych objawów, tzn rano od kilku dni mnie ciagnei na wymioty, ale to dosłownie przez chwlke, niby w 1szej ciazy zupełnie nie mialam mdłosci, ale dalej się martwie :( wieczorami tez pobolewa mnie brzuch, ale nie jak na @ tylko raczej takie kłucia/ciagniecia w dole brzucha, nie wiem czy któras z was tez tak ma?

Arrow sił Ci życzę bo trwanie w zawieszeniu jest ciężkie

Dziękuje za kciuki

Kremy na rozstępy obojętnie jaki byleby nawilżał co daje uelasttcznienie, jeżeli któraś ma skłonność nic nie pomoże choćby nie wiem co.

Życzę Wam dnia pełnego energii i dobrego samopoczucia

Sandra - najlepiej podpytać farmaceuty co poleci. Ja sie nie wypowiem co do konkretnej marki - bo chyba każdy brałam (mam częste skurcze łydek i stóp). W poprzedniej ciazy brałam po 4 dziennie.

Arrow - Postawa 10/10 :-). Będzie dobrze [emoji106]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosia moja gin mówi to samo. Poczekam jeszcze z tydzień.
Tak sobie rozkminiam teraz.. jeżeli 3 listopada był już pecherzyk to kiedy byłby ostatni dzień możliwy do zapłodnienia żeby było już coś widać? W którym dniu cyklu musiało dojść do zapłodnienia? Mniej-więcej?
Może któraś to ogarnia. :)

Mąż bardzo mnie wspiera. Mówi ze to ja jestem najważniejsza i że wierzy że dostaniemy dziecko od Boga ze z asluzylam na to. I aż go wygoniłam z sali bo nie chciałam ryczec tu.. bo trzymam się dobrze, myślę pozytywnie ale jak widzę jego rzęsy posklejane od łez i słyszę takie słowa to pekam...
dobry mi sie chłop trafił. [emoji7]

Do góry