reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova, Tymuniek - bardzo Wam gratuluje córeczek :)

Ehh ,,Ci tatusiowie - to będą ich księżniczki , które jednym spojrzeniem skruszą ich "twarde zasady" i wtedy to mamusie są na przegranych pozycjach, jak chodzi o wprowadzanie zasad wychowawczych :)

reklama
Aga powodzenia!!! Jeden tort jest niepelny bo na gorze godzine przed podaniem poloze oplatek z zygzakiem... ja nie mam reki do dekorowania za to do smaku, zdecydowanie tak :) te z masa lukrowa wygladaja pieknie ale masa jest niezjadliwa
Ale imie ..bys miala
A bardzo dobrze robisz z napinaniem, trzeba trzymac to w ryzach

Aga wpspolczuje, nawet nie chce myslec jak sie czujesz... ze az posunelas sie do rozlaki. Choc dla mnie to zle rozwiazanie bo na odleglosc gorzej sie dogadac to trzymam kicuki

Mamusia o jak dobrze!!

Lilth zdrowka!

Pola ✊ na usg nie ma mocnych

Ja w emocjach bratowej o 22 odeszly wody, ale brak skurczow. Dostala oksy. Ale maluch ich to niezly akrobata. Przez ostatnie 2 tyg wykonal 2 salta. Caly czas byl ulozony posladkowo2 tyg sie przekrecil jak nalezy, a na ip badaja a ten znow posladkami. Zobaczymy jak to wyjdzie czy uda sie sn

Załączniki

• IMG_4873.JPG
    IMG_4873.JPG
    175,1 KB · Wyświetleń: 87
Lilith on chcial dziecko, bardzo. Ale chyba nie wiedzial z czym sie mierzy. Tak samo chcial laweczke skladana do cwiczen, ktora ani razu nie uzywana lezy...

Dziewczyny! To "sranie" to jedyny zarzut do mnie od niego. Jako zona staram sie bardzo. Moze za bardzo. Ale inaczej nie potrafie.
A sram, bo nie wyobrazam sobie takiego zachowania gdy przyjdzie na swiat dziecko. Powtarzam mu co jakis czas zeby sie ogarnal powoli, bo bedzie mi bardzo potrzebny i wyjscia do kolegow beda bardzo rzadkie...
Jego ulubiona psiapsia kumpel po pol roku zwiazku sie rozstal i teraz znowu zaczal truc dupe...
Byli ostatnio na targach na rybomanii (zapaleni wedkarze) i bardzo chcialam zeby tam byl.
Myslalam, ze po 8h bedzie chcial spedzic czas ze mna...ale nie...zapas alkoholu i siedzial z nim dalej.
Ciezko kiedy kobieta w ciazy staje sie nudna i mozna ja obsikac moczem...

Kasiulka! Jakie pysznosci. Ostatnio przeszlam z ogorow na slodkie! Macie talenty! I te paczki serowe!
Waga na mnie zerka z ukrycia...[emoji1]

Za wszystkie wizyty trzymam bardzo kciuki!
Wybaczcie, ze tak zasmiecilam forum moimi problemami. Nie chce martwic mojej rodziny, a Wy jestescie dla mnie oparciem i bardzo Wam dziekuje za wszystkie rady! To jest zajebiste...brzydko piszac[emoji38]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka! - ale to oreo pysznie wygląda !!
AAggAA88 - masz prawo do niepokojów w sprawie dziecka i przyszłości. To normalne w ciąży. Także jeszcze raz powodzenia na spotkaniu u dentysty i daj znać jak było :)

AAggAA88 myślę że to dobrze :) może nie warto nic mówi tylko pomilczeć razem :)

Pola@ będzie dobrze :) daj znać po

Pumelova Aga ja mojemu koledze z pracy jak mu się druga córka miała urodzić pokazywałam jaką koszulkę musi sobie sprawić ;) patrzcie załącznik :)

Załączniki

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 72
Aga_k_m to kciukasy za wizytę. Mi się jeszcze nic nie napinalo, albo nie czuję przez tłuszczyk. Wczoraj wzięłam za to nospe bo coś mnie cislo.
Truskawka fajne przeżycia z włosami. Ja nigdy nie farbowałam włosów ale mam taki kolor że wszyscy myślą że mam odrosty. Końcówki odcinam sama lub z pomocą męża :) przed ciąża miałam fobie że mi włosy wypadają. Brałam biotebal i inne wzmacniacze. Jak pojawił się dzidz to włosy przestały wypadać i się przetluszczac. Szkoda że to minie :)
Bułkaasia będzie dobrze, tyle cioc tu przesyła wam dobre fluidy że nie może być inaczej.
AAggAA88 współczuję problemów rodzinnych to nigdy nie jest proste do oceny i doradzania. Oby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. Ja tam stres zajadam, dlatego jestem gruba :)
MamusiaMuminka dobrze że trochę przechodzi. Oby tak dalej.
Lilith zdrówka.
Pola &&&
O rany Kasiulka jakie ładne i wyglądają apetycznie. Kciuki za bratowa.
Ja znowu pospałam do 10. Nieważne o której się położę jak nie mam budzika to do 10 zawsze śpię. Oczywiście z przerwami na siku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia jest bardzo lekki i dobry. Bylyby pyszniejszy zapewne (wg mnie, nie lubie mlek roslinnych) jakby zamiast smietany kokosowej byla zawykla 36%. Ale musze eksperymentowac dosc duzo dla mojej kochanej Juleczki(chrzesnicy z mega alegia na bialko mleka krowiego) robi sie go w 20 min
Link do: VEGANation: TORT OREO - CZTERY SKŁADNIKI!

Pola@ kciuki za wizytę będzie dobrze :)

A ja coś podejrzewam ze to jednak nie plecy mnie bolą tylko nerka lewa :( normalnie chodzę do wc i pije dużo..

reklama
Dziewczyny, zaraz wchodze, dzieki za wsparcie.

AAggaa wynajmijcie koniecznie mieszkanie, to jest najlepsze posuniecie. To ze idzie z Toba do lekarza znaczy ze mu zalezy, ze chce, wiec warto zawalczyc. Postaw sprawe jasno: szukasz kawalerki i albo z Toba i dzieckiem tam zamieszka (placac pol na pol) albo bedzie swoja czesc oplacal z alimentow. Z mezczyznami trzba jasno i lopatologicznie. Jako alternatywe mu przedstaw zamieszkanie z Twoimi rodzicami - nawet jezeli faktycznie nie ma tam miejsca, a moze nawet jeszcze lepiej ze nie ma, bo w koncu celem jest zamieszkanie na swoim (niech sobie pomysli jakby sie tam u Twoich rodzicow czul, niech sobie to zwizualizuje). Przy braku funduszy lepszym rozwiazaniem niz mieszkanie z rodzicami jest nawet wynajecie pokoju (tylko z dzieckiem trudno). Bedzie dobrze! Najwazniejsze zebys sie nie stresowala, bo dzidzius sie stresuje. Aha! Jeszcze go uswiadom, ze to co robi jest okrutne w stosunku do Jego wlasnego dziecka - bo jak Ty sie stresujesz, z auomatu stresuje sie dzidzius.

Do góry