reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga_k_m na patrz ja o online znowu zapomniałam :)
Bulkaasia kciuki zaciśnięte, czekam na dobre wieści.
Pumelova , Tymuniek &
Karo gratuluję udanej imprezy, pora odpocząć.
Maziajka nasz rację nie ma nic online :/ już kupiłam w UK parę rzeczy na resztkach przecen. Tam i bez nich jest tanio. 7body 7£. Kocyki po 4.
Morela widzę że i tobie słoneczko by się przydało. Dlaczego nie można chodzić na solarium w ciąży? Ja już jak trup wyglądam i przyznam się że zawsze zima poprawiło mi to nastrój. No i czekolada oczywiście. Spróbuj choć czekolady.
Jenny84 nieodzywanie się to dla faceta prezent, przynajmniej dla mojego. Już tak nie robię bo tylko ja się wk......
Ika to teraz na pewno poczujesz dzidzie. Ja jak tylko się poskarzylam na forum to dzidzia zaczęła mnie skrobać od środka.
Lilith zdrowia życzę. Mi w końcu przechodzi ten nieszczęsny katar.
Podziwiam przygotowania na czwartek, ja wybiorę się do sklepu po sprawdzone pączki. I tyle. Zjem że dwa, max trzy i po tłustym czwartku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith chętnie bym się dzieliła,ale nie ma komu teraz jesc Mama od choroby prawie nie je słodkiego,jedna siostra we Włoszech brat w Anglii,a młodsza ma wieczna diete :) ale jak tylko rodzeństwo przyjezdza to czekaja az cos upieke a ja mam radość z tego :yes:

Morela wiem to znaczy wyjazd przyjaciółki,moja w zeszłym roku wyjechała do Anglii i kontak t przez skype to nie to samo. ale może pojdz do kina na zakupy :)

Maziajka jadę przed 14 do przychodni bo telefon dopiero od 14 odbierają tam to już będę na miejscu to może wejdę pierwsza ;) blisko jest więc jadę od razu

Kasia a może właśnie na odwrót przyjdzie na świat o czasie i będziesz miała wszystko przygotowane :)

Ja dzis zakupiłam produkty na faworki, po południu juz bede robic, tylko powiem szczerze, ze głupio mi było kupowac spirytus w ciazy :D:D

misia12 tez w zimie chodziłam na solarium, nie za czesto, ale tak zeby nie byc totalnym bladziochem, tez zaluje, ze w ciazy nie mozna, bo faktycznie taka dawka bardzo poprawia nastroj ;)

Kasia mam witaminę C zawsze w domu, w kropelkach. Jedna dla nas druga dla,dzieci. Średnio działa na mnie. Dziękuję ze napisałaś :)
To tylko przeziębienie, cała ciążę obyło się bez chory na szczęście.

Po tej sprawdzonej mieszance nie tylko wieksza zgaga ale jak mi niedobrze.. Tragedia..

Misia to długo się meczylas.. Ważne, że już schodzi.

Truskawka haha śmiesznie to musiało wyglądać :p
Robiłaś może to:
Link do: Moje Wypieki | Bunuelos

Witam się z pracy

Dziewczyny wizytujace trzymam kciuki za dobre wieści

Ale ten tlusty czwartek zadziałał mi na wyobraźnię i ile tu mamy zdolnych piekacych mamusiek
Ja raczej coś kupię, albo zjem paczka w pracy, mąż nie przepada za słodkim , a synek na feriach u babci , więc chata wolna yupi iii [emoji38][emoji38][emoji38]

Morela ja też jestem bez życia, lenia mam jak nic ,a po tygodniu wolnego najchętniej na l4 już bym poszła.

Lilith współczuję dolegliwości, ja chyba 2 razy w życiu miałam zgage i to jest masakra, więc oby u Ciebie się poprawiło

Karuzela zdrówka dla córeczki

Dobra wracam do roboty. ....buuu nue che mi się

Za godzinę Idę do fryzjera :D wiem że to na żadne powiązanie z ciążą ale strasznie się cieszę, kilka lat nie chodziłam do fryzjera a teraz już drugi raz w ciągu pół roku będę"coś"ze sobą robić u niego więc mam zabawę :D gorzej będzie jak mi się nie spodoba efekt :p

misia jesteś w UK?

ewa mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz hehe
morela tak jak pisze Lilith...czasem trzeba zrobić coś na siłę, póki jeszcze się tą siłę ma:) Dawniej jak moje zycie tez kolorowe nie było :) też musiałam się zmuszać do wielu rzeczy. Pomagała mi rozmowa z samą sobą, jakbym właśnie gadała z przyjaciołką - ale na głos, nie w myślach. Jak myślisz o czyms , że coś musisz zrobić to jakoś to słabo działa, przynajmniej na mnie. A stanowczy głos ma moc sprawczą. U mnie wyglądało to mniej więcej tak: Kaśka, wiem, że jestes w kiepskim nastroju, masz do tego prawo jak każdy inny ale daję ci 2 gdz i robisz to co masz do zrobienia (konkretna rzecz) albo ruszasz dupę w troki. Ostro i stanowczo, nie pierdzieliłam się:)

truskawka tylko raz byłam w solarium, nie dam rady..chyba mam jakąś klaustrofobię - miałam niezłe jazdy w tej tubie...

Kasia byłam tydzień tylko :) na zakupach i odwiedzić imigrantów.
Co do przyjaciółek to moje tez wyjechały za mezami. Jedna 300 a druga 150 km. Niby niedaleko a to już nie to samo. Na szczęście ta jedna do liceum jest blisko i w nowej pracy też trafiłam na pokrewne duszę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poszłam na yt zobaczyć jak wygląda ciąża w 23 tyg a tam ten wczesniaczek ze szczęśliwym zakończeniem w 24.. Piryczalam się po czym patrze obok podobne historie ale jyz wcale nie takie wesołe.. To był potworny błąd.. Zaś mam większe paranoję i wyć mi siechce a tu dzieci latają..coś strasznego :(

Do góry