reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Gratuluję wizyt i ze płeć się wam dziewczyny potwierdziła..
Morela 3mam kciuki za łożysko..

Linoone zabierz nas ze sobą..mmm

Ja w przyszłym tygodniu w końcu po kilku latach odwiedzę Polskę..szkoda że tylko tydzień ale niema więcej wolnego w szkole..

Lilith zdrówka dla synka chorowitka..Co do corci to na pewno strachu napędzila..na szczęście wszystko jest ok to najwazniejsze..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith - zdrówka dla synka :(:* i o matko nie wyobrazam sobie co musialas czuć ale najwazniejsze ze "zguba" sie znalazla :D i oby juz takich psikusów nie robiła[emoji14]

Katanka gratulacje udanej wizyty i potwierdzenia dziewczynki :*

Linoone - aaa zazdroszcze wyjazdu :o ale by mi sie przydal jakis taki dalszy wypad na chwile[emoji14]udanego wypocznynku ;*

Tymuniek - buuu ale kijowo :( ale zleci do wtorku i moze dzidzia bedzie bardziej wspolpracowac ;)

Morela gratulowałam wizyty ? Bo ta moja skleroza ehh[emoji14]jesli nie to wybacz i gratulacje :* i kciuki zeby lozysko poszlo wyzej:p mój cos chyba wspomnial wczoraj ze nisko jest lozysko ale tyle informacjii naraz , do tego w tym momencie synek machal na usg jajeczkami ze nie wiem dokladnie :D dowiem sie na pewno za tydzien lub 2 co i jak[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha nie wiem ale dzięki kochana :* :*

ja tak na prawdę to zdaje sobie sprawę , że jest jeszcze czas i wszystko się może podnieść jak macica się rozrośnie ale do tej pory nie było żadnego "ale" co do mojej ciąży i trochę mnie to zdziwiło , że coś tam. Tym bardziej, że widziałam po minie mojego doktorka, że mu się to nie podoba. Zobaczymy będzie co ma być :)

Megan ! rozhulałaś się z postami :D :D

Dzięki dziewczynki za dobre słowa :) jesteście the Best!

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Wendy83 - zdrowe podejście to podstawa :D próbuje olewać takie dziwne komentarze od "doswiadczonych" lub mniej doswiadczonych mamusiek ale czasem mi puszczają nerwy :D

Alez prosze :* Rozhulałam sie zeby odplacic za te kilka dni nieobecnosci haha :D i rozumiem cie , bo u mnie tez wszystko idealnie było , nawet lekarz powiedział ze luteiny i duphastonu brac nie musze a tu nagle macica sie stawia i musze dbac o to zeby szyjka nie zaczela sie przypadkiem skracać[emoji14]i znowu luteina magnez ehh a do tego cos o tym lozysku bylo[emoji14]ale staram sie nie swirowac bo moj lekarz tez jest bardzo spokojny i chyba dlatego ja tak samo reaguje ze potem w sumie dokladnie nie pamietam co powiedział :D bo wiem ze jakby cos zlego sie dzialo to od razu by mi zrobil wykładzik i zadbał o mnie :D bedzie dobrze , z wszystkim sobie damy rade :*

Dzięki dziewczyny! Bardzo się cieszę z tego wyjazdu, szczególnie, że dawno nigdzie nie byliśmy tylko we dwoje. Planujemy wynająć autko i pojeździć trochę po okolicy :)
Zawiozłam już nasze psiaki do "dziadków", kończę sie pakować i lecę spać.

Megan, ja też nie zamierzam siedzieć tylko z dzieckiem w domu. Chcę wychodzić ile się da. Uważam że dziecko to nie problem, wszystko się da! Tylko trzeba chcieć i dobrze się zorganizować :)

Morela, trzymam kciuki za łożysko!

Lilith, współczuję stresów z malutką..

Wendy83 - zdrowe podejście to podstawa :D próbuje olewać takie dziwne komentarze od "doswiadczonych" lub mniej doswiadczonych mamusiek ale czasem mi puszczają nerwy :D

Alez prosze :* Rozhulałam sie zeby odplacic za te kilka dni nieobecnosci haha :D i rozumiem cie , bo u mnie tez wszystko idealnie było , nawet lekarz powiedział ze luteiny i duphastonu brac nie musze a tu nagle macica sie stawia i musze dbac o to zeby szyjka nie zaczela sie przypadkiem skracać[emoji14]i znowu luteina magnez ehh a do tego cos o tym lozysku bylo[emoji14]ale staram sie nie swirowac bo moj lekarz tez jest bardzo spokojny i chyba dlatego ja tak samo reaguje ze potem w sumie dokladnie nie pamietam co powiedział :D bo wiem ze jakby cos zlego sie dzialo to od razu by mi zrobil wykładzik i zadbał o mnie :D bedzie dobrze , z wszystkim sobie damy rade :*

Fantastyczne pozytywne myslenie!! Jak czytalam post to mi sie sama buzia w usmiechu rozchodzila.
Powodzenia tym co jutro maja wizyty i kolorowych snow [emoji4]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Fantastyczne pozytywne myslenie!! Jak czytalam post to mi sie sama buzia w usmiechu rozchodzila.
Powodzenia tym co jutro maja wizyty i kolorowych snow [emoji4]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje za mile slowa:D staram sie jak moge[emoji14]i staram sie to pozytywne myslenie przeniesc tutaj :* wzajemnie dziewczyny slodkich snów :*

Katanka ja sobie kupiłam TENSa przed porodem, ale jak mąż mi podłączył tylko na nodze jak mnie trzepnęło na najniższym możliwym poziomie to powiedziałam że absolutnie nie pozwolę sobie tego na plecy założyć... nie wiem może w czasie bóli porodowych by coś działało ale dla mnie było to za mocne...

ja już w pracy... jak dobrze że dziś piątek :) powiem wam że ostatnie dwa tygodnie to 5 dni w pracy bo za dużo dla mnie o jeden dzień ;)
Miłego dnia :)

reklama
Lilth sama nie wiem, jak siadam i leżę ja czuje. Przy normalnych czynnościach jescze nie. Wiec trudno powiedzieć

Dziewczynki ja nie chce studzić Waszego entuzjazmu ... bo on musi byc. Ale tez, mnóstwo dziewczyn mowi ze ktoś im nie powiedział, ze jest tak cieżko. Tak to prawda ze z 3 miesięcznym moze do pół roku dzieckiem można zrobić na prawdę dużo. Nie jest mobilne, jescze sporo śpi...Ale pózniej trzeba brać wiele czynników drzemki/jedzenie/ niechęć do wozka/ fotelika samochodowego/nosidel/ autobusów itd. Nie chce Was straszyć, ale takie są realia z maluszkami. Ostatecznie zawsze to ono jest na pierwszym miejscu i cieżko teraz stwierdzić jak to będzie. Są mega łaskawe typy, ale więcej dzieci ma swoje moje. Dzieci maja i potrzebują rutyny, a to juz jest plan dnia "jakis"

Do góry