reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny usg się nie udało bo dziecko ulozone plecami jakoś zgięte było brał mnie 3 razy i za 3 razem kiedy nawet ja to widziałam że mógł by przeprowadź to badania to stwierdził że spotkamy się w następny wtorek także lipa.
dobrze, że tak długo nie musisz czekać 4 dni szybko śmigną

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Nika999, no właśnie planuje Żelazną. Mój gin tam pracuje, drugi gin od usg też ( ale ja chodzę do nich prywatnie) więc mi polecali. Na szkołę rodzenia też tam się zapisałam. No i najważniejsze, mieszkam dość blisko, jak nie będę miała męża pod ręką, to moge sobie tramwajem podjechać albo na piechotkę na porodówke :p
Ale rozważałam też szpital na Starynkiewicza, tam gdzie przyjmuje mamaginekolog ;)

Pumelova, no właśnie te płatne u mnie też strasznie drogie, więc cieszę się że się na bezpłatne załapałam.. Bo i tak mamy masę wydatków ciążowo/dzieciowych ;)

Tymuniek, szkoda, że się nie udało.. ale do wtorku niewiele czasu zostało :)

Ostatnia edycja:
Linoone a w który warszawskim szpitalu chcesz rodzić? Mi marzy się Żelazna, ale podobno strasznie dużo chętnych i odsyłają do innych... moja gin pracuje w praskim i chyba na solcu
Nika ja mam gina z Madalińskiego i tam będę rodzic, a jak będzie CC to chyba już mnie z niego nie pogonią [emoji6][emoji6]

Ale one są wyrzucone na stałe-w sądzie walczą o przywrócenie im stanowisk. Te osoby dostały dyscyplinarne zwolnienie. I to na bank bo nawet mówili w tv że przy okazji w sądzie żądają wpłacenia im "zaległych" wypłat.
Widzę, że jesteś dobrze poinformowana :D
W sumie to mało mnie ten temat interesuje bo zamierzam rodzić tam gdzie pracuje mój lekarz prowadzący

Widzę, że jesteś dobrze poinformowana :D
W sumie to mało mnie ten temat interesuje bo zamierzam rodzić tam gdzie pracuje mój lekarz prowadzący
Wczoraj w serwisie informacyjnym którymś dokładnie o tym mówili :) obok innych informacji ;) po prostu jak już słucham czegoś to w miarę się skupiam i dość zapamiętuje na najbliższy czas :D a to są proste informacje, z tymi z polityki aż tak dobrze mi nie idzie i nie zawsze wszystko ogarniam :p

Tymuniek szkoda, że się nie udało ale do,wtorku zleci szybko :)

Zwariuje z tymi przepuklinami, rozwazalam lekarza ake myślę, że po co.. Nic na to nie poradzi raczej ale zaś boli bardziej z każdym porankiem. Irytujące..

Linoone super, udanego wypoczynku :)

Tymuniek no szkoda, ale chwilę chociaż widziałaś dzidziusia :) do wtorku blisko :)

A co do Ikei mój mąż kocha ten sklep ! Potrafi tam chodzić godzinami i gdybyśmy mieli miejsce i mnóstwo kasy to kupiłbym wszystko serio ! :D ja juz nie raz mam dość i chce wyjść a on dalej... :p

reklama
Piękna dzisiaj była pogoda, aż chce się żyć... Byłam na mieście ale fajnie tak się wyrwać z domu. Ostatnio to siedzę w czterech kątach jak jakiś dzikus...

Lilith współczuję problemów...

Katanka moja mama nazywa się Lidia:)

Do góry