reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka patrząc na zdjęcie robione 7.11 pisze, ze to 5+4? dobrze widzę? to nie rozumiem trochę co piszesz o swojej najstarszej ciazy. na kiedy masz termin?

Hajmal kiedy kolejne usg? jak się tam czujesz?

Dziś zjadlam znowu bigos i cogorsza juz nie mam..

Maziajka do oglądania filmów używam zalukaj. seriale tez tam są.

Zaraz wychodzę na komisję lekarska a potem córka ma konie wiec powrót pooozno kolom20 ech, chyba że moi sami pojadą amja się pobycze ha.

Czekam na wiesci z wizyt!

reklama
Czy tylko ja nie sypiam nocą? zaraz padne, bo już 10 i do 4 spanie a potem mogę skakać z boku na bok i tak do 8.. wykańcza mnje to.
Nocami nie sypiem i ja... tzn padam ok 22 a o 24 już jestem niesamowicie wyspana i się kręce z boku na bok ...:eek:
Dzien dobry wszystkim mamuskom,ja po nast.badaniu,wykoncza mnie w tym szpitalu,beta wzrosla ponad 100%i to jedyna dobra wiadomosc,dzis trzeci zespol lekarzy mi robil usg i nie wiedza co widza,ciaza nie odpowiada wiekowi,moze byc pseudo jajo,nie wiadomo czy pozamaciczna czy nie,okropny taki brak wiadomosci.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tea80 bardzo współczuje takiej niewiedzy- mam nadzieje , że wszystko pozytywnie się wyjaśni ...

Witam Was :)
dwa dni temu test w ciągu dnia (lekko widoczna druga kreska)dziś test w rana - widoczna już bardziej :) tak sobie licze na oko, że może być 2 tydzień ale moge sie mylić (okres miałam dostać 5.11):) Mój mózg póki co oszalał....:)
Witaj :)

Tez wole Buscopan, zdecydowanie lepszy niż nosoa i ponoć bezpieczniejszy.

Kciuki dzis za wizyty! na pewno będzie dobrze.

Dobrze wiedzieć, że sama nie jestem z tym niespaniem..
W USA to Tragedia. U nas sje mówi, że to koniec świata..

Buscopan ??? ooo on jest bez recepty ? bo na mnie rozkurczowo nospa w zasadzie nie działa- no chyba ze nospa forte połknięta w podwójnej dawce ...

A ja leze dalej jeszcze tydzień. Miałam dziś usg i lekarze twierdzą ze coś widac. na szczęście nie plamie. Ale ten następny tydzień mnie przeraża. Lekarz mówił też ze w 11 tygodniu założy mi krążek lub szef. Pozdrawiam wszystkie mamusie

Hajmaj moooocno trzymamy kciuki !:happy2:

dziewczyny .... ale mi się nic nie chce... najchętniej położyłabym się do góry brzuchem i robiła wielkie NIC... a tu w pracy cały czas ktoś , coś chce, a to dzwoni telefon , a to szefowa , a to przedstawiciele... mój kalendarz pęknie zaraz w szwach ... Nawet 11 listopada pracuję :frown::szok:
a jak się dowiedzą , żem ciężarówka to będzie masakra :errr::baffled:

Zazdroszczę Wam tych bliskich wizyt i usg... mi pewnie zlecą badanie dopiero na następnej wizycie...- za tydzień..
Dziś robiłam powtórną betę i czekam na wyniki jak na szpilkach !:wściekła/y:

Tea trzymaj się.
Hajmal czyli dobre wieści tak trzymać.
Ja nie mam najmniejszych problemów ze spaniem i jedzeniem. Za to cycki mi urosły 4cm w obwodzie, wczoraj się mierzyłam bo zamawiałam stanik. Wzięłam jedna miskę większy ;)
ŻonaGraja masz coś do przedstawicieli ;) ? To bardzo fajni ludzie- na przykład ja :D ciężko mi trochę jeździć bo muszę stawać często na siku. A normalnie nie sikam od 8 do 17. Do tego te delegacje... ciężka sprawa, tyle roboty a ja najchętniej poszłabym spać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea trzymaj się.
Hajmal czyli dobre wieści tak trzymać.
Ja nie mam najmniejszych problemów ze spaniem i jedzeniem. Za to cycki mi urosły 4cm w obwodzie, wczoraj się mierzyłam bo zamawiałam stanik. Wzięłam jedna miskę większy ;)
ŻonaGraja masz coś do przedstawicieli ;) ? To bardzo fajni ludzie- na przykład ja :D ciężko mi trochę jeździć bo muszę stawać często na siku. A normalnie nie sikam od 8 do 17. Do tego te delegacje... ciężka sprawa, tyle roboty a ja najchętniej poszłabym spać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

hheh :) nie to żebym miała coś do przedstawicieli :) tylko są takie miesiące w roku , że nagle - wszyscy na raz się chcą umawiać , pokazywać i w ogóle ?
a że tak zapytam -jakich produktów jesteś przedstawicielką ?

Mam Betę - mam! prawie 10 000 !!:szok:

hheh :) nie to żebym miała coś do przedstawicieli :) tylko są takie miesiące w roku , że nagle - wszyscy na raz się chcą umawiać , pokazywać i w ogóle ?
a że tak zapytam -jakich produktów jesteś przedstawicielką ?

Mam Betę - mam! prawie 10 000 !!:szok:

WOW piękna beta !!!
a poprzednia jaka była i w którym dc jesteś?

Dziewczyny dajcie znać jak wizyty :)

Żonograja super beta ;)

Mi się tez nic nie chce robić pospalam 2h i dalej bym poszła ale syn nie ma litości :) len ze mnie ostatnio

U nas dziś padał śnieg aż mi się zachciało świat :) na spacerze wyglądalismy jak dwa bałwany ale niestety już pada deszcz ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej:) Sorki ze się nie pisałam, ale czasu i sił brak :(
Dzis byłam na becie i to moje wyniki :9846 a normy to : 5.8 - 71.2 ciąża 3 tydzień 9.5 - 750 ciąża 4 tydzień 217 - 7138 ciąża 5 tydzień 158 - 31795 ciąża 6 tydzień 3697 - 163563 ciąża 7 tydzień 32065 - 149571 ciąża 8 tydzień 63803 - 151410 ciąża 9 tydzień 46509 - 186977 ciąża 10 tydzień 27832 - 210612 ciąża 12 tydzień 13950 - 62530 ciąża 14 tydzień 12039 - 70971 ciąża 15 tydzień 9040 - 56451 ciąża 16 tydzień 8175 - 55868 ciąża 17 tydzień 8099 - 58176 ciąża 18 tydzień

Dzis koncze 5 tydzien, wiec wynik chyba troche za wysoki co ? Pomoże ktoś ? ;)

Do góry