reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie i ja :) Mialam teraz troche do zalatwiania ze Szlachetna Paczka dlatego sie nie odzywalam. Poza tym czytajac o roznych smutnych sytuacjach, które Wam się przytrafialy zaczęłam za bardzo swirowac. Czuję się dobrze. Dziś miałam jednak mały upadek - spadlam ze schodów w domu wynoszącym śmieci. Obilam sobie prawy posladek, nogę i obtarlam palce u rąk. Mam nadzieję, ze Fasolce nic się przez to nie stało. W sumie mi też się mało co stało.

Hajmal i Kotek - myślę o Waszych wizytach!!!!

Spokojnie :) moja mama też zjechała po schodach w ciąży z moim bratem i ok było, wiadomo gdybyś poważnie się poturbowała to by można się było martwić, ale jak sama piszesz, ze za wiele się nie stało to jest dobrze, maluszek ma amortyzację :)

Czekamy na wieści z wizyt &&&&& dobre wieści !! ;)

reklama
Ja też planuje chorobowe po świętach bo oni nie są w stanie zapewnić mi odpowiedniej pracy i zaraz mnie zwalnia, do tego na ten moment mi ciężko, a jeszcze teraz tyle nadgodzin :/ wczoraj wróciłam i aż się popłakałam taki ból pleców miałam :( a w nocy uczulenie mnie meczylo, spać nie mogłam a dziś w pracy od 6:00 do 16:00. Wymiekam.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poszlam na l4 od 5tc. Mam za soba 3 straty i nie chce ryzykowac ze cos moze sie stac. Strach jest we mnie mimo wszystko. Ale wiem ze zrobilam wszystko co moglam.

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Przyszło mi sie z wami pożegnać, Dziękuje wam za wsparcie, dobre słowo i za to ze zawsze byłyście.
Właśnie wróciłam od lekarza, lekarz widział tylko jajo płodowe puste. Bardzo długo robił usg ale nic nie znalazł, w czwartek ide do szpitala. Bądźcie wszystkie dzielne, i niech zdrowe będą wasze maleństwa.
Dziękuje wam

Przyszło mi sie z wami pożegnać, Dziękuje wam za wsparcie, dobre słowo i za to ze zawsze byłyście.
Właśnie wróciłam od lekarza, lekarz widział tylko jajo płodowe puste. Bardzo długo robił usg ale nic nie znalazł, w czwartek ide do szpitala. Bądźcie wszystkie dzielne, i niech zdrowe będą wasze maleństwa.
Dziękuje wam

O nie :( miałam nadzieje ze będziesz miała dobre wieści ;( bardzo ci współczuje i mocno wierze ze niedługo znów Wam sie uda

Dziękuje wam
Hajmal bardzo mi przykro, trzymaj się, masz dla kogo. To my Ci dziękujemy, że z nami byłaś.

Hajmal bardzo mi przykro....:(:(:( miałam nadzieje że wrócisz z dobrą nowiną :( Trzymaj się kochana dzielnie i dziękujemy za Twoją obecność i dobre słowo :*

reklama
Hajmal - to nie tak miało być... Nie takiej informacji się spodziewałam :-(.
Bardzo mi przykro Kochana [emoji22] (przytulam). Trzymaj się cieplutko..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry