reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja na szczęście nie musze myśleć o zwolnieniu bo też jeszcze nie zdążyłam do pracy wrócić :-) ale w pierwszej ciąży od razu poszłam na zwolnienie i nie patrzyłam się na innych tylko na siebie i maleństwo.

reklama
Dokladnie tak jest ze dziecko najwazniejsze i gdybym mogla tez bym zaraz byla na zwolnieniu.w moim zawomndzie ciezko o zakaz wykonywania zawodu chyba ze wlasnie jest jakis powod tak jak mialam w poprzedniej ciazy.zobacze Co moj lekarz powie za tydzien
Edit jakies dziwne bole podbrzusza dzisiaj mam. Wczoraj caly dzien sprzatalam i dzisiaj mam
oar8flw1wzcz1pxm.png

no właśnie dziewczyny pijecie cole. Mnie w weekend dopadło i trochę jej wypiłam :) Mam nadzieję że to mi przejdzie. Jak byłam w pierwszej ciąży to też cola i ostre jedzenie :).

Ja biorę tylko taki mały łyczek żeby na chwile zaspokoić pragnienie :) ale myślę że raz na jakiś czas można sobie pozwolić. w pierwszej ciąży nie miałam takich smaków..

0d1y3e3koudpi2s2.png

Ja nigdy jakos za cola nieprzepadalam a teraz ciagnie mnie tak Do coli i slodkiego. Wypije lyk zimnej coli i zaraz Mi lepiej

oar8flw1wzcz1pxm.png

byłam dzis u lekarza - rozłożył mnie ten grzybek i grypa. Zrobił mi usg ale mówił ze jeszcze nic nie widzi, dziś mam 5t2d, mówił że tam w gabinecie jest bardzo byle jaki sprzęt tak jak myślałam :(
Powiedział też zeby tym cotrimazolum samarowac i zmienił luteine na dupka bo mówił ze ona moze powodować grzybka. Była już któras na usg ?

Hajmal ja dzisiaj mam wizytę i na pewno będę miała usg. I tak jak Ty mam dziś 5t2d zobaczymy czy u mnie coś będzie widać..

0d1y3e3koudpi2s2.png

Dorota ciagle...pije i pije.

Co do coli ja ostatnio sie napilam i ja cala zwymiotowalam wiec teraz na sama mysl o coli mnie trzepie ale chce mi sie np fanty albo sprite takiego slodkiego czegos wlasnie.

Hajmal to jeszcze wczesnie:-)

Ja ide wsr ale bedzie juz prawie 7 tc wiec licze na serduszko a nawet 2:-)

reklama
Do góry