reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie ma się czego bać co będzie później tylko zwracać większą uwagę co się je w jakich ilościach żeby było prawidłowo i wtedy mniej więcej będziesz mieć tyle dodatkowych kg ile wynosi rzeczywiście ciąża :)

reklama
Witam się z Wami.

Zjadłam śniadanko (biały ser z jogurtem i pomidorki z olejem lnianym) i nie mam siły aby się ruszyć i ogarnąć się. Mieszkam w lesie to i wiatru prawie nie słychać. Spokojnie tu u mnie i nawet fajne miejsce na wychowywanie dzieci. Mój dom rodzinny to też na wsi ale nie ma tam takiego spokoju. Z ojcem postaraliśmy się o próg zwalniający bo strasznie wariowali z prędkością koło naszego domku i teraz jeżdżą wolniej bo nie mają wyjścia:rolleyes:

Buziaki dla Was:)

Hej babolki
U nas tez straszne wiatry, jak jechałam to gdzie niegdzie drzewa poprzewracane i pełno gałęzi na drogach.

Duże te wasze dzieciaczki, moja na ost usg miala 190 gram (18 tc), ale wyszło ze jest tydzien mniejsza. Bedzie drobniutka napewno, zreszta my z mezem tez kurduple, to co sie dziwic.

Kika333 ja tez mam 6 kg na plusie, wczoraj szukałam ciuchów starych, nawet cos sie znalazło, ale tylko na cieplejsze dni, wiec czekam do wiosny :)

I wawa zawiana
U mnie ok 4 kg na plusie (24+3)
A Zosia mala 310g w 20+6

Aga jak ja zazdroszcze takiej mozliwosci zeby na chwile zawiezc dziadkom dzieci. Do moich tesciow daleko, a rodzice ciezko z urlopami duzo pracuja na wysokich stołkach. Jak bym chciala tak bez nich z mezem wyjsc

Ja mam 3kg na plusie. 2,5 przytyłam w 3 tygodnie i potem pilnowałam wagi i przez kolejne 3 tylko 0,5. Mniej niezdrowo jem :D

Inka ja mam wrażenie że też mieszkam w lesie:D mam okna na ogródek w którym są głównie sosny wyższe od domu i nimi tak miotalo w nocy ze masakra. Ale sąsiedzi nie mają, więc pewnie dlatego. Ja bym się bała mieszkać przy lesie - boję się takiej mega ciemności za oknem (pochodzę z bloków, mój mąż mnie zabrał do domu):D

Moja mycha (może Agatka???) miała w 20+2 350g :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny macie może opisy badań połówkowych chciałam tutaj wkleić ale mam za duży plik pytam z ciekawości chciałam tak dla porównania zobaczyć.
U nas pada i pada :( nie wiem co mi dolega ale budzę się codziennie ok 3 rano i nie mogę zasnąć:(
Zdrowiejcie dziewczyny pijcie miksturki i jedźcie dużo kapusty kiszonej:)

Ja też się boję że mój maluch będzie spory.. boję się cesarki.

Ja przytyłam na razie ok. 4 kg, najwięcej na początku, teraz już się pilnuje i waga stoi w miejscu chyba od grudnia. Chciałabym przytyć max 12 kg, no ale zobaczymy jak to wyjdzie. Cały czas ćwiczę, do tego pedałuje na rowerku stacjonarnym, w miare zdrowo jem, jestem dobrej myśli! :)

Hej, nie nadrabiam zaleglosci poki co... Mam sprawe nie cierpiaca zwloki;-) Kasiulka, albo ktoras z dziewczyn ktora zmagala sie z grzybkiem w ciazy... Co przepisywal Ci lekarz? Mam w domu clotrimazol i pimafucort, nie wiem czu uzyc tego? A jak zadzwonie do lekarza dzis to wizyta, jak dobrze pojdzie bedzie w poniedzialek,a boje sie oczywiscie....eh!!!

reklama
Do góry