reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Po ponad roku starań udało mi się zajść w 2 ciążę :) test pozytywny, beta rośnie tylko od 2 dni jestem przeziębiona i bardzo się tym martwię :( ratuje się domowymi sposobami, ale ciągle myślę o tym czy infekcja na tak wczesnym etapie ciąży nie zaszkodzi :(
Witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja też się przeziębiłam i miałam takie same obawy jak Ty, ale miód,cytryna, czosnek zdziałały cuda i jest już dużo lepiej.. :)

reklama
Niesmialo pisze jeszcze raz,chyba nikt nie zauwazyl mojego postu,chcialabym dolaczyc bo jest nadzieja,rano mialam badanie i doktor powiedziala ze raczej nie widzi ciazy pozamacicznej i ze ciałko żółte jest,martwi mnie tylko ta beta 1300 przy 6t4d to chyba malo?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A lekarz powiedział coś więcej? Zgadzam się z Tęczowa89, że może przesunęła Ci się owulacja. Musisz cierpliwie zaczekać na kolejne usg.

Nic wiecej nie mowili,tylko ze widac cialko zolte ale rownie dobrze to moze byc pseudo pecherzyk w jajowodzie,zatrzymali mnie na obserwacje w szpitalu,to moze cos o mnie,mam 36 lat,to moja 4 ciaza,ta byla kompletnie nieplanowana,pozostale tak,mam 7letnia coreczke i 16 mies.synka,druga corka miala obrzek plodu,zmarla w 17 tyg.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tea - na pewno bedzie ok- rożne sa tę wartości bety , ważne żeby przyrost był ok...

Dlatego ja się boję zrobić kolejną - chociaż nic niepokojącego się nie dzieje ... W pierwszej ciąży miałam jedno badanie na betę i żadnych powtórek, a teraz Pani doktor kazała zrobić jeszcze jedną ... biorąc pod uwagę , że pierwszą robiłam prawie tydzień temu, teraźniejsza powinna być już , że " hoho". :)

Chyba więc już nie będę czekać i jutro popędzę na betę ... bo się zadręczę :)

Hej dziewczyny, mam nadzieję, że dobrze się dziś czujecie :)
Byłam właśnie zapisać się do gina i wizytę mam dopiero 15 grudnia... Zastanawiam się czy to nie zbyt późno :/
Jeśli chodzi o obiawy to mam mega apetyt od wczoraj i lekkie bóle brzucha. I cały czas mi się wydaje, że krwawię... Ehh popadam w paranoję.

reklama
Do góry