reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Joanna moja cora jest z 17 mają 2006 a miałam termin na 24.05 wiec ona się nie spieszyla.. nawet wywołanie i piękne juz rozwarcie nie zachecily ja do wyjścia na świat.
Teraz będzie dobrze, tez mam dwojke dzieci w tym niedawno stracona córeczkę a ciąża jest 6.. wierzę, że będzie dobrze bo ani to nie biochemiczna jak wczesnien animserduszko się nie zatrzymało jak w 1. myslmy pozytywnie!
Joanna niedawno tez pisalam o tym naszym babskim przeczuciu, to coś niesamowitego!

Aninek nie ma faktycznie co panikować jak to jednorazowe. późno dopisuje, pewnie dopiero niedługo doczytam jak dzis, mam nadzieje ze było Oki.

Żonagraja, często maluszki nadrabiaja. U nas tak samo bywało. ważne ze serducho pięknie bije!!

Aga, mam podobne przeczucia szczególnie, że póki co jest dużo więcej oozytywnych wiadomości.
Nieprzesypianie nocy meczy.. ale da się przyzwyczaić.

Kasiulka tez liczę skończone tu w uk ale jak wchodzę na forum to Lubie jak reszta dziewczyn.. wiec ja witam w 10tc haha.
Juz w poniedziałek wow a to nie będzie czasem Prenatalne?? kiedy robisz?? chce iść na scan końcem poczatkie grudnia, skonczony 10tc ale nie wiem czy obstawiać termin z karty czy 3 dni młodszy z usg hmm.

Hajmal juz po wizycie wiec jesteś. lecę czytać dalej aby dotrzeć do nowim od Ciebie!!!

Zaneta witaj.

Gosia ogromne gratulacje!!! My tak staraliśmy się 7 lat i niedowierzalam do tego stopnia, że myśląc że test ciążowy jest zepsuty kazalam mężowi sprawdzać haha. gratuluję. bierz nospe i magnez na ten ból, to typowe, będzie dobrze!!

Misia u nas przez brzuch robi się od 7tc ale nie wiem jak w Pl.

Dobra, wrzucam i czytam dalej bo sporo tego jeszcze a pewnie potem nikomu się tego czytać nie chce hihi

Aninek bo to musisz sobie załatwić sama. popytaj po forum albo sprawdź na Twoich stronach czy żadna nie odsprzeda.

Tea.. ja jestem po 2 cc. druga była w innym miejscu ale to z powodu łożyska. miałam nisko położone z ryzykiem wrosniecia w macice. w 36tc podniosło się na tyle by można było ciachac ale na niższej wysokości niż wcześniej miałam. mam więc dwie blizny, normalnie jak nie ma komplikacji tnie się w tym samym miejscu. Teraz będę miała 3 cc mimo, że 5m temu urodziłam w 18tc core sn. Tu nawet po dwóch cc jest zgodna na sn.

Asia witaj i gratki serduszka. posty tak lecą zawsze, na każdym forum. to dobrze :)

Tymuniek a jakiej wielkości maluszek był?? tętno dziecko często jest wyższe przez tętno matki, jak się bardzo denerwujesz to może mieć wyższe.
Ooo doczytalam, że lekarz tez tak mówił. nie martw się :*

Karoo kciukasy za jutro!! już duzy maluszek będzie.

Samotnaja, tez w tej ciazy czuje się dobrze.. Nie ma się czym stresowac, to chyba dobrze.

Ooo nie!!! Hajmal przeczytalam.. tak mi przykro.. A wierzyłam, że będzie dobrze.. tyle czekalas.. wierzylas.. Tule Cie bardzo mocno!!

Kotek i Ty.. smutny dzień dzis mamy.. przykro mi..

Kotek trzymaj sie Kochana [emoji20]

xnw43e3k256g9p2p.png

Lilith ja myślę że to moja fasolinka:) crl 1.84cm co odpowiada 8 tyg i 3 dni termin porodu 1 lipca czytam właśnie że miałaś 2 cesarki ja też rok temu w 27 tyg na myśl o prenatalnych czuję przerażenie bo w 20 tyg zaczął się nasz koszmar wiem że każda ciąża jest inna ale strach u mnie większy

Napisane na Lenovo TB2-X30L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry