reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Linoone gratuluję synusia :)

Bulkaasia wciąż trzymam kciuki za Wasza trojeczke aby się polepszyło.
Moja kolezanka była w podobnej sytuacji,nie zgodziła się na żaden zabieg. Donosiła ciąże do 36tc,jedna z dziewczynek urodziła się znacznie mniejsza i roznice widać do dziś. Dziewczynki za 2 miesiące koncza 2 latka.

Lilith ale mi smaka narobilas na rosół. :)

Kasiulka to polskie zilone tantum można na gardło w ciąży??

Straszny poród ale najważniejsze, że wszystko dobrze!! Ile strachu musieli się najeść rany..

Pola plukam właśnie, dziękuję :*

Mafu miło, że jesteś :)

Kasia tragedia.. Ja jeszcze nad wodą mieszkam.. Przewialo nam z ogrodu wielka trampoline, zresztą kilku sąsiadom tak samo.. I polamalo mi gazibe.. Tragedia.. Syn nie mógł sam na nogach ustać, miekismy 100mil /h..
Drogi pozamykane, pociąg nie działał, wszystko latalo na drodze, cholernie niebezpieczne. Ale nie pierwszy, nie ostatni.

Morela to jak ja ale już dziś nic nie boli. A Ty jak się czujesz??

Pumelova jeszcze tak nie miałam jak Ty opisujesz iniektore z dziewvzyn, że tak nisko kopie. I nie chce wiedzieć jakie to uczuvie [emoji14]
Tez mam za to ten biały śluz, wodnisty i mocno wyciekajacy.

Nika zdrówka dla psiaka.

Z wedzonych jadłam łososia i makrele.

Inka gratuluję udanej wizyty :)

Na grzybka jak Maziajka pisze. Kiedyś miałam też brzydszy śluz, nawet jak serek i śmierdzi. Czuje się dyskomfort, puchnie tez.

Linoone haha sie udalo!! Gratuluje!!

Bulkaasia nie mogą dolać wód?? Wiem, że tak robią ale nue wiem w jakich przypadkach.
Przykro mi.. Na sierpniowkach przechodzilysmy podobna historie u koleżanki..

Pumelova oo ten kefir, najlepsze porównanie!!
Ciesze się, że wizyta udana i wszystko dobrze.

Abed oby Ci szybko minęło. Tez takie same metody mi zostały. Kiedyś świetnie działało cytryna, miód, czosnek i malina ale zgaga po tym mega i aż wymiotuje :(
Syrop z cebulki zrób i dodaj cytryne, dobrze działa i te plukanki z soli

Kochane ale sztorm u nas.. Straciłam trampoline wielka i gazibe, nie mówiąc, że prawie wjechalismy w kosz który na nas polecił droga.. Kiepski dzień.. A tyle spraw do załatwienia., jak sie uspokoi to mąż z sąsiadami idą razem zbierać rzeczy po innych ogrodach.. Mój mały nawet nie mógł ustać sam na nogach..
Zmęczona jestem, niewyspana i rozdraznion przez chorobę..

Zrobiłam sobie rosolek :)
Trochę jakby lepiej ale podejrzewam, że to dzięki nospie.

Rosolek dobra rzecz na chorobę!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Nie wiedziałam o tych samobojcach..

Pełni zawsze się w ciąży bałam, szczególnie na końcówkach haha.

Dziękuję za to tantum, akurat dziś jak w pl byłam to widziałam, jutro kupie :*

Morela sprawdzaj serduszko jakby Cie to miało uspokoić albo choćby poprawić nastrój. Warto choć przez minutke dwie. W moim obecnym okresie bardzo mi to pomaga, choć na chwilkę. Tylko ja sprawdzam od razu czy tętno stałe.

Rosolek pyszny wyszedł, akurat się nie starałam i tylko dla mnie :p
Co najśmieszniejsze, zaraz sobie naloze mimo iż już 8 :)

Inka, Linoone, pumelova gratulacje udanych wizyt! :)

Bulkaasia trzymam mocno kciuki za Ciebie i dziewczyny! Głęboko wierzę, że wszystko dobrze się ułoży :*

Kasiulka dużo sił i zdrówka dla bratowej i synka :*

Co do wędzonych ryb ja słyszałam, że można jeść te wędzone na ciepło i tego się trzymam. Tylko, że też nie za często bo podobno ten dym też nie jest za zdrowy :/

Nie wiedziałam o tych samobojcach..

Pełni zawsze się w ciąży bałam, szczególnie na końcówkach haha.

Dziękuję za to tantum, akurat dziś jak w pl byłam to widziałam, jutro kupie :*

Morela sprawdzaj serduszko jakby Cie to miało uspokoić albo choćby poprawić nastrój. Warto choć przez minutke dwie. W moim obecnym okresie bardzo mi to pomaga, choć na chwilkę. Tylko ja sprawdzam od razu czy tętno stałe.

Rosolek pyszny wyszedł, akurat się nie starałam i tylko dla mnie [emoji14]
Co najśmieszniejsze, zaraz sobie naloze mimo iż już 8 :)
Mój mąż twierdzi, że jak gotuje od niechcenia to wychodzi najlepsze.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Witam sie

Jakos ostatnio niemoge was dogonic.pralka nam Sie zepsula wiec dzisiaj kupowalismy szybko nowa.jutro chcielismy Do Ikei kupic szafki Do lazienki.pomalowac ja i nastepny pokoj zaczynac. Odetchnelismy troche po imprezie i znowu akcja na calego. U nas Jutro bal karnawalowy w przedszkolu i mala bedzie za zebre i dzisiaj robila probe i sie malowala.
Mama Mi ciuszki przywiozla z polski 3 kartony wiec musze tez przejrzec wszystko

Lilith u nas tez wieje i pada dzisiaj okropnie

Bulaksia trzymam kciuki aby wszystko bylo ok.sciskam wasza trojke

Kasiulka dobrze ze wszystkie wyniki u malego dobre bo napewno Bratowa z bratem strachu sie najedli

Gratulacje wszystkim ktore wizytowaly dzisiaj

Moja kolezanka miala wczoraj wizyte i jest 23+5 na 09.06 Termin i mala mA 960g a moja Siostra dzisiaj wizyte miala i Termin na 10.06 i maly 600g jestem ciekawa ile u mnie za 2 tyg bedzie

f2w3flw15r2h1ssa.png

Do góry