reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja na szczęście nie musze myśleć o zwolnieniu bo też jeszcze nie zdążyłam do pracy wrócić :-) ale w pierwszej ciąży od razu poszłam na zwolnienie i nie patrzyłam się na innych tylko na siebie i maleństwo.

reklama
Dokladnie tak jest ze dziecko najwazniejsze i gdybym mogla tez bym zaraz byla na zwolnieniu.w moim zawomndzie ciezko o zakaz wykonywania zawodu chyba ze wlasnie jest jakis powod tak jak mialam w poprzedniej ciazy.zobacze Co moj lekarz powie za tydzien
Edit jakies dziwne bole podbrzusza dzisiaj mam. Wczoraj caly dzien sprzatalam i dzisiaj mam
oar8flw1wzcz1pxm.png

no właśnie dziewczyny pijecie cole. Mnie w weekend dopadło i trochę jej wypiłam :) Mam nadzieję że to mi przejdzie. Jak byłam w pierwszej ciąży to też cola i ostre jedzenie :).

Ja biorę tylko taki mały łyczek żeby na chwile zaspokoić pragnienie :) ale myślę że raz na jakiś czas można sobie pozwolić. w pierwszej ciąży nie miałam takich smaków..

0d1y3e3koudpi2s2.png

Ja nigdy jakos za cola nieprzepadalam a teraz ciagnie mnie tak Do coli i slodkiego. Wypije lyk zimnej coli i zaraz Mi lepiej

oar8flw1wzcz1pxm.png

byłam dzis u lekarza - rozłożył mnie ten grzybek i grypa. Zrobił mi usg ale mówił ze jeszcze nic nie widzi, dziś mam 5t2d, mówił że tam w gabinecie jest bardzo byle jaki sprzęt tak jak myślałam :(
Powiedział też zeby tym cotrimazolum samarowac i zmienił luteine na dupka bo mówił ze ona moze powodować grzybka. Była już któras na usg ?

Hajmal ja dzisiaj mam wizytę i na pewno będę miała usg. I tak jak Ty mam dziś 5t2d zobaczymy czy u mnie coś będzie widać..

0d1y3e3koudpi2s2.png

Dorota ciagle...pije i pije.

Co do coli ja ostatnio sie napilam i ja cala zwymiotowalam wiec teraz na sama mysl o coli mnie trzepie ale chce mi sie np fanty albo sprite takiego slodkiego czegos wlasnie.

Hajmal to jeszcze wczesnie:-)

Ja ide wsr ale bedzie juz prawie 7 tc wiec licze na serduszko a nawet 2:-)

reklama
Do góry