reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Iza bardzo mi przykro...
Dziewczyny cieszę sie Wasze wizyty udane i sa❤️

Lilith z USG to okolice 23 czerwca. Ja miałam ostatnio duże problemy z cyklem. I nie wiem jak udało mi sie zajść w ciaze. Ostatnia @ miałam 29.09 ale w 5 dniu cyklu miałam USG czy nie mam polipa i endometrum było bardzi dojrzałe. Wiec owu była bardzo szybka. Juz 5 dni przed @ nie czułam sie dobrze i zrobiłam test w moment tluste bordowe krechy. Tez trudno określić mi jak długie cykle miałam bo pod odstawieniu karmienia miałam ich tylko 6 i sie nie unormowały miałam od 23 do 28. Wiec wszystko równo pokickane. I usg w 12/13 tc mam juz 28.11

Dziewczyny jestem po wizycie:-) wszystko ok! Dzidzia ma 8mm i bilo pieknie seduszko super dzwiek:-)

Iza a jak u Ciebie??
Super wieści :) zazdroszcze tak pozytywnie !![emoji14]
Jestem załamana. Ciąża pozamaciczna. [emoji24][emoji24]

thgflbetbcejy4dc.png
O matko :( tak mi przykro :(:(:( to takie niesprawiedliwe .. Ale tak jak dziewczyny pisaly ,lekarz jest pewny na 100% ?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarz jest pewny. widziałam sama na oczy na monitorze w macicy nic nie ma pusto
. jest z prawej strony i nawet widziałam jak pulsowalo. mam skierowanie na szpital jutro jeszcze zadzwoni i powie mi jaka beta jest i czy mam odrazu jechać. akurat tak się złożyło że mój brat w piątek się żeni. chciałabym być przy tym. narazie łzy same mi lecą i pytanie dlaczego mnie to spotyka.

Maskra Iza tak bardzo Ci wspolczuje jeszcze ten slub brata:-( na prawde los jest okrutny.Mam nadzieje ze zabieg obejdzie sie bezkomplikacji.Trzymaj sie jakos .Tak bardzo mi przykro.

Sarat bralas mg i nospe? bole jajników to ja mam ciagle ale w poprzedniej ciazy taki silniejszy był z powodu torbieli. myślę, że nie musisz się tak martwić, macica się rozciąga. a masz zatwardzenie bo to wzmaga bole. weź espumisan, można w ciazy.

Kasiulka ja @ miałam 19.09 i cykle 27 dniowe bo 1 i 2 wyszedł owulacyjny test a fazę lutealna zawsze mam 13 dniowa. test ciążowy wyszedł mi 17.10. dziś chyba 52 dc, musiałabym sprawdzić i termin mam na 25.06 ale pierwsze usg pokazało, że ciąża mniejsza plus dopiero była implantacja 2 malucha. mega to skomplikowane dla mnie.. ważne jednak, że serducho jest!

Iza baardzo bardzo mi przykro.. Az nie wiem co powiedzieć, po Twoim ostatnim poście.. i jeszcze ten ślub. Tule Cie mocno kochana..

Iza a na pewno to musi byc zabieg? Nie można poczekać aż ciąża sama obumrze? Ile taka ciąża moze sie rozwijać :( przecież poza macica nie ma warunków.

Lilith a to my łeb w łeb. Ja test zrobiłam 20.10 i był juz mocny bardzo

Załączniki

• IMG_2600.JPG
    IMG_2600.JPG
    79,9 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry