reklama
Siwa88
Fanka BB :)
Dorota kciuki za wizytę :-)
hej ....jestem i mnie nie ma na razie nieprzytomna i niedowierzająca przed momentem odebrałam wyniki bety: 834 , wątpliwości raczej już żadnych nie mam i Maziajka- masz rację będę lipcówką - ale wczoraj to chyba z szoku nawet przeliczyć wszystkiego dobrze nie potrafiłam
Trzymam kciuki za Was wszystkie, za badania, wizyty, usg....
ja jutro też pewnie popędzę na wizytę ... Tylko czy mnie ktoś obudzi- bo rejestracja od 7 a wypada być nawet pół godziny przed... niestety miejsc "telefonicznych" nie mają do końca przyszłego tygodnia !
ps. czy któraś wie jak odzyskać hasło do starego konta ? zmieniłam maila i chyba jest już to niemożliwe a 7 lat temu przesiedzialam tu mnóstwo czasu... kiedy jeszcze byłam w pierwszej ciąży...
Trzymam kciuki za Was wszystkie, za badania, wizyty, usg....
ja jutro też pewnie popędzę na wizytę ... Tylko czy mnie ktoś obudzi- bo rejestracja od 7 a wypada być nawet pół godziny przed... niestety miejsc "telefonicznych" nie mają do końca przyszłego tygodnia !
ps. czy któraś wie jak odzyskać hasło do starego konta ? zmieniłam maila i chyba jest już to niemożliwe a 7 lat temu przesiedzialam tu mnóstwo czasu... kiedy jeszcze byłam w pierwszej ciąży...
Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny !
Chciałam się nieśmiało dołączyć do grona Lipcówek :-) termin wypada mi na 5 lipca.
To moja trzecia ciąża, mam córkę 11 letnią i synka 2,5 roku.
Na razie trochę w to nie wierzę, we wtorek zrobiłam test i dwie kreski wyszły jak malowane :-) do lekarza się wybiorę jak znajdę czas, a że z synem dotarłam na pierwszą wizytę w czwartym miesiącu, to może to trochę potrwać za to od razu poznałam płeć!
Pozdrawiam Was gorąco, muszę jeszcze doczytać co napisałyscie do tej pory, no i zdrówka życzę wszystkim!
Chciałam się nieśmiało dołączyć do grona Lipcówek :-) termin wypada mi na 5 lipca.
To moja trzecia ciąża, mam córkę 11 letnią i synka 2,5 roku.
Na razie trochę w to nie wierzę, we wtorek zrobiłam test i dwie kreski wyszły jak malowane :-) do lekarza się wybiorę jak znajdę czas, a że z synem dotarłam na pierwszą wizytę w czwartym miesiącu, to może to trochę potrwać za to od razu poznałam płeć!
Pozdrawiam Was gorąco, muszę jeszcze doczytać co napisałyscie do tej pory, no i zdrówka życzę wszystkim!
Siwa88
Witaj Beatka gratulacje :-)
Hej ale fajnie że nas przybywa czekam na info jak tam u Was na wizytach i gratulacje dla nowych kobitek
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa88
Hajmal dobrze że poszłaś do lekarza przynajmniej powiedział ci co masz robić. Moja ginekolog tez twierdzi ze luteina może powodować zakażenia.
Jak tak czytam o waszych objawach ciąży to jestem co raz bardziej niespokojna bo ja nie mam kompletnie żadnych. Oby do środy.
Dorota juz po wizycie czy jeszcze przed? Daj znać po.
Jak tak czytam o waszych objawach ciąży to jestem co raz bardziej niespokojna bo ja nie mam kompletnie żadnych. Oby do środy.
Dorota juz po wizycie czy jeszcze przed? Daj znać po.
reklama
Beatka gratulacje
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny i za wizyty.
Ja właśnie mam owu jak sie uda to pwnie zamkne tabele lipcowek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny i za wizyty.
Ja właśnie mam owu jak sie uda to pwnie zamkne tabele lipcowek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom