reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Morela z pieczeniem jest podobnie. Im bardziej się staramy tym więcej problemów. A jak na szybko czy dla siebie to zawsze wyjdzie pyszne.

Karoo fajnie, czas Ci szybko ucieka ald uważaj na sisbie, nie przemeczaj sid aż tak. Szkoda pralki, to jednak spory wydatek.
Udanych zakupów życzę.

Rozbieżność spora.
Moja w 20 ważyła prawie 400gr wiec teraz po 3 tyg pewnie już trochę bedzid, z tym ze moze dowiem się za jakieś 3 tyg.

Zmusilam się i pozapijalam się tymi cudami.. Strasznie się poce kurcze.. Dobrze, że temp nie ma bo tego się boje.

Toeretycznie Lilth to dobrze ze sie pociesz, ale nie wiem czy to "wierzenia" czy na prawde wypca sie chorobe

Karo super ze sie odezwalas! Uwazaj na siebie

Hej:) u nas też dziś mega wiało na Śląsku :o mój pies się boi wiatru więc siedział w nocy w łóżku i patrzył w okno :o

Lilith ja też wierzę w to że jak się poce to wypacam(?) chorobę :D

Martula to już niezłe ciezarki nosisz :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Wg mojego męża rosołek najlepszy na chorobę, szczególnie gotowany nie przez niego. ;) Ja nie podzielam jego zdania, ja jestem chora czy po prostu źle się czuję nienawidzę jeść czy pić gorącego. W ogóle nie przepadam za zupami, no chyba, że zupa krem, to się skuszę. Taki np. z dyni, pomidorów czy zielonego groszku, mmm pycha!

Mój w 20+5 tyg ważył 411g :D
A wiek ciąży z usg coraz bardziej zgadza się z tym z om, teraz są tylko 3 dni różnicy

Ja właśnie popijam sobie cappuccino przeglądając dziecięce ciuszki w c&a, potem będę robić śniadankowy koktajl owocowy, spacerek z psami i lecę do pracy na kilka godzin :)

Witam :-)

Dolny Śląsk też zawiany. Jak obudziłam się o 3:00 to już usnac nie mogłam.. Dobrze, że mam L4 [emoji6][emoji14].
I byłoby zupełnie cacy gdybym dzisiejszego dnia nie miała mega zaplanowanego. Zaraz jadę męża na firmę zawieźć, 1 pracownika dowiezc do nas ma budowę, później po moja młoda (od poniedziałku nie chce wrócić do domu i rządzi z Teściową [emoji1], achhhh te ferie) i naszą swinke morską (ta to już 1,5 tyg jest na "wakacjach" u Teściów, dzisiaj nawet jakaś super paczka kurierem ma dla niej przyjść - Teściowa oszalała na punkcie prosiaka).

Buziaki dla wszystkich chorowitek, "wyplutych", i tych z nadmiarem energii [emoji8][emoji8]

A dla bułkaasi - dodatkowa porcja buziakow i tulasow [emoji8][emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Życzę Wam miłego piątku :)
Ja w tym tygodniu trochę pracy miałam. W międzyczasie czytałam co u Was ..ale pisać już nie dałam rady.
Wszystkie gratuluje wizyt :)
Bulkaasia Ciebie przytulam mocno ...i pamiętaj że wierzyć trzeba, ze wszystko będzie dobrze :)"Porozmawiaj ze swoim dziewczynkami, ze mają się tam wspierać :):):) Bo czekasz na nie i żeby się im za bardzo nie spieszyło - Ty masz czas więc poczekasz na nie aż będą gotowe :)"

Jakmjets temp to dobrze, bo organizm walczy. Oczywiscie nie mowie o tem 40 stopni ;)
Ale ludzie maja tendencje do obniżania 38, gdzie tak naprawde wtedy wlasnie wiadomo, ze organizm walczy. A jesli juz zbijać to naturalnie, a nie jak większość-tabletkami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

hejka, Ja już w pracy, po sniadanku zabieram się do roboty,albo jeszcze popatrzę koszule nocne [emoji6] jeszcze biuro puste [emoji38]
Dziś krótszy dzień bo juz po 13 wychodzę i jedziemy po młodego do dziadków.

Miłego dnia

Karolina2412 a co u Ciebie? Wrocilas z tej Białki? Jak ferie? Jak dzidzia? ?

reklama
Kasiulka dobrze że wszystko się skończyło dobrze
Bulkaasia trzymam mocno kciuki za ciebie i dziewczynki niech wszystko dobrze się skończy
Lilith zdrówka, ja bujam się z bolącym gardłem od poniedziałku, mam jakies do ssania pastylki i nawet nie jest źle oby się tylko nie rozwinęło.
Wszystkim wizytującym gratuluję dobrych informacji :)
Ja wczoraj tez byłam na wizycie i z moją szyjką jest ok 32mm także odetchnęłam chociaż jak popatrzyłam na pomiar wcześniejszy to była 35mm czyli cos tam się skróciła. Dr mówił żeby się nie martwić gdyby się źle czuła to na l4.
Dziewczyny ile przytyłyście od początku ciąży? kurde ja już 6 kg mam na plusie wydaje mi się ze to sporo aż się boję co będzie później :/
Nic mi się nie chce, pogoda do kitu, u nas tez wieje jak cholera ja chcę słońca!
no nic trzeba zabrać się do roboty

Do góry