reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim - nie nie,ja mam akurat mysi braz i raczej cos bym poszla w ten desen z kolorami. Czytalam swego czasu cosik na necie w tym temacie, ale szczerze Ci powiem, ze jakos boje sie sama zaryzykowac :p podpytuje tak z ciekawosci ;-)

Lidia w sumie dosc rzadkie imie, ale jakos tak mi przypadlo do gustu. I chyba jedyne co do ktorego zgadzamy sie z małżem;-)

reklama
Katanka - druga będzie Kalina. A na trzecie, to ja się nie pisze. Ale, że do mojego M nie docierają moje obecne sprzeciwy, poczekam aż sie mała urodzi i zacznie się Coco jumbo w domu [emoji6]. Myślę, że jednak odejdą mu chęci [emoji1][emoji1][emoji1]

Maziajka - Malina? - nigdy w życiu! Z totalnym kiczem mi się kojarzy ("Maliny roku")

Truskawka - ja właśnie, jak wyżej pisałam, jakoś nie widzę /nie jestem przygotowana psychicznie na trzecie dziecko, i to jeszcze tak.. Jedno po drugim..

Morela - gratuluję udanej wizyty [emoji3]. Trzymam kciuki za łożysko[emoji110]

Lilith - zdrówka dla Dexa!

Katanka - gratuluję wspaniałej wizyty i oficjalnie witam Lidie na forum [emoji3]

Linoone - udanych wakacji! Zazdroszczę Rzymu, a już we dwoje to..marzenie [emoji6]

Katanka mnie Lidia tez sie podoba bardzo, ale mężowi nie specjalnie.

Morela napewno sie podniesie jeszcze, ważne ze Mikus rośnie ;)

Tymuniek szkoda ze nic nie wyszło z usg :( ale do wtorku zleci szybko

U mnie dzis kocur sie położył na brzuchu i mała zaczęła tak szaleć i kopać ze szok, on leżał dokładnie tam gdzie kopała, jak poszedł to przestała, zastanawiam sie czy sie jakoś wyczuwają ze ich tak ciągnie do siebie

Dziękuję kochane! ja wiem , że ma czas się podnieść. Ale szkoda , że w ogóle nisko siedzi przy ujściu [emoji14] jakby nie mogło normalnie wysoko być [emoji14]

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aha83 właśnie w listopadzie koleżanka rodziła na Madalińskiego, odesłali ją chyba z Karowej i była z tego co słyszałam bardzo zadowolona. Ja na początku myślałam o szpitalu w Pruszkowie, bo mam połowę drogi w stosunku do Warszawy, ale opinie są różne, choć nie aż tak masakryczne jak w moim pobliskim żyrardowskim szpitalu... ;-)

Morela super, trzymam kciuki za łożysko!
Lilth a to Cię nieładnie córeczka nastraszyla. Zdrowka dla Dexa. Co do ruchów Zosi kopie wszędzie. Ale ona podobnie jak bracia pokopie troszkę, ale nie ze dyskoteka cały czas.
Zobaczymy jak będzie pózniej.
A co do Twojej przepukliny moze coś jest? Nie wiem strzelam... jakies tapy ?
Katanka piękne niusy
Linoone bawcie sie dobrze!
Tymuniek :( mam nadzieje, ze to nie chęć zarobienia kierowała doktorkiem
Aha moj brat z żona bardzo z Madala zadowoleni
Truskawka dzieci wyczuwają ciepło :)

Nie wiem czy pisalyscie juz cos w tym temacie, ale nie kojarze... Chcialam Was zapytac o porod i Tens, czy ktoras uzywala, albo slyszala czy to dziala czy nie...
Czytam opinie na necie, ale mam wrazenie, ze polowa opinii pisana jest przez przedstawicieli handlowych :p

Lilith - zdrówka dla synka :(:* i o matko nie wyobrazam sobie co musialas czuć ale najwazniejsze ze "zguba" sie znalazla :D i oby juz takich psikusów nie robiła[emoji14]

