reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia Muminka - na drugie mam Zolza [emoji1]. A i jako wodniczka jestem trudnym przeciwnikiem, stąd lepiej ze mną trzymać niż ze mną walczyć [emoji1][emoji1][emoji1]
Cieszę się, że kuracja przynosi zadowalające rezultaty - obu tak dalej!
No, a w Synowych to rzeczywiście będziesz miała spory wybór [emoji6]

Nr Mroza jak najbardziej w deche! [emoji3]

reklama
Aaggaa w zyyciuu bym Ci tak nie napisała jeśli chodzi o chłopa!

Kiedyś pisałam, że mój też mnie zostawił.. Ze był dzieciakiem jak z Judyta w ciąży byłam.. Na poród nie orzyjechal.. I cały mój pobyt w szpitalu w kat chla etc.
Mielismy ogromne problemy i często koledzy byli wazniejsi.
Nawet wyjazd do UK nam od razu nie pomógł i żyliśmy w kryzysie w sumie do czasu aż zaszłam w ciążę z Synem.. W międzyczasie zaczęłam sprawę o rozwód etc..
Nie chce tutaj o tym akurat oisac bo u nas było megaa nie kolorowo.. Ale po swoich orzejsciach mąż jest nie do poznania i ciesze siem ze tyle walczylam o nas,,
Ile on ma lat??
Jak byłam w ciąży z Judi to on miał21- 22 lata.. I to był najgorszy okres, takiego szczeniactwa jeszcze..
Mieliśmy p.us w postaci własnego mieszkania, wiec mając 18 lat tylko chwilę mieszkałam u niego aż nie załatwimy slraw notarialnych etc.. To ogromne ułatwienie.. A,E ciaagle byłam sama.. :(

Co do stresu.. Ja mam swoje przypadłości i bez hydro czy rela sobie nie radzę, wiec jestem złym pomocnikiem :)

Ale chyrlam,, już się i inhaluje.
Niedługo jadę na sklep a potem smaze to cudo na B haha.
Potem poszyjemy poszewki :)

Mamusia ale miło :)

Hej

Aga wspolczuje sytuacji z mezem, powiedz jak dlugi macie staz? No i co on w ogole mysli teraz zrobic jak rozwiazac ta sytuacje ? Mowil cos?
Ja sama z mezem tak jak Aga_k_m przechodzilam.rozne etapy szczegolnie na poczatku jak doszlo dziecko..bylismy wtedy bardzo mlodzi 21l do tego jeszcze dobre rady kolegow na szczescie dosc szybko mu to przeszlo i wydoroslal.

Aga k_m daj znac po wizycie:-)

Mamusia muminka dobrze ze widzisz poprawe:-).

Ja juz zaliczylam dentyste i biedronke teraz relaks z kawa ale chwilke bo musze umyc drzwi w domu bo malowalismy przedpokoj.
Jeszcze w weekend malujemy salon i poki co koniec na naszym poetrze.Sypialnie mam nadzieje zw zrobimy do narodzin malej.Choc i tak na poczatku w salonie spac bedziemy bo w sypialni z lozka sie nie zwloke bo robimy lozko we wnece od sciany do sciany na cala szerokosc pokoju i ciezko mi bedzie wstac po cc z niego na poczatku.

010igov35ye70zfx.png

Czesc dziewczynki
U nas leje ostro siedzimy w domu maly zasnal .
Co do mezow nie wypowiadam sie sama mialam.kiedys nie za fajnie i.jak.slysze rozne historie to mysle sobie znam.to wszystko przerabialam i 11 lat poszlo w zapomnienie, szczescie teraz (czyt.,nowszy model" )jest super i jestem mega szczesliwa wiec nic tylko zyczyc szczrscia Wam wszystkim czasem mozna sie dotrzec ale czasem nie .....
No coz temat rzeka lepiej nie pisac.
Aga sliczne posciele masz racje :) Kurcze dziwne to imie mamusia chciala Ci nadac nigdy takiego nie slyszalam, no i nie dobrze z tymi napieciami hmmm ja wczoraj za to wyczekiwalam kopniakow jak nawiedzona cos ucichlo to moje dziecie tylko czasem cos da znac.
Imie Nel bardzo ladne no i na N a ja nawiedzona w imionach na N...[emoji7][emoji7]
Ja po tlustym czwartku mam wesele dobrze ze w widocznej ciazy jestem to sumienie spokojne zawsze te pare kilo na poczet dzidzi mozna zapisac:)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Haha! Zasmialam sie w glos, bo chcialam do tego tanczyc na slubie ale sie nie udalo[emoji28]

Kawalerke moglabym wynajac ale tylko z mezem, bo sama finansowo nie udzwigne.

