reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Arrow a było teraz serduszko widoczne na usg? Niestety lekarzy w szpitalu trzeba ciagnąć za język bo rzadko mówią co sie dzieje, przynajmniej ja mam takie doświadczenie.

Co do seriali to ja polecam: grę o tron, breaking bad, house of cards- to moje trzy hiciory :)

reklama
Arrow, dr google nie jest dobrym sojusznikiem. Tak jak piszą dziewczyny, idź zapytaj lekarza. Pielęgniarki nic nie powiedzą

Aga, oby tylko objawy się nasilaly, a nie jakieś chorobsko.
Ja ten tydzień siedzę w domu, bo Mikołaja mi rozłożyło.... A potem.... Okaże się czy nie od razu zwolnienie... W pracy napewno nie będą zadowoleni...

Arrow - podpisuje się pod tym co napisała aim. Internet internetem - jesteś w szpitalu, i możesz dowiedzieć się wszystkiego od źródła.

Sandra - a co próbowałas na te zaparcia? Jabłka, śliwki suszone?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga - Otreby do jogurtu naturalnego i śliwki suszone plus duuużo herbaty. no i dzisiaj jest juz ciut lepiej.
Mam nadzieję że długo mnie to męczyć nie będzie.

Ewela a co to za lekarz? Znaczy jak sie nazywa ja akurat z okolic jestem:-)

Aga o kurde wspolczuje...moze oklady z lisci kapustu pomoga ja sie tym tez wspomagalam...

Kurde a ja czuje jakies dziwne pieczenie w przelyku chyba zaraz zgage bede miec w ogole czekam az sie zrzy*** bo jeszcze dzis ani razu nie bylo a wieczorem to juz must have

Co do seriali ja dzis puscilam pierwszy odc Belfra nawet spoko.

010igov3fkey3mez.png

Maziajka - liście z kapusty? Kurcze...myślałam, że one na jakieś potluczenia, bóle mięśniowe, siniaki. W połączeniu z białkiem jajka ściąga krwiaki.. Ale o pomocniczym wpływie na objawy ciążowe nie słyszałam. Zresztą nie mam liści kapusty w domu - chyba, że kapusta pekińska też może być?

Belfer - rewelacja!!! Dzisiaj ostatni odcinek, ale chyba nie dam rady obejrzeć. Jutro przez vod nadrobie ;-)

Sandra - to się cieszę, że u Ciebie troszkę lepiej. Pij na czczo wodę z miodem (mieszanka zrobiona wieczorem) - to ponoć też pomaga :-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga - dzięki ;) mam duuużo miodu to spróbuje ;)

Czy wy też się stresowałyście przed wizytą u gin ?
Niby 2 kreseczki, ale tak bardzo chciałabym żeby na wizycie już się na USG mała kropka chociaż pokazałą ;)

Aga ja je na glowe kladlam w sensie na czolo jak bol byl mega najlepiej takie z zamrazarki..a czy to cos dawalao czy tylko placebo to nie powiem..

Ja wlasnie 2 odc Belfra puszczam:-)

010igov3fkey3mez.png

Ewela a co to za lekarz? Znaczy jak sie nazywa ja akurat z okolic jestem:-)

Aga o kurde wspolczuje...moze oklady z lisci kapustu pomoga ja sie tym tez wspomagalam...

Kurde a ja czuje jakies dziwne pieczenie w przelyku chyba zaraz zgage bede miec w ogole czekam az sie zrzy*** bo jeszcze dzis ani razu nie bylo a wieczorem to juz must have

Co do seriali ja dzis puscilam pierwszy odc Belfra nawet spoko.

010igov3fkey3mez.png
Dr Jureczko

reklama
Ewela cos obilo.mi sie o uszy w kazdym badz razie kazdy szpital prkcz Tychow jest dobry Tychy to totalne dno jesli chodzi o jakikolwiek oddzial a lezalam tam na 2 i powieezialam nigdy wiecej zreszta moja szwagierka jest tam pielegniarka i mi odradzala... a tak btw moj maz jest Tyszaninem a ja chodzilam do Tychow do LO.
Teraz mieszkamy 15 km od Tychow.
010igov3fkey3mez.png

Do góry