Katanka gratulacje udanej wizyty i potwierdzenia dziewczynki :*

Linoone - aaa zazdroszcze wyjazdu :o ale by mi sie przydal jakis taki dalszy wypad na chwile[emoji14]udanego wypocznynku ;*

Tymuniek - buuu ale kijowo :( ale zleci do wtorku i moze dzidzia bedzie bardziej wspolpracowac ;)

Morela gratulowałam wizyty ? Bo ta moja skleroza ehh[emoji14]jesli nie to wybacz i gratulacje :* i kciuki zeby lozysko poszlo wyzej:p mój cos chyba wspomnial wczoraj ze nisko jest lozysko ale tyle informacjii naraz , do tego w tym momencie synek machal na usg jajeczkami ze nie wiem dokladnie :D dowiem sie na pewno za tydzien lub 2 co i jak[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova integral zacne plany macie i tego sie trzymajcie ja yez planowalam rok,po,roku miec dzieciako bo z drugim 12 lat czekalam i teraz to przepasc miedzy nimi ale nie udalo sie i pomimo intemaywnych staran chyba za bardzo sie spinalismy i bedzie roznica 2i pol,roku ale wazne ze w koncu sie udalo:)
Megan racja jezeli czlowiek,zorganizowany to nic mu nie stoi na,przeszkodzie nawet gromada dzieci fajnie ze takie masz podejscie tak trzymac nie ma rzeczy nie mozliwych sa tylko,ludzie ktorzy nie potrafia ich ogarnac oczywiscie nie mowie tu o powaznych dylematach czyvzyciowych dramatach tylko o zwyklych przyziemnych sprawach ;)
Morela wypoczywaj ile sie da :)
Katanka super wiesci :)
Lilith bidulo zdrowka dla Dexa bidak sie umeczy.a lobuzica Cie cwiczy nie ma co. Dobrze ze juz ok. Ja tez uwielbiam Ikea ;)
Linoone udanego wypoczynku.
Lilith wspolczuje tych boli musisz koniecznie zabrac sie za nie,po,porodzie !
Ewella Twoj maz,to,ewenement moj tez lubi ale w polowie ma,juz dosc mnie i Ikei ;)
A i zapomnialam,napisac ze caly dzien glowa mnie bolala wrocilam,do,domu i wypilam,pol szklanki wody z pol lyzeczki soli i wyobrazcie sobie ze bol minal,jestem w szoku ale zadzialalo :)
zonagraja Ty masz takie bole czeste pij i sprobuj a,noz pomoze :)mozna,dodac cytryny ale mi akurat wyszla wiec pomeczylam,po,lyku sama wode.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ostatnia edycja:
reklama
Katanka co do porodu to nie ale położna i fizjoterapeutka pkecaja mi baardzo na bóle pleców. Tego nie wolno wtedy kłaść na przód bo skurcze może wywołać ale na plecy jak najbardziej. Potoc dziewczyny baardzo sobie chwała. Jednak to co innego niż poród.

Kasiulka wlasnie zdalam sobie sprawe, że cały czas pisałam, że mała miednicowa a ona poprzecznie.. Nie wiem skąd się to wzięło.
Ciekawe jakie będziesz mia,a dyskoteki później :) teraz już córeczka ma stałe godziny aktywności?

Dziewczyny musze poczytać bo zwykłego lekarza o ta przepukline nie warto mi pytać.. Nie wiem czy nie musze przemeczyc bólu aż macica się podniesie ponad to..

Truskawka moje koty to się ryja jak durne i mimo, iż baardzo je kocham to już mam dość. Mąż przypomjial mi, że one tak zawsze.. Ale też ja nie pozwalam całkiem na brzuch.. Może tym najlzejszym tak ale reszta się boje.. Ile Twój cudaczek ma kg? Moje typowe mają między 5 a 9. Nowy nabytek lekki ale nie lubi tak.. I męża woli hihi.

Moja Zguba dziś skacze w czasie aktywności za wczoraj chyba :) ciesze się ale do dziś wczorajszy dramat lamietam.

Nocy juz się boje.. Serio.. Ale damy rade :)

Do góry