reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

AAggAA88 mam nadzieję że dojdziecie do porozumienia z mężem :* współczuję sytuacji. ja nie jestem fanką mieszkania z rodzicami, mój mąż też nie, więc nie wiem co Ci poradzić. co do zachowania Twojego męża.. nie wypada komentować czyjegoś małżeństwa, ale nie daj się tak traktować. :*

Aga_k_m jesteś wspaniałym wsparciem! :)

Mumusia_Muminka mój mąż mi wczoraj powiedział że zamiast pilnować syna, będzie musiał pilnować całego osiedla z powodu córki :D :D

Straszycie tymi historiami, ja jestem z moim mężem 12 lat, nigdy nie mieliśmy większych problemów, nikt nam się do życia nie wtrąca. :)

dziś będę robić te szalone pączki na serku!

reklama
AAggAA ja mam podobne zdanie jak dziewczyny, musisz postawic na swoim i jednak wynajac cos samemu, jesli bedzie dalej u mamusi to napewno nic sie nie zmieni, tylko musisz byc w tym bardzo konsekwentna, nie wrocisz dopoki nie znajdziecie nowego mieszkania, inaczej to nic nie da. Postrasz go, ze i tak bedzie musial placic alimenty, wiec wychodzi na to samo...

Ojej Lilith! Na porod nie przyjechal [emoji45] tego sie boje najbardziej! Kurcze mialas bardzo ciezko! Jestes twarda babka! Super ze tak walczylas! Mowisz ze posilkowalas sie relanium?

Staz mamy krotki. Po slubie ponad pol roku. Razem 2,5 roku.
Moze to wszystko za szybko.
Ja mam 29 lat on 32.

Ja dzis tez wizyta u dentysty...ale refundacji na biale plomby ni ma, tylko kanalowe.

Wyobrazcie sobie, ze nawet nie bede tam sama...maz ze mna idzie...nie wiem czy to dobrze.

Dziewczyny dzieki za wsparcie w kryzysie. Bardzo!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - mój chłop ma takie samo podejście odkąd Jaga się urodziła [emoji1][emoji1][emoji1], a teraz jak nam się druga Lalka szykuje, to.. Coś mówi, że chyba broń nabedzie (bejsbola już ma w garażu [emoji14]).

AAggAA88 - wiem ze jest Ci ciężko, ale masz czas na przemyślenia, może spróbuj dać mu trochę czasu. Jeżeli mieszkasz i możesz zostać u rodziców ..to bądź tam tak długo ...aż to on nie zrozumie, co oznacza jak Ciebie nie ma.
Bo jeżeli alkohol jest dla niego ważniejszy i kumple to może musisz się poważanie zastanowić czy on się nadaje na ojca dla dziecka ...bo nie możesz pozwolić na to żebyś Ty i maluszek cierpieli z powodu jego zachowania. Dziecko potrzebuje spokoju i poczucia ze jest kochane ...
Mam jednak nadzieje ze uda się Wam znaleźć wspólną drogę do szczęścia.

AAggAA88 - nie zakrzątaj sobie głowy, że może za szybko, może nie dojrzał bo w tym momencie dziecko jest w drodze i to o nim trzeba myśleć. Jak idziecie do tego dentysty to będzie dobra okazja na spotkanie się i dodatkową rozmowę im więcej tym lepiej. Także trzymam kciuki !

Pola@ - daj znać jak było na badaniu i się tak nie stresuj bo dziecko może się wtedy bardziej w trakcie badania wiercić i ciężej będzie wyłapać lekarzowi wszystkie parametry. Także spokojnie :)

reklama
Pola - kciukasy mocno zacisniete [emoji110][emoji110]

Aaggaa - po wizycie u dentysty, pójdzcie gdzieś pogadać na osobnosci. Argumenty masz przygotowane - bądź twarda!
Zobaczysz - sam Ci kiedyś podziękuje [emoji6].
Nie wy jedni będziecie wynajmować - od tego prawie zawsze się zaczyna. Kolejnym krokiem będzie wspólny kredyt na własne kąty.
Facet jest już po 30-stce, więc powinien mieć już jasno poukładane plany życiowe. Jeżeli jego to dopiero nieśmiałe szkice, pora abyś Ty to zaczęła grubo kreślic nadając pewną formę [emoji5]

Ostatnia edycja:
Do góry