reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Rokitka o kurcze ...ja biore duphaston od owulacji bo u mnie.problemem byl niski progesteron.Moze powinnas brac wiecej tego.
Ja biore profilaktycznie 2 x1 .

Dorota ja nie za bardzo sie wyspalam:-( ale do przedszkola trzeba dziecko zawiezc i do pracy ostatni raz!! Jupi

Dorota naprawil Ci sie ten suwaczek???

reklama
Dziewczyny szykujecie się wcześniej na zwolnienia
Rokitka o kurcze ...ja biore duphaston od owulacji bo u mnie.problemem byl niski progesteron.Moze powinnas brac wiecej tego.
Ja biore profilaktycznie 2 x1 .

Dorota ja nie za bardzo sie wyspalam:-( ale do przedszkola trzeba dziecko zawiezc i do pracy ostatni raz!! Jupi

Dorota naprawil Ci sie ten suwaczek???
Maziajka idziesz już na zwolnienie :)

Karolina tak ide mam 2 choroby i nie chce ryzykowac ..bo jesli dopadnie mnie bol to nie bede mogla sie wspomoc lekami a u mnie ida juz te najsilniejsze.Poza tym pracuje u tzw prywaciarza ktory ma gdzies czy ktos jest w ciazy czy nie liczy sie zysk i wiem ze bym nie miala taryfy ulgowej.Poza tym nie chce mi sie sluchac fochow szefowej , ze ja zostawilam, ze ona sobie beze mnie rady nie da i takie tam...

Karolina tak ide mam 2 choroby i nie chce ryzykowac ..bo jesli dopadnie mnie bol to nie bede mogla sie wspomoc lekami a u mnie ida juz te najsilniejsze.Poza tym pracuje u tzw prywaciarza ktory ma gdzies czy ktos jest w ciazy czy nie liczy sie zysk i wiem ze bym nie miala taryfy ulgowej.Poza tym nie chce mi sie sluchac fochow szefowej , ze ja zostawilam, ze ona sobie beze mnie rady nie da i takie tam...
I bardzo dobrze ze idziesz juz teraz na zwolnienie :) ty i fasolka lub dwie fasolki haha [emoji41] jestescie najważniejsi:D nie ma co ryzykować i sie stresowac[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a WSy planujecie iść na zwolnienie jak najszybciej, czy chcecie pracować jak najdłużej ? :)
U nas na zwolnieniu lekarskum mozna byc max 6 tyg a potem ratuje tylko zakaz wykonywania zawodu.w poprzedniej ciazy go dostalam bo w 20 tyg zaczela Mi sie szyjka skracac. Po corce zmienilam prace i od grudnia bede miala dopiero umowe na stale wiec musze jakos listopad przeciagnac i przynajmniej troche w grudniu. Jesli bedzie wszystko ok to mysle powiem przed swietami szefowej

oar8flw1wzcz1pxm.png

Masz racje. Teraz jest czas na nas i nasze maleństwa. Korzystajmy ile się da i bardzo dbajmy o siebie :) Trzymam kciuki za nas wszystkie:). Też się zastanawiam nad zwolnieniem.:) Od jakiegoś czasu mam dość stresującą pracę co na pewno ma wpływ na mnie i czasami stres przenoszę do domu :(

Maziajka nie nie naprawił się rano go sobie zmieniam. Robie jeszcze póki mi się chce[emoji14]
Mam w zakładce odpalony stronkę z moim suwaczkiem odświeżam i robie kopiuj wklej :)

Ja jeszcze nie zdążyłam wrócić do pracy.. siedzę z małym w domu..
Teściowa miała iść od lutego na emeryturę i wtedy miała przejąć synka. Ale zanosi się na to ze zostane dłużej w domu

0d1y3e3koudpi2s2.png

reklama
Do góry