reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka luteina duphaston ze względu na wcześniejsze poronienie w 7tygodniu

Lilith, lekarz wspominał ze to może być serduszko i ja też tak od razu pomyślałam. Ale przekonam się dopiero za 2tyg :)

0d1y3e3koudpi2s2.png

reklama
Hej :)
Ja też wczoraj testowałam :) wizytę kolejną mam 16.11, jutro idę na betę. Nie za późno ;)
Oo no to mamy wizyte tego samego dnia[emoji14]u mnie bedzie 6t1d[emoji14]a u Ciebie ?
Maziajka luteina duphaston ze względu na wcześniejsze poronienie w 7tygodniu

Lilith, lekarz wspominał ze to może być serduszko i ja też tak od razu pomyślałam. Ale przekonam się dopiero za 2tyg :)

0d1y3e3koudpi2s2.png
Tym razem wszystko bedzie dobrze , musi byc :*[emoji123]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

I u mnie 16.11 kolejny scan a 8.11 wizyta z polozna by kartę ciazy założyć a potem z lekarzem.
Mamy tabelkę z wizytami?? warto pamiętać bh moc trzymać kciuki za inne dziewczyny..
Dorota, pewnie serducho. za dwa tygodnie będzie widać jeszcze lepiej. jak bierzesz dupek?
Jest tu jakaś mama z UK?

Megan22, pewnie nie ma innej opcji ;*

Lilith dupka biorę 2x1

A ja nie wiem ile u mnie duphaston mąż kupował i wyrzucił paragon.. następnym razem sprawdzę :)

Witam nowe mamusie i gratuluję. Lilith mam nadzieje ze pojawi się drugie serduszko.

Dorota to na pewno bylo serduszko :-). W pierwszej ciąży jak byłam w 5t3d to było już pięknie widać bijące serduszko :-). Dobrze że dał ci te tabletki, nie zaszkodzą a dadzą więcej spokoju.

Dorota cieszę się że wizyta w porządku . . w zasadzie cieszy mnie każda nowa przyszła mamusia :) oby coraz więcej nas było :)

Dziewczyny mam pytanie -czy was też tak boli w dole brzucha jak na @??? Bo mnie strasznie . . .
Stwierdziłam że zdecydowanie zapomniałam jak to jest być w ciąży . . .

reklama
Do góry