Siwa88
Fanka BB :)
Ja na wizytę do mojej ginekolog musze się zapisać za dwa tygodnie. A usg kolejne dopiero w 12 tygodniu bo mi usg robi inny lekarz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wieści zazdroszcze tak pozytywnie !![emoji14]Dziewczyny jestem po wizycie:-) wszystko ok! Dzidzia ma 8mm i bilo pieknie seduszko super dzwiek:-)
Iza a jak u Ciebie??
O matko tak mi przykro to takie niesprawiedliwe .. Ale tak jak dziewczyny pisaly ,lekarz jest pewny na 100% ?Jestem załamana. Ciąża pozamaciczna. [emoji24][emoji24]
Super wiesci. Bedzie dzidzia [emoji4][emoji4][emoji4]Dziewczyny jestem po wizycie:-) wszystko ok! Dzidzia ma 8mm i bilo pieknie seduszko super dzwiek:-)
Iza a jak u Ciebie??