reklama
Oo no to mamy wizyte tego samego dnia[emoji14]u mnie bedzie 6t1d[emoji14]a u Ciebie ?Hej
Ja też wczoraj testowałam wizytę kolejną mam 16.11, jutro idę na betę. Nie za późno
Tym razem wszystko bedzie dobrze , musi byc :*[emoji123]Maziajka luteina duphaston ze względu na wcześniejsze poronienie w 7tygodniu
Lilith, lekarz wspominał ze to może być serduszko i ja też tak od razu pomyślałam. Ale przekonam się dopiero za 2tyg
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
I u mnie 16.11 kolejny scan a 8.11 wizyta z polozna by kartę ciazy założyć a potem z lekarzem.
Mamy tabelkę z wizytami?? warto pamiętać bh moc trzymać kciuki za inne dziewczyny..
Dorota, pewnie serducho. za dwa tygodnie będzie widać jeszcze lepiej. jak bierzesz dupek?
Jest tu jakaś mama z UK?
Mamy tabelkę z wizytami?? warto pamiętać bh moc trzymać kciuki za inne dziewczyny..
Dorota, pewnie serducho. za dwa tygodnie będzie widać jeszcze lepiej. jak bierzesz dupek?
Jest tu jakaś mama z UK?
Witam nowe mamusie
Dorotka super że wszystko ok na wizycie.
Co do duphastonu to u mnie w aptece kosztuje 28zl
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorotka super że wszystko ok na wizycie.
Co do duphastonu to u mnie w aptece kosztuje 28zl
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co wy na grupę na fb?
Siwa88
Fanka BB :)
Witam nowe mamusie i gratuluję. Lilith mam nadzieje ze pojawi się drugie serduszko.
Dorota to na pewno bylo serduszko :-). W pierwszej ciąży jak byłam w 5t3d to było już pięknie widać bijące serduszko :-). Dobrze że dał ci te tabletki, nie zaszkodzą a dadzą więcej spokoju.
Dorota to na pewno bylo serduszko :-). W pierwszej ciąży jak byłam w 5t3d to było już pięknie widać bijące serduszko :-). Dobrze że dał ci te tabletki, nie zaszkodzą a dadzą więcej spokoju.
reklama
Oo no to mamy wizyte tego samego dnia[emoji14]u mnie bedzie 6t1d[emoji14]a u Ciebie ?
Tym razem wszystko bedzie dobrze , musi byc :*[emoji123]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wtedy też dokładnie będzie 6t1d