reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

aga_k_m jeżeli chodzi o wysokie tętno fasoli mojej to powiedział że to dlatego że jestem przejęta i on to widzi choć i tak się martwię a patrząc na wyniki tętna z ubiegłej ciąży córka też miała wysokie tętno zazwyczaj zawsze...

Hajmal ja w opakowaniu z luteina mam same tabletki
Karolina ja wczoraj też jadłam lody późno:) ale śmietankowy czekoladowe
Kasiulka co ma być to będzie
Kotek kciuki:)

Napisane na Lenovo TB2-X30L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
aim - wiesz lepiej od nas co i jak..[emoji2].
Ja bym odczekala pełny tydzień od ostatniego badania [emoji2] - to już niedługo..

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wstałam po nocce, jestem strasznie rozbita i niewyspana a do tego mocno mnie boli brzuch. To chyba od tego stania, dlatego teraz leżę i staram się trochę zrelaksować ;)

Patimyszka.moze jakas nospe wez...

Kotek trzymam kciuki i daj znac jak po wizycie...

Jezu u mnie straszne wymioty a jadlam tylko ten ser tak jak zawsze i banana...a i tak mnie dzwiga....szkoda ze wagi nie mam w domu ale podejrzewam ze z 2 kg juz poszlo...

010igov3fkey3mez.png

Witamy :biggrin2:

Ale numer, masz wszystko dokładnie jak ja! 10. byłam na pierwszej wizycie (tylko pęcherzyk), 17. na kolejnym USG - serduszko, termin na 10. lipca :-) :)
Kiedy nastepna wizyta? Ja dopiero 8.12 i nie wiem czy wytrzymam tyle i wczesniej nie pojde [emoji18]

Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj[emoji110][emoji110]

xnw43e3k256g9p2p.png

Odebrałam wyniki beta-2388
Progesteron 21,16
TSH - 1,36
Martwi mnie beta i Progesteron.
Moje pytanie do bardziej doświadczonych- myślicie że jest ok?

w4sqcsqv4v6p5va0.png

reklama
Odebrałam wyniki beta-2388
Progesteron 21,16
TSH - 1,36
Martwi mnie beta i Progesteron.
Moje pytanie do bardziej doświadczonych- myślicie że jest ok?
ja miałam progesteron 64 i to był bardzo dobry wynik ale zależy w jakich jednostkach masz podany

w4sqcsqv4v6p5va0.png
powtarzałaś bete? czy to pierwsza. Jeżeli pierwsza to jest bardzo dobra. i myśle że TSIK tez jest dobre
a przy progesteronie nie masz norm napisanych

Do góry