reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
AAggAA normalna wizytę ustalili mi na 23go listopada dopiero, ale miałam bóle brzucha i dlatego miałam to usg tydzien temu, norma,nie czekałabym do 23.11 ale chcieli upewnić sie,ze ciąża wewnatrzmaciczna. Teraz kolejne usg mam 18.11 , bo juz bedzie serduszko , a standardowa wizyta niezmiennie 23.11

AAggAA normalna wizytę ustalili mi na 23go listopada dopiero, ale miałam bóle brzucha i dlatego miałam to usg tydzien temu, norma,nie czekałabym do 23.11 ale chcieli upewnić sie,ze ciąża wewnatrzmaciczna. Teraz kolejne usg mam 18.11 , bo juz bedzie serduszko , a standardowa wizyta niezmiennie 23.11
Paulinka, dzieki za rozjasnienie. Cieszę sie ze wszystko jest dobrze!

Oczywiście... Dawaj znać jak już będziesz po...

U mnie ciężka to była noc.. nie wiem czy iść do lekarza czy nie... Nie chciałabym zaszkodzić maluszkowi....

Aga oj ja tez dobrze spalam tylko juz 2 razy na siusiu wstaje co noc.Wczoraj nawet meczu nie dopatrzalam:p

Mlodamama inhalacje sobie zrob.

reklama
Do góry