Wiesz co , zgadzam sie z Tobą że takie wieksze mogą miec swoje widzimisie swoj plan dnia itp ale dla mnie to nie przeszkoda [emoji123] powiedzmy ze "wychowałam" pare dzieciaczków w rodzinie i to od maluskiego , az do 6latki + zajmowałam sie dzieciaczkami i zajmuje jako niania także już nic mnie nie zaskoczy[emoji14]mimo, że to bedzie moje pierwsze[emoji14]dlatego mam ksywke ciocia Madzia [emoji41] tak tak twórcza ksywa[emoji14]odkąd skonczyłam 16 lat to co chwile jakiś dzieciaczek sie przewijał u mnie pod opieke z chrześniaczką to już wgl przerobiłam jak i cale dnie tak i nocki[emoji14]wydaje mi sie , że ze swoim bedzie duzo latwiej wszystko zoorganizować itp tego właśnie chce sie dowiedzieć jak to bedzie[emoji14]poza tym mama jest przedszkolanką w grupie maluszków , to chyba po kims mam to zamiłowanie i podejscie do dzieci [emoji23][emoji23]Lilth sama nie wiem, jak siadam i leżę ja czuje. Przy normalnych czynnościach jescze nie. Wiec trudno powiedzieć
Dziewczynki ja nie chce studzić Waszego entuzjazmu ... bo on musi byc. Ale tez, mnóstwo dziewczyn mowi ze ktoś im nie powiedział, ze jest tak cieżko. Tak to prawda ze z 3 miesięcznym moze do pół roku dzieckiem można zrobić na prawdę dużo. Nie jest mobilne, jescze sporo śpi...Ale pózniej trzeba brać wiele czynników drzemki/jedzenie/ niechęć do wozka/ fotelika samochodowego/nosidel/ autobusów itd. Nie chce Was straszyć, ale takie są realia z maluszkami. Ostatecznie zawsze to ono jest na pierwszym miejscu i cieżko teraz stwierdzić jak to będzie. Są mega łaskawe typy, ale więcej dzieci ma swoje moje. Dzieci maja i potrzebują rutyny, a to juz jest plan dnia "jakis"
A tak wgl mam wolne i czemu nie spie uwielbiam to kiedy mam wolne i potrafie wstać po 7 i wszystko pięknie a jak trzeba wstac do pracy 7.30 to ledwo żywa sie podnosze [emoji23][emoji23] Miłego dnia :***
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom