reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny usg się nie udało bo dziecko ulozone plecami jakoś zgięte było brał mnie 3 razy i za 3 razem kiedy nawet ja to widziałam że mógł by przeprowadź to badania to stwierdził że spotkamy się w następny wtorek także lipa.
dobrze, że tak długo nie musisz czekać 4 dni szybko śmigną

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Nika999, no właśnie planuje Żelazną. Mój gin tam pracuje, drugi gin od usg też ( ale ja chodzę do nich prywatnie) więc mi polecali. Na szkołę rodzenia też tam się zapisałam. No i najważniejsze, mieszkam dość blisko, jak nie będę miała męża pod ręką, to moge sobie tramwajem podjechać albo na piechotkę na porodówke :p
Ale rozważałam też szpital na Starynkiewicza, tam gdzie przyjmuje mamaginekolog ;)

Pumelova, no właśnie te płatne u mnie też strasznie drogie, więc cieszę się że się na bezpłatne załapałam.. Bo i tak mamy masę wydatków ciążowo/dzieciowych ;)

Tymuniek, szkoda, że się nie udało.. ale do wtorku niewiele czasu zostało :)

Ostatnia edycja:
Linoone a w który warszawskim szpitalu chcesz rodzić? Mi marzy się Żelazna, ale podobno strasznie dużo chętnych i odsyłają do innych... moja gin pracuje w praskim i chyba na solcu
Nika ja mam gina z Madalińskiego i tam będę rodzic, a jak będzie CC to chyba już mnie z niego nie pogonią [emoji6][emoji6]

Ale one są wyrzucone na stałe-w sądzie walczą o przywrócenie im stanowisk. Te osoby dostały dyscyplinarne zwolnienie. I to na bank bo nawet mówili w tv że przy okazji w sądzie żądają wpłacenia im "zaległych" wypłat.
Widzę, że jesteś dobrze poinformowana :D
W sumie to mało mnie ten temat interesuje bo zamierzam rodzić tam gdzie pracuje mój lekarz prowadzący

Widzę, że jesteś dobrze poinformowana :D
W sumie to mało mnie ten temat interesuje bo zamierzam rodzić tam gdzie pracuje mój lekarz prowadzący
Wczoraj w serwisie informacyjnym którymś dokładnie o tym mówili :) obok innych informacji ;) po prostu jak już słucham czegoś to w miarę się skupiam i dość zapamiętuje na najbliższy czas :D a to są proste informacje, z tymi z polityki aż tak dobrze mi nie idzie i nie zawsze wszystko ogarniam :p

Tymuniek szkoda, że się nie udało ale do,wtorku zleci szybko :)

Zwariuje z tymi przepuklinami, rozwazalam lekarza ake myślę, że po co.. Nic na to nie poradzi raczej ale zaś boli bardziej z każdym porankiem. Irytujące..

Linoone super, udanego wypoczynku :)

Tymuniek no szkoda, ale chwilę chociaż widziałaś dzidziusia :) do wtorku blisko :)

A co do Ikei mój mąż kocha ten sklep ! Potrafi tam chodzić godzinami i gdybyśmy mieli miejsce i mnóstwo kasy to kupiłbym wszystko serio ! :D ja juz nie raz mam dość i chce wyjść a on dalej... :p

reklama
Piękna dzisiaj była pogoda, aż chce się żyć... Byłam na mieście ale fajnie tak się wyrwać z domu. Ostatnio to siedzę w czterech kątach jak jakiś dzikus...

Lilith współczuję problemów...

Katanka moja mama nazywa się Lidia:)

Do góry