reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova, Tymuniek gratuluje coreczek:-)

Bulkasia czekamy na.info!!!

010igov35ye70zfx.png

reklama
Gratulacje a jednak to tak jak u nas imię było tylko dla corci i jest córcia :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie! Ale pekam, nie zależy mi na Laurze bo mojemu m nie podchodzi. Pani doktor miała na imię Agata i nam się dziś takie podoba :D

Dzięki za wszystkie kciuki!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Będę miała córeczkę!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Wszystko dobrze 350g:) fote wrzucę na wątek wizyt :D

Gratulacje [emoji3][emoji3][emoji3]. Czyli będzie Laura? [emoji3]

Ewella, Aim - mój mąż też nigdy nie widzi różnicy, i dziwi się jak można tyle płacić za coś czego "nie widać" [emoji6]. Nooo.. Chyba, ze zrobię się na jego ulubiony rudy/czerwony kolor, zetne włosy, bądź nie daj Boże wyjdę z lokami (coś loków na mojej głowie zdecydowanie nie toleruje) [emoji1]

Ewella - odrost zaje..sty [emoji3]! Jeszcze 5-10 cm i..mogłby uchodzić za nowy trend [emoji6]

Inka - chyba większość z nas miała dzisiaj spadek formy [emoji19].
A gdzie kupowałas cyconosze?
Reakcje męża jaknajbardziej rozumiem [emoji1] - mam taki sam egzemplarz w domu [emoji6]

Mój zawsze widzi jeśli jest różnica a teraz przyznaje praktycznie jej nie ma :p co jest trochę smutne biorąc pod uwagę cenę usługi jednak sama uznałam że może lepiej mniej niż więcej jakbym miała się z tym źle czuć

Gratulacje dziewczyny udanych wizyt!!! I coreczek oczywiscie ;-)

Czy mi sie wydaje, czy jest wysyp dziewczynek? :-)

Jak bylam z synem w ciazy, to same chlopy sie rodzily ;-)

Wow ewella różnica kolosalna, naprawdę mąż migiem do okulisty, chociaż mój by pewnie też nie zauważył :)
Pumelova gratulacje. Ja tam nie lubię tego imienia, ale koleżanka tak corcie nazwała i jej pasuje bardzo, przecudowna dziewczynka. Za moich czasów w podstawówce były Kasie, Anie, Sylwie, Agnieszki, Moniki, dopiero w szkole średniej były inne Agaty.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki:))) nie wiem czy Laura bo nie zgadzamy się :D zastanawiamy się:D Misia ja rozumiem bo jestem Kasia i gdzie się nie rusze to są 3 inne kasie :D ani to mam pełno w rodzinie mojej męża i moja przyjaciółka :D może będzie Agatka nie wiemy :D

Do góry