reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny.
Nie mam pojecia jak jam wam wszystkim odpisac no to zaczne tak:
Tym co po wizytach gratuluje.
Tym co przed trzymam kciuki

Bulkaasia trzymaj sie tam. Mysl pozytywnie. Twoje dzieczyny sie nie dadza. Trzymam mocno kciuki.

Chorym, zagrypionym, zasmarkanym...... zdrowia!!!!!!!!!!

Mysle ze pobije was w tyciu ja mam dzis 19i5 i od poczatku przytylam ... 8 kg!!! Co trzy tygodnie tyje rowno 2 kg!!!!! Jakw zegarku. Jak patrze na te siatki wagowe to mi wychodzi ze kluska jestem. A jedyne co mi wystaje to brzuchol. Wszystko wyglada po staremu. Aaaaa no tak jeszcze te cycki. . . Kiedys kragle teraz eeee tez ale nie tak bardzo. Cos czuje ze do konca ciazy to juz bedz 80 kg :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linone czemu boisz się cesarki wiadomo to jest operacja ja jestem po 2 cesarkach teraz też będę miała 3 cesarke co do kg w ciąży bmam ich za dużo i od początku schudłam 9kg jak narazie waga stoi:)

witam się piątkowo. Cała Polska zawiana, u mnie też hula wiatr, aż się nie chce z łóżka wstawać. Obudziłam się z bólem głowy, a trzeba zabrać się na zakupy. Też tak macie, że głowa boli Was w jednym miejscu? U mnie zawsze jest to lewa strona. Nie ważne czy kac czy zmiana pogody, ból taki sam. Tylko przy zatokach było inaczej.
Ja na razie wyrównałam, to co straciłam na początku. No może + 0.5 kg mam. Ale apatyt mam straszny i muszę się pilnować, żeby nie jeść częściej niż co 3 godz. Mam tendencje do tycia i nie mogę sobie pofolgować

Pumelowa mieszkamw bloku w lesie...
Kiedyś w pobliżu koło mnie był zakład i w blokach mieszkali pracownicy. Po zakładzie ruiny tylko zostały. Nie boję się bo tu tyle ludzi mieszka i monitoring jest 24h (babki w oknach i gdy ciepło to na ławce )

Integral zrzucisz :))

Inka aaa wyobrażałam sobie leśniczówkę w środku lasu! :D

Ika jak czytałam Twój wpis to wciskałam w siebie wczorajszego pączka i aż mi się smutno zrobiło, bo też mam tendecje do tycia! ale dziś juz kończę tłusty czwartek (u mnie trwał od środy) :)

Hej dziewczyny :)

U nas tak samo okropny wiatr pół nocy nie spałam tak mi roletami zewnętrznymi szarpalo i jeszcze okno w kuchni było otwarte ale było mi tak ciepło ze nie wstawalam zamknąć ;)
Ja mam +3kg 20t5d, zobaczymy co dalej bo staram się pilnować ale lekarz powiedział, że miałam niską wagę na początku to mam nie patrzeć na wagę ;)

Dzisiaj już z rana byłam pobrać krew na badania we wtorek endokrynolog, później musiałam jechać zameldować się w mieszkaniu bo juz 3lata tu mieszkam a dalej nie byłam zameldowana ;) i jeszcze w Zusie bo była wczoraj kontrola ale właśnie na tamtym mieszkaniu gdzie mnie nie było i kazali napisać wytłumaczenie..eh myślę że wszystko będzie ok wiem, że moja wina i się stresuje...

Wszystkim chorym dużo zdrowia :)

Miłego dnia

Mam niusa. Nie wiem jak was to obejdzie ale musze sie pochwalic... mam w domu parke papug i dzisiaj podczas karmienia znalazmam jajko!!!! Moje papuzie beda mialy mlode!!!!! W sumie nie ma co sie dziwic jak sie bzykaja trzy razy na dobe(zazdrosc). Ja bede miala dzidzie i male pisklaki!! :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry