reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka trzymam kciuki za dzidzie brata, zdrówka

Inka super wieści, no ale jeszcze maleństwo wstydliwe hehe i testuje cierpliwość rodziców [emoji6]

Przyszła_mamusia witaj

Pumelova hehe grunt to zadbać o męża [emoji23] paczki wyglądają smakowicie

Linoone gratki, marzenia się spełniają [emoji6]

Bulkaasia ściskam mocno, to strasznie trudna sytuacja, ale zakończenie musi być dobre, nie ma innej opcji

Pumelova czyli jesteście zdrowe dziewczyny [emoji3] gratki

Oki mecz się zaczyna wiec trochę poleże i poogladam o potem sprzątanie, pakowanie, jutro kierunek Mazury

reklama
Dziewczyny czy leki na tarczyce - euthyrox mogą podnosić ciśnienie? Wydaje mi sie ze kiedyś coś takiego czytałam ale nie jestem pewna. Od pn to biorę a od wczoraj niestety rośnie ciśnienie :(

Linoone gratuluje synka :)
Kasiulka! to straszne przez co przeszła bratowa, niech odpoczywa i wraca do formy, no i mały żeby był zdrowy życzę :)
bulkaasia bardzo mi przykro :( ale postaraj się być dobrej myśli, ja myslę że wszystko jest możliwe, trzeba wierzyć i się nie denerwować, trzymaj się :*
Lilith zdrówka :) ja byłam u lekarza, oskrzela czyste, więc mam się leczyć metodami nauturalnymi :) inhalacja, herbata z miodem i malinkami, i wygrzewanie. dostałam L4 na tydzień, nawet się cieszę bo odpocznę trochę :) bo to wstawanie o 5.30 jak się jest chorym dobijało mnie...
pumelova czyli nie ma co się martwić tylko cieszyć się ciążą :) to może ja powiem coś co mi lekarz powiedział jak pytałam jak to jest z twardnieniem brzucha - powiedział że brzuch jest twardy jak deska, wtedy jest to nie bezpieczne, inne spinanie, ciągnięci to normalne.

Linoone mi lekarz polecił iść z kimś, jakby mi się miało słabo zrobić ;> nie jest to takie straszne, ja lubię słodycze więc pół kubka było bez znaczenia, przy drugim pół przydałoby się czymś zagryźć ale spokojnie dałam rade:p

aha dzięki! kurde wszyscy mecz mecz mecz a ja gotuję - jutro organizuję wieczór panieński :D

abed ale ja tego nie rozumiem właśnie jak jest twardy. jak stoje i go dotykam to jest cały napięty bo mi się skóra naciągła :D:D może być bardziej twardy?!

Bulkaasiu, wiem, że na obecną chwilę wydaje Ci się, że jest beznadziejnie, ale nie jest. Dziewczynki żyją i to jest najważniejsze! Nie zakładaj, że się pogorszy, a nóż będzie bez zmian i będziecie czekać do rozwiązania. Owszem, szybszego rozwiązania, ale czasami inaczej się nie da i Maluszki będą dochodzić do siebie i nabierać sił w inkubatorach. Wiem, że rozchodzi się o ilość wód, ale czy waga nadal nie jest tak znaczna między Nimi? Twoja Malutka AFI ma 2, mój Synek miał kompletnie 0 i rósł i rozwijał się prawidłowo przez 8 tygodni. Wypłacz się, a potem wytrzyj nosek i pomyśl, że jednak jest jakiś plus tej sytuacji, nie jest gorzej, owszem nie można wykonać operacji, ale może tak ma być. Może "ten u góry" właśnie czuwa nad Wami, bo kto wie co by było po operacji... Tulę do serducha :*

Reszcie dziewczynom gratuluję wizyt.

Tym co mi napisały co to jest grzybek, dziękuję, bo już myślałam, że coś złapałam, ale to jednak jakieś otarcie...

Bułkaasiu - przykro mi :-(. Liczyłam na to, że dzisiejsza wizyta na usg będzie bardziej optymistyczna.
Trzymam kciuki za obie Dziewczynki - oby wszystko potoczyło się dobrze.
A Tobie Kochana życze duuuuuzo sil i niezatraconego optymizmu w walce z obecną sytuacja [emoji8]. Tule mocno

Linoone - gratulacje [emoji5]

reklama
Kasiulka to polskie zilone tantum można na gardło w ciąży??

Straszny poród ale najważniejsze, że wszystko dobrze!! Ile strachu musieli się najeść rany..

Pola plukam właśnie, dziękuję :*

Mafu miło, że jesteś :)

Kasia tragedia.. Ja jeszcze nad wodą mieszkam.. Przewialo nam z ogrodu wielka trampoline, zresztą kilku sąsiadom tak samo.. I polamalo mi gazibe.. Tragedia.. Syn nie mógł sam na nogach ustać, miekismy 100mil /h..
Drogi pozamykane, pociąg nie działał, wszystko latalo na drodze, cholernie niebezpieczne. Ale nie pierwszy, nie ostatni.

Morela to jak ja ale już dziś nic nie boli. A Ty jak się czujesz??

Pumelova jeszcze tak nie miałam jak Ty opisujesz iniektore z dziewvzyn, że tak nisko kopie. I nie chce wiedzieć jakie to uczuvie :p
Tez mam za to ten biały śluz, wodnisty i mocno wyciekajacy.

Nika zdrówka dla psiaka.

Z wedzonych jadłam łososia i makrele.

Inka gratuluję udanej wizyty :)

Na grzybka jak Maziajka pisze. Kiedyś miałam też brzydszy śluz, nawet jak serek i śmierdzi. Czuje się dyskomfort, puchnie tez.

Linoone haha sie udalo!! Gratuluje!!

Bulkaasia nie mogą dolać wód?? Wiem, że tak robią ale nue wiem w jakich przypadkach.
Przykro mi.. Na sierpniowkach przechodzilysmy podobna historie u koleżanki..

Pumelova oo ten kefir, najlepsze porównanie!!
Ciesze się, że wizyta udana i wszystko dobrze.

Abed oby Ci szybko minęło. Tez takie same metody mi zostały. Kiedyś świetnie działało cytryna, miód, czosnek i malina ale zgaga po tym mega i aż wymiotuje :(
Syrop z cebulki zrób i dodaj cytryne, dobrze działa i te plukanki z soli

Kochane ale sztorm u nas.. Straciłam trampoline wielka i gazibe, nie mówiąc, że prawie wjechalismy w kosz który na nas polecił droga.. Kiepski dzień.. A tyle spraw do załatwienia., jak sie uspokoi to mąż z sąsiadami idą razem zbierać rzeczy po innych ogrodach.. Mój mały nawet nie mógł ustać sam na nogach..
Zmęczona jestem, niewyspana i rozdraznion przez chorobę..

Zrobiłam sobie rosolek :)

Do góry