Lilith on chcial dziecko, bardzo. Ale chyba nie wiedzial z czym sie mierzy. Tak samo chcial laweczke skladana do cwiczen, ktora ani razu nie uzywana lezy...
Dziewczyny! To "sranie" to jedyny zarzut do mnie od niego. Jako zona staram sie bardzo. Moze za bardzo. Ale inaczej nie potrafie.
A sram, bo nie wyobrazam sobie takiego zachowania gdy przyjdzie na swiat dziecko. Powtarzam mu co jakis czas zeby sie ogarnal powoli, bo bedzie mi bardzo potrzebny i wyjscia do kolegow beda bardzo rzadkie...
Jego ulubiona psiapsia kumpel po pol roku zwiazku sie rozstal i teraz znowu zaczal truc dupe...
Byli ostatnio na targach na rybomanii (zapaleni wedkarze) i bardzo chcialam zeby tam byl.
Myslalam, ze po 8h bedzie chcial spedzic czas ze mna...ale nie...zapas alkoholu i siedzial z nim dalej.
Ciezko kiedy kobieta w ciazy staje sie nudna i mozna ja obsikac moczem...
Kasiulka! Jakie pysznosci. Ostatnio przeszlam z ogorow na slodkie! Macie talenty! I te paczki serowe!
Waga na mnie zerka z ukrycia...[emoji1]
Za wszystkie wizyty trzymam bardzo kciuki!
Wybaczcie, ze tak zasmiecilam forum moimi problemami. Nie chce martwic mojej rodziny, a Wy jestescie dla mnie oparciem i bardzo Wam dziekuje za wszystkie rady! To jest zajebiste...brzydko piszac[emoji38]
Napisane na SM-G920F w aplikacji
Forum BabyBoom