Uwierzcie, ze wiele razy mu pisalam, mowilam czego oczekuje. Dzisiaj pytal mnie o to, a jak chcialam mowic to przerwal tekstem, ze sama nie wiem o co mi chodzi. Najwazniejsze jest to ze ja mu "sram" i on jest w tym wszystkim najbardziej pokrzywdzony i musi klamac...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaggaa to zacznij imprezowac tak jak on, mozeszi sc do rodzicow na koc a jemu wcisnac ze bylas na imprezie ze przeciez ciaza to nie choroba i nie ogranicza Cie w calo weelendowym imprezowaniu z kolezanka ktorej on najbardziej nie lubi [emoji13]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Edit
A tak serio to sposobow jest 1000 ja przerabialam.wiele ale jak chlop.jest do niczego to nic go nie zmieni

Haha! Zasmialam sie w glos, bo chcialam do tego tanczyc na slubie ale sie nie udalo[emoji28]

Kawalerke moglabym wynajac ale tylko z mezem, bo sama finansowo nie udzwigne.

Uwierzcie, ze wiele razy mu pisalam, mowilam czego oczekuje. Dzisiaj pytal mnie o to, a jak chcialam mowic to przerwal tekstem, ze sama nie wiem o co mi chodzi. Najwazniejsze jest to ze ja mu "sram" i on jest w tym wszystkim najbardziej pokrzywdzony i musi klamac...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaggaa - nie nauczył się chłop myśleć w kategoriach MY, i z przyzwyczajenia ciągle wychodzi mu JA.
Jeżeli tylko 1 osobie w związku jest dobrze, to znaczy, że ogólnie patrząc jest źle. Wszystkie strony muszą być szczęśliwe - wówczas będzie o.k.

Nie sądzę, aby okłamywanie go w zemście za jego kłamstwa byłoby najrozsądniejszym i poważnym zachowaniem. Przepraszam Cię Wendy83, ale takie moje zdanie. Skoro jeszcze nie dojrzał do rozmowy na poziomie i potrafi do swojej żony mówić, że mu "sra" i on jest w centrum uwagi to na pewno to nie pomoże a wręcz przeciwnie - będzie to używał później jako argumentu. Znam ten typ facetów (znajomi) i na takich takie coś nie zadziała.

Aga skąd ja to znam :)
Ciężki okres przed Tobą a pewnie jak urodzisz lepiej nje będzie..

On miał tak już wcześniej??
Może panicznie boi się dzuecka i tak to odbija się na nim i w rezultacie na was??

reklama
Hej

Aga no nie ciekawie z mężem, tez Ci radze tak jak dziewczyny stanowczo z nim porozmawiać postawić sprawę jasno jak ty to widzisz. Mój na początku małżeństwa tez miał okres gdzie koledzy byli ważni, picie i ich rady powiedziałam mu, ze jak tak chce to niech z nimi żyje niech oni mu gotują, sprzątają jak mają same złote rady...wiele kłótni bylo, paru kolegów się obraziło na niego bo zaczął żony "sluchac" a tamci wolni są i juz nie mają komu się wtrącać do życia. Kiedyś sam przyznał mi rację ze głupi był ze tak zrobił i ze mne tym skrzywdził.
Teraz wiadomo jak w małżeństwie są kłótnie co jakiś czas ale ważne to pogadać o co komu chodzi żeby było jasno :) powodzenia dasz rade :)

Aga_k_m powodzenia na wizycie :)

Mamusia_Muminka to dobrze, że przechodzi.

Mnie dzisiaj bardzo plecy bolą nawet jak leżę, pojadę jeszcze po ten magnez do apteki co wczoraj zalecił.
Ja zaraz jadę do kosmetyczki i na obiad do rodziców bo mąż ma watrobke.

Miłego dnia chociaż deszczowy..

Ostatnia edycja:
Do góry