reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

nam to zupełnie obojetne:) zalezy mi tylko na tym, żeby już wiedzieć bo chciałabym się konkretnie zwracać do dziecka a takto nigdy nie wiem jak powiedzieć czy w formie onej czy onego:)

reklama
Ja już po usg, będzie CHŁOPAK :D :D

Widzieliśmy dość wyraźnie siusiaka! Gin powiedział, że wg niego to pewne i w naszym przypadku to się nie zmieni. Nie ukrywam, jestem przeszczęśliwa, mąż też. Jeszcze dopytywał się doktorka czy aby na pewno jest pewny.
Także jestem dobrej myśli i idę z czystym sumieniem kupować chłopięce ciuszki ;)

Nie mam już siły :( Usg mnie dobilo :( Na dzień dzisiejszy dzieci są za blisko siebie by zrobić operacje, nadal jest różnica w wodach i we wtorek będzie decyzja. Jeśli się pogorszy będę musiała poświęcić jedną dzidzie dla dobra drugiej :( :( :(
Jeśli nie to dalej monitoring, sterydy i tak do 28 tc . Potem cc..
Boże gdzie jesteś?!?!

Bulkaasia!
W sumie nadal nic konkretnego nie wiemy wiec poki co musimy byc dobrej mysli! Wiem, latwo mowic gdy latwo nie jest! Ale to jedyne co pozostalo. Bardzo sciskam kciuki i wierze, ze bedzie wszystko oki!!! Jestesmy z Toba!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone moja przyjaciółka powiedziała ze u nas idealna konfiguracja, najpierw syn a teraz córka, moze coś w tym faktycznie jest :)
Gratulacje! Moze coś przeczulas ze będzie chłopak :)

AIM a u ciebie juz na 100% pewny chłopak?

Ewcia grzybek to bardzo obfite białe upławy jak serek, do tego swąd i pieczenie

Inka gratulacje wizyty!!

Bulkaasia strasznie mi przykro :(((( nie wiem nawet co ci napisać bo wiem ze teraz nic cię nie uspokoi i nie pocieszy, oby sie to jednak polepszyło...

Nie mam już siły :( Usg mnie dobilo :( Na dzień dzisiejszy dzieci są za blisko siebie by zrobić operacje, nadal jest różnica w wodach i we wtorek będzie decyzja. Jeśli się pogorszy będę musiała poświęcić jedną dzidzie dla dobra drugiej :( :( :(
Boże gdzie jesteś?!?!
Boże bulkaasia bądź dobrej myśli..3mam mocno kciuki aby jednak córcia dały radę..abyście te 8tyg jeszcze wytrwały...Musisz nastawić się psychicznie pozytywnie (wiem że łatwo się mowi) ale nasza psychika..nastawienie..ma na to wpływ.. Ściskam cie mocno w tych trudnych dla ciebie chwilach

Kasiulka echh brat i bratowa z malenstwem wiele przeszli..na szczęście dobrze się skończyło..i oby było coraz lepiej

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone gratuluję syna :)

Bulkaasia, trzymamy dalej kciuki żeby dziewczynki dały radę, ty bądź silna i myśl pozytywnie :*

reklama
Boże gdzie jesteś?!?!

Bulkaasiu nie wiem co napisac, modle sie za Was zeby wszystko bylo w porzadku...musisz w sobie znalezc sile i byc dobrej mysli...dla dzieci wlasnie, to bardzo wazne. Tule Cie mocno.

Do góry