reklama
Ja już po usg, będzie CHŁOPAK
Widzieliśmy dość wyraźnie siusiaka! Gin powiedział, że wg niego to pewne i w naszym przypadku to się nie zmieni. Nie ukrywam, jestem przeszczęśliwa, mąż też. Jeszcze dopytywał się doktorka czy aby na pewno jest pewny.
Także jestem dobrej myśli i idę z czystym sumieniem kupować chłopięce ciuszki
Widzieliśmy dość wyraźnie siusiaka! Gin powiedział, że wg niego to pewne i w naszym przypadku to się nie zmieni. Nie ukrywam, jestem przeszczęśliwa, mąż też. Jeszcze dopytywał się doktorka czy aby na pewno jest pewny.
Także jestem dobrej myśli i idę z czystym sumieniem kupować chłopięce ciuszki
Nie mam już siły Usg mnie dobilo Na dzień dzisiejszy dzieci są za blisko siebie by zrobić operacje, nadal jest różnica w wodach i we wtorek będzie decyzja. Jeśli się pogorszy będę musiała poświęcić jedną dzidzie dla dobra drugiej
Jeśli nie to dalej monitoring, sterydy i tak do 28 tc . Potem cc..
Boże gdzie jesteś?!?!
Boże gdzie jesteś?!?!
AAggAA88
Fanka BB :)
Bulkaasia!
W sumie nadal nic konkretnego nie wiemy wiec poki co musimy byc dobrej mysli! Wiem, latwo mowic gdy latwo nie jest! Ale to jedyne co pozostalo. Bardzo sciskam kciuki i wierze, ze bedzie wszystko oki!!! Jestesmy z Toba!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie nadal nic konkretnego nie wiemy wiec poki co musimy byc dobrej mysli! Wiem, latwo mowic gdy latwo nie jest! Ale to jedyne co pozostalo. Bardzo sciskam kciuki i wierze, ze bedzie wszystko oki!!! Jestesmy z Toba!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Linoone moja przyjaciółka powiedziała ze u nas idealna konfiguracja, najpierw syn a teraz córka, moze coś w tym faktycznie jest
Gratulacje! Moze coś przeczulas ze będzie chłopak
AIM a u ciebie juz na 100% pewny chłopak?
Ewcia grzybek to bardzo obfite białe upławy jak serek, do tego swąd i pieczenie
Inka gratulacje wizyty!!
Bulkaasia strasznie mi przykro ((( nie wiem nawet co ci napisać bo wiem ze teraz nic cię nie uspokoi i nie pocieszy, oby sie to jednak polepszyło...
Gratulacje! Moze coś przeczulas ze będzie chłopak
AIM a u ciebie juz na 100% pewny chłopak?
Ewcia grzybek to bardzo obfite białe upławy jak serek, do tego swąd i pieczenie
Inka gratulacje wizyty!!
Bulkaasia strasznie mi przykro ((( nie wiem nawet co ci napisać bo wiem ze teraz nic cię nie uspokoi i nie pocieszy, oby sie to jednak polepszyło...
Alex_87
Fanka BB :)
Boże bulkaasia bądź dobrej myśli..3mam mocno kciuki aby jednak córcia dały radę..abyście te 8tyg jeszcze wytrwały...Musisz nastawić się psychicznie pozytywnie (wiem że łatwo się mowi) ale nasza psychika..nastawienie..ma na to wpływ.. Ściskam cie mocno w tych trudnych dla ciebie chwilachNie mam już siły Usg mnie dobilo Na dzień dzisiejszy dzieci są za blisko siebie by zrobić operacje, nadal jest różnica w wodach i we wtorek będzie decyzja. Jeśli się pogorszy będę musiała poświęcić jedną dzidzie dla dobra drugiej
Boże gdzie jesteś?!?!
Kasiulka echh brat i bratowa z malenstwem wiele przeszli..na szczęście dobrze się skończyło..i oby było coraz lepiej
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No 100% to daje nifty lub porodówka na ten moment ma być chłopakAIM a u ciebie juz na 100% pewny chłopak?
reklama
Nie mam już siły Usg mnie dobilo Na dzień dzisiejszy dzieci są za blisko siebie by zrobić operacje, nadal jest różnica w wodach i we wtorek będzie decyzja. Jeśli się pogorszy będę musiała poświęcić jedną dzidzie dla dobra drugiej
Boże gdzie jesteś?!?!
Bulkaasiu nie wiem co napisac, modle sie za Was zeby wszystko bylo w porzadku...musisz w sobie znalezc sile i byc dobrej mysli...dla dzieci wlasnie, to bardzo wazne. Tule Cie mocno.