reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Rokitka o kurcze ...ja biore duphaston od owulacji bo u mnie.problemem byl niski progesteron.Moze powinnas brac wiecej tego.
Ja biore profilaktycznie 2 x1 .

Dorota ja nie za bardzo sie wyspalam:-( ale do przedszkola trzeba dziecko zawiezc i do pracy ostatni raz!! Jupi

Dorota naprawil Ci sie ten suwaczek???

reklama
Dziewczyny szykujecie się wcześniej na zwolnienia
Rokitka o kurcze ...ja biore duphaston od owulacji bo u mnie.problemem byl niski progesteron.Moze powinnas brac wiecej tego.
Ja biore profilaktycznie 2 x1 .

Dorota ja nie za bardzo sie wyspalam:-( ale do przedszkola trzeba dziecko zawiezc i do pracy ostatni raz!! Jupi

Dorota naprawil Ci sie ten suwaczek???
Maziajka idziesz już na zwolnienie :)

Karolina tak ide mam 2 choroby i nie chce ryzykowac ..bo jesli dopadnie mnie bol to nie bede mogla sie wspomoc lekami a u mnie ida juz te najsilniejsze.Poza tym pracuje u tzw prywaciarza ktory ma gdzies czy ktos jest w ciazy czy nie liczy sie zysk i wiem ze bym nie miala taryfy ulgowej.Poza tym nie chce mi sie sluchac fochow szefowej , ze ja zostawilam, ze ona sobie beze mnie rady nie da i takie tam...

Karolina tak ide mam 2 choroby i nie chce ryzykowac ..bo jesli dopadnie mnie bol to nie bede mogla sie wspomoc lekami a u mnie ida juz te najsilniejsze.Poza tym pracuje u tzw prywaciarza ktory ma gdzies czy ktos jest w ciazy czy nie liczy sie zysk i wiem ze bym nie miala taryfy ulgowej.Poza tym nie chce mi sie sluchac fochow szefowej , ze ja zostawilam, ze ona sobie beze mnie rady nie da i takie tam...
I bardzo dobrze ze idziesz juz teraz na zwolnienie :) ty i fasolka lub dwie fasolki haha [emoji41] jestescie najważniejsi:D nie ma co ryzykować i sie stresowac[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a WSy planujecie iść na zwolnienie jak najszybciej, czy chcecie pracować jak najdłużej ? :)
U nas na zwolnieniu lekarskum mozna byc max 6 tyg a potem ratuje tylko zakaz wykonywania zawodu.w poprzedniej ciazy go dostalam bo w 20 tyg zaczela Mi sie szyjka skracac. Po corce zmienilam prace i od grudnia bede miala dopiero umowe na stale wiec musze jakos listopad przeciagnac i przynajmniej troche w grudniu. Jesli bedzie wszystko ok to mysle powiem przed swietami szefowej

oar8flw1wzcz1pxm.png

Masz racje. Teraz jest czas na nas i nasze maleństwa. Korzystajmy ile się da i bardzo dbajmy o siebie :) Trzymam kciuki za nas wszystkie:). Też się zastanawiam nad zwolnieniem.:) Od jakiegoś czasu mam dość stresującą pracę co na pewno ma wpływ na mnie i czasami stres przenoszę do domu :(

Maziajka nie nie naprawił się rano go sobie zmieniam. Robie jeszcze póki mi się chce[emoji14]
Mam w zakładce odpalony stronkę z moim suwaczkiem odświeżam i robie kopiuj wklej :)

Ja jeszcze nie zdążyłam wrócić do pracy.. siedzę z małym w domu..
Teściowa miała iść od lutego na emeryturę i wtedy miała przejąć synka. Ale zanosi się na to ze zostane dłużej w domu

0d1y3e3koudpi2s2.png

reklama
Do góry