reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Dziś się strasznie wystraszyłam w nocy, 3 x złapał mnie ból w podbrzuszu.. Takie jakby scisniecie z ukluciami . Trochę jak przy okresie. Po 3 razie poszłam na 💩 i przeszlo . Lekarz mówi, że albo to było zwykle zaparcie, albo po porostu tak czasem na początku boli. Ale strachu miałam kupę . ( dosłownie hehe)

reklama
Dziś się strasznie wystraszyłam w nocy, 3 x złapał mnie ból w podbrzuszu.. Takie jakby scisniecie z ukluciami . Trochę jak przy okresie. Po 3 razie poszłam na 💩 i przeszlo . Lekarz mówi, że albo to było zwykle zaparcie, albo po porostu tak czasem na początku boli. Ale strachu miałam kupę . ( dosłownie hehe)
Ja też miałam takie mocne bóle, jakoś w dwóch pierwszych tygodniach po zrobieniu testu. Strasznie mnie ściskało. A może potrzebujesz magnezu?

Ja na pewno zrobię pappe. Co do innych badań to myślałam wstępnie nad NIPTY ale skoro mówicie że nie sa aż tak dobre to nie wiem czy będę robić. Szczerze mówiąc dla mnie jest to bardzo duży koszt i nie wiem czy będę robić.
Mam 27 lat i zobaczę jeszcze jak wyjdą pappa oraz prenatalne. Jeszcze nie zdecydowałam co z dodatkowymi badaniami.

Ja też miałam takie mocne bóle, jakoś w dwóch pierwszych tygodniach po zrobieniu testu. Strasznie mnie ściskało. A może potrzebujesz magnezu?
nie mam pojęcia, nigdy nie miałam problemu z magnezem, Za tydzień będę robić badania, z racji że mama moja pracuje w laboratorium to zrobi cały komplet poza tym co jest na skierowaniu .

Ja na pewno zrobię pappe. Co do innych badań to myślałam wstępnie nad NIPTY ale skoro mówicie że nie sa aż tak dobre to nie wiem czy będę robić. Szczerze mówiąc dla mnie jest to bardzo duży koszt i nie wiem czy będę robić.
Mam 27 lat i zobaczę jeszcze jak wyjdą pappa oraz prenatalne. Jeszcze nie zdecydowałam co z dodatkowymi badaniami.
Pewnie, to rozsądne poczekać na wyniki usg prenatalnego i pappa i później zdecydować. Ja robię ze względu na historię położnicza

Ja rodziłam córkę przed 31 r.ż i też nie robiłam. Ale teraz już chyba wypada, na razie zamierzam robić Sanco.

reklama
Do góry