reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziewczynki gratuluje udanych wizyt [emoji6]

Lilith tez uwielbiam ikee i mam bardzo duzo rzeczy w domu z ikei.
Zdrowka dla Dexa,biedny [emoji8]

Co do porodu ja zamierzam rodzic w szpitalu gdzie pracuje moj gin oddalonym odemnie o prawie 70km,u mnie w miescie oddzial gin.pozostawia wiele do zyczenia..

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
To w naszym szpitalu była ta sytuacja - Starachowice
Podobno dużo się zmieniło od tej sytuacji ale ja uciekam rodzić do innego szpitala...
Potraktuj to w formie żartu- ludzie z tamtego szpitala którzy zawinili zostali zwolnieni- żeby się nie okazało że komplet zostanie zatrudniony właśnie w tym innym szpitalu :p

Potraktuj to w formie żartu- ludzie z tamtego szpitala którzy zawinili zostali zwolnieni- żeby się nie okazało że komplet zostanie zatrudniony właśnie w tym innym szpitalu :p
Nie sądzę, obecnie osoby są w trakcie procesu sądowego.. i myślę że tak łatwo nie pozwolą się wyrzucić na stałe a znając życie to za kilka miesięcy wrócą do pracy:biggrin2:

Aim - co do henny, to chcialam zaczac farbowac nia wlosy jeszcze zanim zaszlam w ciaze, ale sie troche balam, ze mi jakas jajecznica wyjdzie, badz cos gorszego:p ale jestem ciekawa jak trzyma? Kolor robilas jaki? I czy sama :p sto pytan do... B-)

Nie znam się na rozjaśnianiu henną, o ile to w ogóle możliwe to chyba co najwyżej cassią odrobinę. Ale wtedy trzeba się liczyć z ciepłym odcieniem, może nawet rudy. Generalnie henna = ciepłe tony. Bardzo ciężko zrobić chłodny odcień. Albo chociaż bez rudego poblasku. Prawidłowo wykonana henna nie spłukuje się, czyli jest tak długo kolor aż go nie zapuścisz i nie zetniesz. Ja farbowałam tylko lekko (czyli trzymałam np 45min zamiast zalecanych 2-3 godzin) i trzymało się ok 2 miesiące i się zmyło (firma orientana) bo nie chciałam zbyt ciemnego koloru w stosunku do moich naturalnych. Robiłam sama ale uważam że jest to dużo trudniejsze niż zwykła farba. Kolor robiłam orzech laskowy, naturalny mam mysi słowiański blond. Ogólnie polecam jak w Google wpiszesz farbowanie henną to jest całe multum blogów z relacjami opisami instrukcjami. Bo ja to robiłam chyba 3 razy tylko i tak jak pisałam-specjalnie nie tak, jak się powinno.

Nie sądzę, obecnie osoby są w trakcie procesu sądowego.. i myślę że tak łatwo nie pozwolą się wyrzucić na stałe a znając życie to za kilka miesięcy wrócą do pracy:biggrin2:
Ale one są wyrzucone na stałe-w sądzie walczą o przywrócenie im stanowisk. Te osoby dostały dyscyplinarne zwolnienie. I to na bank bo nawet mówili w tv że przy okazji w sądzie żądają wpłacenia im "zaległych" wypłat.

@Linoone ja tez idę w maju :) ale zapiszę się dopiero pod koniec lutego [po wypłacie] bo sobie życzą wpłaty z góry
u mnie na szczęście zajęcia są za darmo. Tzn. w tym szpitalu są kursy płatne i bezpłatne dla mieszkańców Warszawy. Tylko na te bezpłatne straszne tłumy chętnych, ciężko się dostać, trzeba się już zapisywać, ale mi się udało :)

Katanka, Megan, gratuluję wizyt! :)

Lilith, ja też uwielbiam kupować w Ikei. Za to mój mąż już nie bardzo. Jak go zmuszam bo coś tam trzeba kupić, to dla niego to jak najgorsza kara :p

U mnie też piękna pogoda, w słońcu to chyba nawet 10 stopni było <3

Ja właśnie wróciłam z pracy, ogarnęłam mieszkanie, bo wieczorem przychodzą znajomi oglądać mecz, a jutro lecimy na kilka dni urlopować się do Rzymu. Pierwsze wakacje z dzidziem, hihihi :D
A po powrocie, równo za tydzień usg połówkowe. Mam nadzieję że wreszcie poznamy płeć!

Lilith biedny Dex, ale w takiej sytuacji chyba juz lepszy antbiotyk, co zrobic...
Pochwal sie jak cos uszyjesz z tych materialow ikeowych:)

Morela super ze z dzidziem wszystko ok, trzymam kciuki zeby lozysko sie podnioslo.

Katanka gratuluje udanej wizyty!:)

Linoone udanego wyjazdu (zazdroszcze;))!

Linoone ale wypad. Wypoczywaj i korzystaj, udanej zabawy!!
Faceci mniej lubią, bo dużo kasy idzie :p
Wczoraj zrobiłam przelicznik za to na durne poszewki, te grube na jaski. Place 10f za 2 a za 4f kuoilam materiał na 2 i pół.. Wystarczy zszyc.. Niesamowita przebitka.

Katanka gratki wizyty :)

Kasiulka zapomniałam dopisać, super córeczka dokazuje. Pamiętam, mówiłaś ze synkowie przeciwnie prawda??
Tez juz widzę od tygodnia mocno na brzuszku ale nie aż tak, jeszcze troszkę poczekam. Ona też jest bocznie ułożona? . Pięknie!!

Pola dokładnie, bez anty się nie obejdzie w takiej sytuacji a nie ma co się męczyć albo jeszcze coś gorszego mogłoby być..

Jutro ostatni dzien szkoły dzieci mają i woooolne :)

Hej dziewczyny usg się nie udało bo dziecko ulozone plecami jakoś zgięte było brał mnie 3 razy i za 3 razem kiedy nawet ja to widziałam że mógł by przeprowadź to badania to stwierdził że spotkamy się w następny wtorek także lipa.

reklama
Linoone a w który warszawskim szpitalu chcesz rodzić? Mi marzy się Żelazna, ale podobno strasznie dużo chętnych i odsyłają do innych... moja gin pracuje w praskim i chyba na solcu

Do góry