reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
ZonaGraja Ty to w ogóle wcześnie się budzisz, chyba bym się załamała. ale też już nie zasypiasz do rana?
Buscopan bez recepty chyba w Pl. bo wiem, że dziewczyny wymienialy właśnie z nospy.
Beta piękna!

Misia fajnie z tymi cycami, moje puchna powolutku ale wielkich jeszcze się doczekam.

Kasiulka to jaki faktyczny termin jest? bo rozumiem, że 2 to z om a z usg?? maluszek juz na prawdę duży.

Siwa, Maziajka gratuluję! kiedy kolejna wizyta??

Iza lekarz jest pewny?? dał od razu skierowanie do szpitala? niech to potwierdza.. jej bardzo mi przykro..

Dziewczyny mnie boli dziwnie dół brzucha.jakby wzdęcia czy nie wiem co. Tylko w tym miejscu gdzie jest jajeczko chyba. Martwię się, kluje mnie strasznie. Położyłam się bo nie idzie wysiedziec.

Sarat moze to macica sie rozciaga mocno Cie boli??

Lilith wizyte mam 7.12 :-) chyba tak akurat.

Wlasnie Iza lekarz 100% pewny moja siostre tez tak lekarz nastraszyl a potem okazalo sie ze ok.

reklama
Sarat moze to macica sie rozciaga mocno Cie boli??

Lilith wizyte mam 7.12 :-) chyba tak akurat.

Wlasnie Iza lekarz 100% pewny moja siostre tez tak lekarz nastraszyl a potem okazalo sie ze ok.
Nie wiem co to. :(
Mnie też tak dziwnie boli jakby wzdęcie albo rozpieranie. Który masz tc?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Niecały 5tc. Już kilka dni mnie nic nie bolało a dziś jakbym miała wzdęcia. Brzuch pełny. Od wczoraj wszystkie spodnie cisną i jak siedzę to mnie kluje coś. Jak leżę to ok. Czasem też mnie pobolewa jakby lewy jajnik. Nie wiem czy już się nie nakrecam.

Do góry