reklama
Linoone gratuluję synusia
Bulkaasia wciąż trzymam kciuki za Wasza trojeczke aby się polepszyło.
Moja kolezanka była w podobnej sytuacji,nie zgodziła się na żaden zabieg. Donosiła ciąże do 36tc,jedna z dziewczynek urodziła się znacznie mniejsza i roznice widać do dziś. Dziewczynki za 2 miesiące koncza 2 latka.
Lilith ale mi smaka narobilas na rosół.
Bulkaasia wciąż trzymam kciuki za Wasza trojeczke aby się polepszyło.
Moja kolezanka była w podobnej sytuacji,nie zgodziła się na żaden zabieg. Donosiła ciąże do 36tc,jedna z dziewczynek urodziła się znacznie mniejsza i roznice widać do dziś. Dziewczynki za 2 miesiące koncza 2 latka.
Lilith ale mi smaka narobilas na rosół.
I porodów, obok pełniPodobno w halny najwiecej samobojcow.
Morela_87
Fanka BB :)
Trochę jakby lepiej ale podejrzewam, że to dzięki nospie.Kasiulka to polskie zilone tantum można na gardło w ciąży??
Straszny poród ale najważniejsze, że wszystko dobrze!! Ile strachu musieli się najeść rany..
Pola plukam właśnie, dziękuję :*
Mafu miło, że jesteś
Kasia tragedia.. Ja jeszcze nad wodą mieszkam.. Przewialo nam z ogrodu wielka trampoline, zresztą kilku sąsiadom tak samo.. I polamalo mi gazibe.. Tragedia.. Syn nie mógł sam na nogach ustać, miekismy 100mil /h..
Drogi pozamykane, pociąg nie działał, wszystko latalo na drodze, cholernie niebezpieczne. Ale nie pierwszy, nie ostatni.
Morela to jak ja ale już dziś nic nie boli. A Ty jak się czujesz??
Pumelova jeszcze tak nie miałam jak Ty opisujesz iniektore z dziewvzyn, że tak nisko kopie. I nie chce wiedzieć jakie to uczuvie [emoji14]
Tez mam za to ten biały śluz, wodnisty i mocno wyciekajacy.
Nika zdrówka dla psiaka.
Z wedzonych jadłam łososia i makrele.
Inka gratuluję udanej wizyty
Na grzybka jak Maziajka pisze. Kiedyś miałam też brzydszy śluz, nawet jak serek i śmierdzi. Czuje się dyskomfort, puchnie tez.
Linoone haha sie udalo!! Gratuluje!!
Bulkaasia nie mogą dolać wód?? Wiem, że tak robią ale nue wiem w jakich przypadkach.
Przykro mi.. Na sierpniowkach przechodzilysmy podobna historie u koleżanki..
Pumelova oo ten kefir, najlepsze porównanie!!
Ciesze się, że wizyta udana i wszystko dobrze.
Abed oby Ci szybko minęło. Tez takie same metody mi zostały. Kiedyś świetnie działało cytryna, miód, czosnek i malina ale zgaga po tym mega i aż wymiotuje
Syrop z cebulki zrób i dodaj cytryne, dobrze działa i te plukanki z soli
Kochane ale sztorm u nas.. Straciłam trampoline wielka i gazibe, nie mówiąc, że prawie wjechalismy w kosz który na nas polecił droga.. Kiepski dzień.. A tyle spraw do załatwienia., jak sie uspokoi to mąż z sąsiadami idą razem zbierać rzeczy po innych ogrodach.. Mój mały nawet nie mógł ustać sam na nogach..
Zmęczona jestem, niewyspana i rozdraznion przez chorobę..
Zrobiłam sobie rosolek
Rosolek dobra rzecz na chorobę!
Nie wiedziałam o tych samobojcach..
Pełni zawsze się w ciąży bałam, szczególnie na końcówkach haha.
Dziękuję za to tantum, akurat dziś jak w pl byłam to widziałam, jutro kupie :*
Morela sprawdzaj serduszko jakby Cie to miało uspokoić albo choćby poprawić nastrój. Warto choć przez minutke dwie. W moim obecnym okresie bardzo mi to pomaga, choć na chwilkę. Tylko ja sprawdzam od razu czy tętno stałe.
Rosolek pyszny wyszedł, akurat się nie starałam i tylko dla mnie
Co najśmieszniejsze, zaraz sobie naloze mimo iż już 8
Morela sprawdzaj serduszko jakby Cie to miało uspokoić albo choćby poprawić nastrój. Warto choć przez minutke dwie. W moim obecnym okresie bardzo mi to pomaga, choć na chwilkę. Tylko ja sprawdzam od razu czy tętno stałe.
Rosolek pyszny wyszedł, akurat się nie starałam i tylko dla mnie
Ika89
Inka, Linoone, pumelova gratulacje udanych wizyt!
Bulkaasia trzymam mocno kciuki za Ciebie i dziewczyny! Głęboko wierzę, że wszystko dobrze się ułoży :*
Kasiulka dużo sił i zdrówka dla bratowej i synka :*
Co do wędzonych ryb ja słyszałam, że można jeść te wędzone na ciepło i tego się trzymam. Tylko, że też nie za często bo podobno ten dym też nie jest za zdrowy :/
Bulkaasia trzymam mocno kciuki za Ciebie i dziewczyny! Głęboko wierzę, że wszystko dobrze się ułoży :*
Kasiulka dużo sił i zdrówka dla bratowej i synka :*
Co do wędzonych ryb ja słyszałam, że można jeść te wędzone na ciepło i tego się trzymam. Tylko, że też nie za często bo podobno ten dym też nie jest za zdrowy :/
Morela_87
Mój mąż twierdzi, że jak gotuje od niechcenia to wychodzi najlepsze.Nie wiedziałam o tych samobojcach..
Rosolek pyszny wyszedł, akurat się nie starałam i tylko dla mnie [emoji14]
reklama
Witam sie
Jakos ostatnio niemoge was dogonic.pralka nam Sie zepsula wiec dzisiaj kupowalismy szybko nowa.jutro chcielismy Do Ikei kupic szafki Do lazienki.pomalowac ja i nastepny pokoj zaczynac. Odetchnelismy troche po imprezie i znowu akcja na calego. U nas Jutro bal karnawalowy w przedszkolu i mala bedzie za zebre i dzisiaj robila probe i sie malowala.
Mama Mi ciuszki przywiozla z polski 3 kartony wiec musze tez przejrzec wszystko
Lilith u nas tez wieje i pada dzisiaj okropnie
Bulaksia trzymam kciuki aby wszystko bylo ok.sciskam wasza trojke
Kasiulka dobrze ze wszystkie wyniki u malego dobre bo napewno Bratowa z bratem strachu sie najedli
Gratulacje wszystkim ktore wizytowaly dzisiaj
Moja kolezanka miala wczoraj wizyte i jest 23+5 na 09.06 Termin i mala mA 960g a moja Siostra dzisiaj wizyte miala i Termin na 10.06 i maly 600g jestem ciekawa ile u mnie za 2 tyg bedzie
Jakos ostatnio niemoge was dogonic.pralka nam Sie zepsula wiec dzisiaj kupowalismy szybko nowa.jutro chcielismy Do Ikei kupic szafki Do lazienki.pomalowac ja i nastepny pokoj zaczynac. Odetchnelismy troche po imprezie i znowu akcja na calego. U nas Jutro bal karnawalowy w przedszkolu i mala bedzie za zebre i dzisiaj robila probe i sie malowala.
Mama Mi ciuszki przywiozla z polski 3 kartony wiec musze tez przejrzec wszystko
Lilith u nas tez wieje i pada dzisiaj okropnie
Bulaksia trzymam kciuki aby wszystko bylo ok.sciskam wasza trojke
Kasiulka dobrze ze wszystkie wyniki u malego dobre bo napewno Bratowa z bratem strachu sie najedli
Gratulacje wszystkim ktore wizytowaly dzisiaj
Moja kolezanka miala wczoraj wizyte i jest 23+5 na 09.06 Termin i mala mA 960g a moja Siostra dzisiaj wizyte miala i Termin na 10.06 i maly 600g jestem ciekawa ile u mnie za 2 tyg bedzie